Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fenét kell azt 2 évente!
Köszi lol!
Baszki elöbb voltam pont itt de ezt a menüt nem találtam sehol. Köszi neked mégegyszer. Mekkora...
Szia T-4!
Itt néz körül!
http://
bikeparts.hu/index.php?page=termek&sub=list&tk_ID=50
&sid=a7a52792f4f2b55704395ba5e586956f
Szia PÜ ment!
Nincs valakinek esetleg plexi szárnya banditra? Arra gondolok amit fel lehet szerelni a gyári plexire, vagy esetleg magasított túra is érdekelne.Előre os köszi
Sikerült valamit kideríteni? Milyen jó árat számolt a kereskedő a 650re? Ha inkább emailben írnád, a nevem és @citromail.hu
Ahornetnek nem tudom.

De az enyémnek itt kell
Le,a magunk falusi módján,mint a kocsiknál!De gondolom az nem az igazi!Hol kell lékteleníteni?
levegő maradt a rendszerben, és a vízpunpa nem tudja keringetni a vizet
le légtelenítettétek rendesen?
Nem vártátok meg míg mindenhová eljut....a termosztát miatt nehezen telik meg a rendszer, többször is rá kell tölteni.....sajnos ha közben kevés vízzel pörgettétek akkor a hengerfej is befigyelhet....és akkor nyomhatja ki a vizet..
Mert haverom most vett egy hornetet,nekem 400 banditom van,és lecseréltük neki a vizet!De valamiért nyomja ki a hütősapkán a vizet!Tágulásiba meg felábe víz sincs a jobb oldaliba!De nem melegszik!Vélemény?
A másik üvegben a régi víz.
A képen nem látszik, a desztvíz, azt is vettem.
Én azért a hosszú túrákat inkább kihagynám. Véleményem szerint sport motor pályára való nem közútra. Ez az én szerény véleményem meg ne sértselek vele!
Hidd el, hogy csak csukló kérdése. Túl van dimenzionálva ez a dolog. A futómű, fék és minden egyéb annyival jobb, hogy az hihetetlen. Elképesztő stabilitás, teljesítmény, csodálatos hang... Hétvégén beletekertem 600km-t, fantasztikus volt
És mit vetél? Ha meg szabad kérdeznem!
2 évente.

Én is a múlt héten cseréltem.
Csak vigyázzál rá mert kissé ideges így külsőleg a bandita után! Balesetmentest hozzá!
Eccer élünk, így K7 lett belőle
Bandit után GSX-R érdekes váltás!
Szééép, K7?

Asszony nagyon szeret Téged, ha arra azt mondja, h tetszik
Sziasztok!Hülye kérdésem lenne!Milyen idöközönként kell lecserélni a vizet egy motorban?
Köszönöm szépen!
Igen és tetszik neki. Mit mondjak, ez a vas egy más dimenzió minden tekintetben. A derekam sem fáj rajta
Szép vas Asszon ült már a hátsó ülésén?
Ő lenne az: