Én arra gondoltam h leszedni róla ezt a tűs jeladót és közvetlenül a hőgombára rákötni a vezetéket.. csak azt nem tudom h hol találom a hőgombát...Nézegettem, találtam is vmi olyasmit de nem vagyok benne biztos, majd lefotózom aztán feldobom a képet.
Üdv! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Van egy 250es banditom és szeretnék rá tenni vízhőfokmérőt, de nem tudom hogy hol találom rajta a hőgombát, vagy vmi olyan hely kellene ahová be tudom tenni a műszernek a jeladóját... Vkinek esetleg ötlet?
Jó reggelt!
Ide is felrakom,hátha kell vkinek
eladnám a képen látható oldaltáskát,esőruhán kívül minden megvan hozzá. Talán 3 v 4 alkalommal használtuk.
10.000 ft.
Igazán nincs mit! Ja a Száva utcai hivatal az katasztrófa. Én reggel 8-ra vittem a gépet vizsgázni a Vas Gereben utcába, fél óra , át a Száva utcába befizetni a reg adót 4,5 óra
Úgy ment a dolog, hogy a csomagra a feladó ráírta a telefonszámomat és a DHL-től jött egy sms (hajnali 4-kor ) hogy küldjem el az e-mail címem egy megadott címre. Azután e-mail-en jött egy adatlap amit ki kellett tölteni és ez után jött a futár a csomival és neki csengettem a többit.
A sz@r az a dologban, hogy nem lehetett azt tudni, hogy mikor jön se azt, hogy mennyit kell neki fizetni. Ja és meggyorsítja a menetet ha van számlád róla amit az adatlappal együtt el tudsz küldeni emailbe nekik.
Ha esetleg van valakinek eladó 19"-26" körüli használt, de még használható TFT, LCD monitora eladó, azt szívesen meghallgatom. :-) Kis pixelhiba nem baj, a projekt inkább árérzékeny
A vámot és az áfát milyen formában fizetted be? A futárnak, vagy menni kellett a 7-es számú vámhivatalba?
Nagyon érdekel az eljárás, mert épp tegnap rendeltem egy cuccot közvetlenül a kínai gyártótól, tehát 1-2 héten belül nekem is intéznem kell ilyen ügyet.
Valahová olyan helyre rögzítsd ahol nem hűti a menetszél, és ennyi.
http://1691048173534234022-a-1...
Ide is felrakom,hátha kell vkinek
eladnám a képen látható oldaltáskát,esőruhán kívül minden megvan hozzá. Talán 3 v 4 alkalommal használtuk.
10.000 ft.
Úgy ment a dolog, hogy a csomagra a feladó ráírta a telefonszámomat és a DHL-től jött egy sms (hajnali 4-kor ) hogy küldjem el az e-mail címem egy megadott címre. Azután e-mail-en jött egy adatlap amit ki kellett tölteni és ez után jött a futár a csomival és neki csengettem a többit.
A sz@r az a dologban, hogy nem lehetett azt tudni, hogy mikor jön se azt, hogy mennyit kell neki fizetni. Ja és meggyorsítja a menetet ha van számlád róla amit az adatlappal együtt el tudsz küldeni emailbe nekik.
Segitségetek szeretném kérni!
A 400-as Bandit hátsó telo ( rugós tag) egyezik-e a 250-esével?
Válaszokat előre köszönöm
üdv Ádám
Vicc (régi infós, a CGA korszakból)
HW szervizben
üf: - Jónapot kívánok, hoztam egy monitort javításra.
szervizes: - CGA monitor?
üf: - Nem, saját!
Nagyon érdekel az eljárás, mert épp tegnap rendeltem egy cuccot közvetlenül a kínai gyártótól, tehát 1-2 héten belül nekem is intéznem kell ilyen ügyet.
Ez lenne az: