Gyűjtöd a használt hűtőfolyadékot?
Vagy ez visszaválthatós volt!
Azért fotóztad hozzá, hogy lássuk, még semmi baja, elment volna benne még vagy 2 évet?
Bocs de mi félreértettük egymást én váltig abban voltam hogy a motort cseréled 2-évente. Látom Kisvárdai vagy épen hétvégén voltunk arra motorozni! Vagyis Tokaj volt a fő úti cél de arra jöttünk hozza.
Hihető vagy sem, de nekem ezen egyáltalán nem fáj a derekam, amit nem tudok elmondani a Banditról. Mivel itt a karomon és vállamon van a terhelés (ami egészséges) a derekam gyakorlatilag tehermentes. Korábban írtam, hogy nekem erőteljes csigolya kopásom van, nem is motorozhatnék. A lényeg, hogy derékfájás esetén sportmotorral kell közlekedni
Persze a vállam, könyököm, csuklóm az első két napban durván fájt, ezt nem vitatom, de azt mondják ez hamar elmúlik. Számomra a legfontosabb, hogy a derekam bírja
Arról meg már nem is beszélve, hogy ami a sportmotoron utasülés címen van az minden, csak nem ülés. Én csak seggköszörűnek hívom. Ha felül az utas, annyira előre kell dőlnie, hogy a segge világítja a napot, a feje másfél fejjel a vezető feje fölött van és a teste "rá van esve" a vezető hátára. Még nézni is röhejes amikor sportmocin utast visznek. Ugyanilyen röhejes számomra, amikor a chopper hátsó sárvédőjén van egy ráragasztott 10X20 cm-es párna "ülésnek".
Ebben nem értünk egyet. 120-nál én még bőven kézenálltam. Olyan 160 szerintem az alja, ahol kényelmes. Az meg nekem már nem pálya. Egy haver most vett Bladet, azt majd kipróbálom, azt mondta, elmagyarázza, hogy tartsam magam, és hihetetlen kényelmes lesz. Azt megvárom
Igen Zöldi nem beszélve hogy a csuklót úgy tudod tehermentesíteni ha egy 120-as sebességgel közlekedel. Nekem az ülés pozíció nem igazán jön be sportmotoroknál.
http://youtu.be/Pw8lX6Ad3AA
Látod az övé is milyen tiszta!
Én cserélgetem max. 2 évente - de inkább 1 - a motoromat, lásd a galériámat!
Vagy ez visszaválthatós volt!
Azért fotóztad hozzá, hogy lássuk, még semmi baja, elment volna benne még vagy 2 évet?
De már tegnap is megválaszoltam. ([21639] tegnap 17:31)
Glicosam Alu 690Ft autósboltban.
Desztillált víz passz Ft.
Az ásványvizes palackban a régi hűtőfolyadék.
http://www.aunergyor.hu/givi/v...
Persze a vállam, könyököm, csuklóm az első két napban durván fájt, ezt nem vitatom, de azt mondják ez hamar elmúlik. Számomra a legfontosabb, hogy a derekam bírja
Te cseréltél már fékcsövet, vagy még a gyárid van?