Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Üdv Neked is!

Itt válogat6sz kedvedre!

http://www.batszimotor.hu/inde...
Sziasztok, üdv mindenkinek.
Most lettem tulajdonosa egy 2003-as évjáratú 600s Banditnak, majf teszek fel képet is. Nagyon tetszik több szempontból is, viszont egy kis gondom van vele. Mégpedig az, hogy nincs rajta doboztartó. Megkérlek benneteket, ha tudtok valahol minél olcsóbb hátsó tartót, jelezzétek felém. Csak hátsóra lenne szükségem. Előre is köszönöm.
Hát igen...érdekes kérdés ez a félrekopás is!
Ezt már én is néztem. A fogaskerék hozzáér a lánc falához,

De, ha úgy állítom hogy ne érjen hzzá, akkór meg már szemre is látszik hogy félre áll a kerék.

Én a tengelyt a villa végéhez szoktam bemérni, és utánna már csak ugyananyit halyto mindkét láncfeszítőnn
Nekem az autómon volt ez a jelenség ,hogy egy csíkban körkörösen elkopott a gumi . A gumis azt mondta ,hogy látott már ilyet az okozza ,hogy a gumiba elpattan egy körkörös acél és az a csík kopik el az acél fölötti rész. De hogy minden motorodon mindig ugyan ott ,sok lenne a véletlen egybeesés.
Új, 2010 év végi Metzeler Z6 120/70-17-es 24.000 Ft.
Ha kell valakinek, tudok benne segíteni!
Vagy ha olcsóbb kell, eladó az én gyári elsőm (Dunlop Sportmax D218) 3mm-es profilmélységgel 5.000 Ft-ért.
Akkor neked meg valószínűleg rövidebb az egyik kezed, és a másikkal állandóan rá kell tartani!
Valami ilyesmire céloztam, csak én a gerincferdülésre tippeltem, de az nem jött be hálistennek!
Nekem az első van félre kopva.

Igaz már a végét járja
Minden motoromon, mindig balra, mindig ugyanúgy? Már beletörődtem. Nem eredményez semmi érezhető negatívumot.
Ezt nem tudom elképzelni ! Nem log valami a hátulján ? Kerékcsapágy,lengőkar.
Ellenőriztem már nem egyszer. Az egyetlen épkézláb magyarázat, hogy egy kicsit "félreülök" a motoron. Az a pár foknyi folyamatos bedöntés teszi ezt a félrekopást. (Szerintem...)
Bizony-bizony a Denso nagyon jó. Tudom ajánlani, mert az NGK-val szemben nem hamisítják (még).
Pedig de...
A gumikopás oka , hogy nem fut egyenesen a kerék valamelyik irányba félre van állítva. Vedd le a láncvédődet (sztenderen) forgasd körbe a kereket a fogaskeréknek a lánc közepén kell hogy fusson nem mehet félre egyik irányba sem, nem érhet a lánc belső feléhez hozza a fogaskerék.
Ollan hát!Neki biztos nem kopik egy oldalra a gumálya! Bocs,nem tudtam kihagyni,és üdv mindenkinek!
2400/ db nálam.
Ferde hát, ollan "V" betű formája van néki!
Dehogy van, miért lenne?
Van ha kell, Denso is ami picit olcsóbb...
Sziasztok!

NGK CR9E gyertya után érdeklődnék,hol(pest) és mennyiért lehet venni legkedvezőbben? Kösz!
Nem t'om ferde-e
nem sűrűn szoktam irogatni,de azért mindig olvasom a topikot és tudok a problémádról
tudom-tudom,hogy nem akartál megsérteni,nem is vettem annak(fel sem merült bennem),csak próbáltam viccesre venni a figurát

remélem nincs harag ,mert részemről nincs
Figyu!

Nem megsérteni akartalak!
Én magamból indultam ki.
Nekem van gerincferdülésem, és ettől valóban félrekopik a gumim!
Ha egyenesen is megyek, egyik oldala jobban kopik, mert a motor félre áll, úgy mintha állandóan meg lenne kis mértékben döntve!

Sajna ez van!