Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aranykezű mester itt: 30 904 0054, Bálint László, Kunadacs. Elvállalja, ez 100%. Hivatkozhatsz rám, de csak a rendes nevemen ismer
Anno mintha erről irogattunk volna mikor kérdezték többen, hogy megéri-e a 250 vagy 400-as banditot megvenni.....egyszerűen nem lehet annyit kérni érte, hogy megérje javítani...
Üdv!

Lécci help!Valaki nem tudna Budapesten egy épkézláb szerelőt,aki elvállalna egy 1994-es változó szelepvezérléses (VC) 400-as Banditot? Valszeg szelepállítás kéne meg átnézés stb. Bárkit hívok mindenki azt mondja,hogy "ááá ahhoz hozzá sem nyúlunk" Ha valakinek van ismerőse,rokon, a jóégtudja ki,aki beleugrana ilyenbe az tegye meg,hogy szól!
Köszke!
vegyen=vegyem
THX az ötleteket Hegeszteni nem nagyon szeretnék, mert az elsőfék pofa rögzítő csapjáról lévén szó, nem szeretném az alu nyerget elolvasztani, mert még a végén meg kell vegyen Zölditől a féltve örzött nyergeit
Látom nem csak én csináltam már ilyet
Ha úgy van csinálva nem.
Anyát rárakni és belül meghegesztve elvileg ki kéne jönnie.
Azzal "odaragad", nem kijön!
Vagy egy kis hegesztéssel!
Tévedsz. Lehet, hogy 40 Ft volt.....
Beleütsz egy torx fejet és azzal...
Szerintetek, hogy lehet kiszedni az olyan imbusz fejű csavart amibe megfordult már a kulcs?
Hát arra gondoltam, hogy akkor a gumért cserébe vagy utalok Neked pénzt, vagy küldök egy légszűrőt, amit elteszel tartalékba
Na igen de a 10W-os nem is 30 Ft darabja Vagy tévedek?
Nem lehet!
Illetve lehet, de nem szabad.
Kannát meg már elvitték a szemetesek.
Kannát visszaszerezni, asszonyt kidobni.
Nekem saját gyártmány van, 6,8 Ohm 10W ellenállással tökéletesen villog, mivel a 21W-os izzónak is ennyi az ellenállása.
Ja, már kész is van.
Holnap lecserélem a hűtőfolyadékot, meg a Suzukiban az olajat.
sajnálom,de ez van

igaz találni 10000huf.-ért gyári GSXR-ét,de nem kaptam választ senkitől,hogy jó e lehet a banditra(amit láttam ,szemre jó lenne,de a méreteit nem tudom,három csavar ill. átmérő,felfogatás)
Na eztet itten nem nagyon értettem!
Hát nem tudom... Ha én egyszer egy webshop-ot üzemeltetek és kiírom, hogy 16-18 között vagyok csak hajlandó felvenni a telefont, akkor az a minimum, hogy ebben az időszakban fel is veszem, de nála előfordul, hogy egy hétig sem elérhető. Ami nem is lenne baj, ha tudatná az oldalán előre vagy valami.
Akkor nyomj egy szlaszámot ;) Vagy spájzoljál légszűrőt
Nem megbízhatatlan, csak ha valami nincs, előfordul hogy soká jön meg. Viszont szeretnék fele olyan raktárkészletet, mint ami neki van.
Sajna már megvettem!
Este cserélsz olajat?