Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi szépen!

Az esztétika szerintem a szerviz keze munkája.
nem tudom mitől van de örülök neki hogy legalább gumira nem kell költenem :)
13 éves a drága és mivel melóba jártam .... meg lényegében a wc kivételével minden hova ezzel jártam (a wc-be is csak azért mentem gyalog mert nem tudtam motorral megfordulni)
gyorsan előjöttek a kisebb bajai nem nagy bajok de elöjöttek :)
ettől eltekintve még mindig úgy megy mint az álom :)
Látom Karesz nagyon ráérsz, és formában vagy!
Laller, Pézé üdv a csapatban!
Sok millió balesetmentes kilométert!

Olvasgassatok vissza, sok-sok hasznos infót találtok mindenről!

Azt a fokozatkijelzőt szebben is feltehette volna a volt gazdája!
Szia!

"dobozok, gumik, stb"

A képek alapján van rajta doboz is, gumi is, meg stb. is, ha a fokozatkijelző és az elektronika annak számít.

Aztán vigyázzatok egymásra!
Wazzeeeeee... akkor ezt a nagy futásteljesítményt tuti a színe miatt van!
Véleményem szerint aki ezt papírra vetette, az nagyon nem jól választotta meg a párját, vagy nagyon rossz kiképzésben részesítette!
ahham :)
eddig csak egy elsőgumit kellett cserélnem mert lényegében szétrepedt :)
nembirta valoszinüleg azt hogy -5 fokban is mentem vele nagyon sokat vagy már régi volt nem tudom de a hátsó gumim az számomra meglepően jól birja pedig 120-130 között van az utazóm és 5-6 ezer között váltogatok és plusz 14-es első fogaskerekem van hogy gyorsabban gyorsuljak
Sztem fordítva
HA én 5000-nél váltanék, kb 7-8 ezer alatt vásznon lenne bármilyen gumi
Ja, és fokozatkijelző is tartozik hozzá.
A neve: Gear controller.

http://www.prop-tech.hu/motore...
Szia! Én 1 ilyet találtam a gépen.
A leírás szerint :
-Biztonságtechnikai tiltás blokkolása 1. sebességi fokozatban,
-Elhaladási zajvédelem blokkolása 2. és 3. sebességi fokozatban,
-Végsebesség tiltás blokkolása 6. sebességi fokozatban.
Az előző (első) gazdája tette rá, többet nem tudok róla.

Esetleg:
http://www.prop-tech.hu/motore...
Sziasztok!
Vadiúj "banditás" vagyok, csatlakoznék a klubhoz. November végén vettem a vasat, még téli álmot alszik április 1-ig. Elsősorban túrázni szeretnénk vele, nektek biztosan van némi tapasztalatotok ebben (is). Számítok a segítségetekre felszerelés terén (dobozok, gumik, stb.). Előre is nagyon köszi! Mellékelten 1 kép a gépről.
Széles utat, gumifákat!
Sziasztok, én is boldog tulajdonosa lettem egy 1200S 2003-as évjáratú Banditnak. Nagyon tetszik a gép, igaz még csak 100 egynéhány kilómétert mentem vele. Olvastam egy leírást, hogy ki lehet belőle szedni a környezetvédelmi tiltást. Ott az szerepel, hogy a kék vezetéket kell benne hagyni. Tengerine kolléga írta, hogy a feketét is bennt kell hagyni a kék mellett. Én is így tettem, bár nagy különbséget nem éreztem. Bár lehet alacsony fordulaton kicsit egyenletesebb.
Asszonnyal menni valahová dupla költség, fele élvezet.
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
Így könnyű!
Döntő hányadban én feleségemmel, és csomagokkal megyek.
Szerintem is!
Ha gumi akkor R17!
Döntő hányadban én egyedül és csomagok nélkül megyek.
Hát...meg a gumi minősége, meg az utasok/csomagok súlya, meg az út minősége, meg az út "egyenessége" stb...
Megelégednék 20-25.000 futásteljesítménnyel is!
Nagy teljesítményű, nagy nyomatékú motornál a gumi futásteljesítménye kizárólag a jobb csukló függvénye.
Nyugi, neked a nagy banditon nem fog annyit elmenni!
Ezt most komolyan írtad?
Azt hiszem ugy van az egyik aranymodas, hogy valamit elbaszi, nem kell esz, csak egy kis türelem...