Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lehet neked lesz igazad,ez eszembe se jutott
Nekem is, a bal óldal kopik jobban.

Talánn azért mert a majdnem 7-kg os kipuffot, ami jobrol van
azt egy kicsit balra edyensujozom
vagy kiülve veszem a balos kanyart? ,észre se vettem
na jó, valóban nem vagyok egy tóparti látomás ,de azért nem olyan xar a testartásom,ahoz a gumikopáshoz ugy kellene motorozni, mint mikor a gyorsaságisok kiülnek a motoron kanyarnak megfelelően
Kifele eláztunk,mint a sz..r,így a víz ami táskákba folyt az úton tartott
Csoda, hogy le nem vitt a szél az útról!
Szerintem meg a rossz testtartás az oka!
Vicc nélkül nézesd meg nincs e gerincferdülésed!
Vagy féloldalasan ülsz a motoron!
Most már asszony is lassan megtanul pakolni
Meglátom milyen a két doboz,és leírom a tapasztalatomat. Haveromnak ilyenek vannak fent oldalt is,nem panaszkodott rá.
Kiderül áprilisban.
Kocsi után az első motorostúrára kicsit felpakoltunk,de jól bírta a vas.
Szerintem ez egyik sem oka, a félrekopásnak!
Nekem megjött előre is az új Z6.
Meglátjuk mennyi idő alatt fogy el, és ha gyorsan, akkor próbálok majd mást.
Bár egyik ismerősöm 3 garnitúra Z6-ot "fogyasztott el" és azt mondja, mind a 3 garnitúra más és más ideig bírta, pedig semmi nem változott a körülményekből körülötte míg ezt a hármat elhasználta!
Ja, ára 24.000 Ft, DOT száma 4510, vagyis múlt év végi.
Ha kell valakinek, szívesen segítek!
nem hinném ,hogy a rossz testartástól kopott volna a Pali ill. az én gumim ilyen formára,Pali fel is tett ide képet,hogy milyen lett,az ugy nézett ki mint az enyém mikor ledobtam
(szóval az ugy nézett ki, minha csak körforgalomba mentünk volna és elfogyott a gumi bal oldala )
Hát...nem olcsó!
A DL-en nekem is SHAD-ok voltak.
És azzal kezdtem, hogy az index tartókat leflexeltem róla!
Ritka ocsmány!
Nekem elég volt a DL-en hátul 46 + oldalanként 42 literes doboz.
Többet ilyet nem csinálok.
Nekem az túl nagy volt a 170 centimhez, és a 65 kilómhoz!
Hátul most is 46 van, de oldalra csak az E 21-eseket fogom felrakni.
Ami belefér azt visszük, ami nem, az marad!
Kisebb, 1 napos túrákra úgy is elég a hátsó.
Nálam is ez a szitu: MINDEN gumi szettem féloldalasan kopott (középvonaltól egy kicsit balra). Talán nem teljesen egyenesen ülök a motoron. Nem hinném, hogy a körforgalmak okozzák :-)) És nem csak a Banditon. Az ETZ-men és a Pannoniámon is detto ez a helyzet, úgyhogy a hiba biztosan bennem van
mert mi többet megyünk nyomvályúban mint TE
Ez jó magyarázat. Csak a többi gumi miért nem csinálja?
Szia! remélem mind a két vidit megsasoltad!

Gumi problémánkra visszatérve(neked is és nekem is a hátsó gumink,ha hátulról nézzük a motort akkor a gumi bal oldala elfogyott)
azon elmélkedtünk,hogy talán a rossz guminyomás ill. a sok körforgalom okozhatta a problémát

beszéltem egy sráccal erről, Ő pedig azt a magyarázatot adta,hogy talán a nyomvályú okozhatta ezt a jelenséget
Már rendelhető:link
Amíg shad dobozaim voltak, ott volt gyárilag index az oldaltartón, arra kötöttem át a vezetékekekt. A Givi tartón meg nyúlvány van, pont olyan foglalattal, mint az indexé, csak át kell csavarozni.
Itt mindenki mókolt tartóval nyomul?
Ilyenem van 5 éve, tényleg egy rakás szar, viszont tény, megérte a 12 ezret új korában. Oldara is ilyenjeim voltak, oda abszolút nem valók. Most már a 44-es kappák vannak, azok bírját a terhet, állnak, mint a cövek.
Sajnos gyorshajtásért már engem is!
Én sem vagyok pesszimista, csak a tényeket közöltem!
Az Én motorom is tele van szabálytalan dolgokkal, xenon, kék ledes helyzetjelző, sportdob stb. de engem is csak gyorshajtásért és lejárt jogsi miatt büntettek még meg!
Na valami ilyesmire céloztam!