Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azon - mint az enyémen is - Dunlop Sportmax D218 van.
Na az sem egy álom.
Jól tapad, de elfogyott 5,700 km alatt a hátulja.
Én?
Hámmé'?
Egész véletlenül nem ez van a vízes banditán gyárilag?

Mert azt tudom, hogy azt a gumit szó szerint rüheltem!
Meg-megcsúszott, kockásra kopott, kikagylósodott, repedezett.....
Esetemben ha jól emlékszem 14200-at bírt (elől-hátul!)
Te kis kárörvendő!
Szerintem próbáljatok egy kis peremet ragasztani rá, ami megdobja szelet!
Pár ismerősöm megcsinálta, és bejött nekik!
valami bútorboltban vették, szegélydekor néven.
Fél cm széles, és domború, öntapadós, és jól hajlik!
Köszi a gyors választ.
Akkor marad a gyári, majd megszokom. Az az igazság, ezelőtt RF-em volt, az kicsit hasalósabb, és nem ért ennyire a szél, ezért szokatlan most. Viszont ennek a gépnek a kényelme mindent megér. Alacsony emberke vagyok, mégis sokkal egyenesebben ülök rajta, nem kell várnom a túrákon a megállókat. :-)
Grat!
A BT 23-ról mindenhol ódákat zengenek, kíváncsi vagyok a véleményedre majd, meg arra, hogy milyen gyorsan kopik!
23 GT nem volt?
Kb egyforma árú, és ugye mint a rövidítés is utal rá, "Grand Turismo", vagyis nagyobb a futás teljesítménye!
Szerintem épp ilyen az én 70 Ft-osom is, csak narancssárgában!
Szia brembo!
Amikor nekem 2003.-as évjáratú 600s-em volt, Én is lecseréltem a gyári plexit egy kb. 5 centivel magasabb Givi.-re. Szerintem rosszabb lett Én meg 22.000.-rel szegényebb. Ezért a mostanin gyári plexi van. Amikor 650.-est próbáltam annak jobb volt a szélvédelme 182 cm. magas vagyok.
Ha magas vagy, akkor nem. Milyen bukód van? Az is sokat számít.
Igazán nincs mit.
Sziasztok.
Arról érdeklődnék a T. társulattól, hogy tudomásuk szerint létezik e a gyárinál valamivel hatékonyabb méretű plexi a 600s-re. Az én gépem 2003-as évjáratú. Úgy tapasztaltam 120 km felett már eléggé kapaszkodnom kell.
R17.
Tegnap +rendeltem, ma hozta a futár.

http://www.r17.hu/
Legyen inkább 210!
Próbáld ki mind a 3 csillapításút, citrom, narancs, és zöld színűeket!
Nálam eddig 3 féle gumikopás volt:
1 egyenletes
2 csak a közepe
3 csak a 2 széle
Féloldalas sosem volt!
Másik fórumon YOSS ilyet használ ha jól sejtem és nagyon meg vele elégedve.
Hát éppen ezért kérdeztem, hogy a Moto Safe.-t próbálta-e valaki?
Jah, nekem is sisakbeszélőm van úgyhogy nem zavar.
Nekem 8, mert én zenét hallgatok a sisak alatt:-)
Szóval lehetne akár néma csend is:-)
Az olcsókkal az a baj, hogy gyakorlatilag minden frekit kiszűr és ez veszélyes lehet. A kimondott motoros dugók hangoltak csak a szélzaj frekijét szűrik viszont drágák
Igazán nincs mit, itt általában mindenki próbál segíteni a másiknak
Hi!
Köszönöm a válaszokat, most végleg tanácstalan lettem. Aszem kezdem a daty féle 70 forintossal, majd így haladok tovább. Ha egyik sem válik be, akkor marad a sisak csere vagy felszerelek egy 2 négyzetméteres plexit esetleg felveszek egy nehézbúvár felszerelést.
Köszönöm tisztelt Pali79, úgy látom ez egy igen korrekt kis fórum, köszönöm mindenkinek a gyors választ!
Köszönöm , próbálom gondját viselni.