Egyébként egyszer Matyi bácsi azt mondta hogy nekem adja ajándékba a Ducattit mindössze annyit kellet volna tennem, hogy az M9.-esen hamarabb érek a hídhoz mint Ő. Nem akartam versenyezni az Időssel mert lehet, hogy kihült volna a motorja mire odaérek.
Ő nem nagyon szokott beszélni? -Szinte nem is jutsz szóhoz mellette és hulla jó fej! Tavaly kétszer voltunk nála, hangoltam a pianínóját. Szenzációs a kisöreg!
Én is vennék belőle egy plexire valót. Ha kisüt a nap az első utamon Komló felé megyek. Komló meg Mánfa meg Orfű meg Abaliget meg minden jaj istenem de szép is lesz.
Köszi, de az most még nagyon messze van nekem ebben az időben. Én Velencén lakok, úgy saccolom lehet vagy 200km köztünk. De ki tudja, ha addig nem jön össze és nyáron csavargunk, talán összefutunk még.
Engem nem zavar a szélzaj, úgy vagyok vele, hogy motoron vagyok, ez vele jár. Azt hiszem közepesnek minőségnek mondhatom a bukóm, ugyanis Caberg-em van. A maga majd 60 ezrével sem teljesen csendes, ha nem lenne arcvédőm, ilyenkor, mikor kissé még csípős az idő bajban is lennék az arcomon érezhető kis szél miatt. De a plexi miatt a mellkasnál ér erősebben a menetszél. Köszi a tippet, ki fogom próbálni azt a bizonyos peremet.
Akit zavar a szélzaj, menjen busszal, autóval, vonattal stb...!
K9-es vizeset vettem, gyári gumija nem BT020, hanem Dunlop Sportmax D218.
2 éve a BT020 párja valami 80.000ft volt.
És mint írom kockás, kagylós, csúszkálós....
Akkor vettem elsőre RoadAttac-ot.....52-ért párban
majdnem egy 1000-ressel többet bírt- miközben minden km-ert élveztem vele.
Most a RoadAttac 2 (~60.000ft volt) ezt übereli.....és elméletileg (reklám szerint) 25%-al többet is bír.
Nem a tiédre.
Pár ismerősömnek is bejött!
Mert én a K9-es évjárat gyári gumiját neveztem meg!