Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Piszkált az tény, de nem kell ehhez Hayabusa blokk..... Sportszűrő, sportdob, vezérműcsere, power commander és egyéb nyalánkságok szerintem vannak ebben a vadállatban.
Nekem van. Lassan két éve olvastam egy tesztet, amiben összehasonlították a xenongázzal töltött hagyományos H7 izzókat. Kaptak tesztre egy motorfényszórót amit állványra szereltek és az állvány másik végén egy fotós profi fénymérő volt adott távolságban. 6-7 izzót teszteltek, a fényük valóban 50-70-90%-kal nagyobb volt. A Tungsram Megalight és a Ring Ultra xenon lett az első. Nekem Tungsram van és abszolút elégedett vagyok vele, mivel szabványos izzó, a rendőr sem baszogat miatta.
Ja Hayabusa blokkal, vagy nitroval, vagy nemtom.
csak a te kedvedért Ha Rudi nem szivat le már megint, hétvégén már gurulok én is

Na mi van mész Szegedre?

Holnap vagy csütörtökön elmegyek Rónáékhoz vagy te is mész mindenképp a héten? Cseréltél betétet?

Fent vannak az új tárcsák kiscsóka
Xenon gázzal töltött izzóval van valakinek tapasztalata?

megosztaná velem(ünk)
ha kibírod röhögés nélkül
kapbeeeee
Egy 1250-es
nem-nem, MI nem elméletben motorozunk,hanem valósban
Hát ez mi a lóf....sz volt? Én is ilyet akarok!
Ti is ingatjátok a fejeteket az ilyen videók láttán amikor bedől a kanyarba? Úgy értem mintha én is bedőlnék. Vagy csak én vagyok ilyen hülye?

Egyébkénr jól lenyomta azt a sport motort, nagyon jó a pilóta
Jaaaaa vágom
Hát úgy, hogy 7000.-res fordulaton megy 200.-at, akkor 10500 nál megy 300.-at.
Sziasztok!
Eladó egy zsír új ledes hátsólámpa fehér búrával '01-'05-ös Banditokhoz.
14eFt.
Megnyugtatlak, hogy a Nagybandi hatodikban alapjáraton pontosan 30-cal megy mindenféle rángatás nélkül és onnan akár utassal is kigyorsít. Néhányszor már kipróbáltam, először egyedül, utána egy sacc 60 kilós utassal.
Szerintem sem az a paraszt, akinek földje van!
Igazad van az földműves - de úgy jobban hangzott.
Nagyszerű :) hozzá is szóltam
Az, hogy az óra mit mutat csak egy dolog. Mindjárt utána számolok ennek az elméleti dolognak.
Nézzétek már + a videóknál a "NESZTEK PARASZTOK" című , mű alkotást érdekes "kis" vita kezd kialakulni.
Egy 650-es is tud 230-at 1250-esnek tudni kellene a 260-at vagy tévedek?
http://youtu.be/Y71daP4Skyo
ööööö ez, hogy is jött ki?
Ez igaz még nem volt olyan autóm vagy motorom, aminek ne csalt volna az órája.
Az 1200.-es 11.000.-nél tilt, elvileg a 300 km/óra lenne 10.500. De hallottam már olyan 1200.-ről ami 260.-at tudott, igaz látni nem láttam.