Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

SOS! eladó 2pár newfren első betét suzuki bandit 1200 asban volt kb. 200 kilométert gyakorlatilag 97%osak. Más tipusokba is jó amin 6dugós tokico gyereg van. Új ára 8990ft/pár. Sürgössége miatt a 2 pár 8000ft. Postázni is tudom. 06-30-493-23-10 Jó még a betét: Suzuki TL1000 98-02, gsx-r 1000 01-02, bandit 1200 01-05, gsx 1400 01-06, gsx-r 1300 99-töl.
Ez se rossz csak igen drága. 22 pénzt nem adnék a 4 db-ért, akkor inkább maradna a gyári. Körbenéztem kicsit a vaterán és 4e környékétől már válogatni lehet a kínálatból.
Igazad van, síkhengerelni!
Tényleg?
Görgővel egyenesítik :D
Bocs, de össze vissza nyomkodtam mindent!
Nekem ilyen volt.
Alu ház, és nem ledes hanem halogén!
Világított mint az állat, de...."E" legal volt!
11.000 Ft volt a pár.
Az index fantázianeve neve Allicator volt.
http://www.vatera.hu/item/view...

Ha van vatera felhasználói fiókod, akkor írj neki üzenetet.
Bocs, az árra rosszul emlékeztem 7660 a pár ára... vagyis annyi volt.

Üdv!

Ui.: megnéztem, és E11 van ráírva.

Itt a működése
Nekem a fekete szárú van 1 pár hosszú és 1 pár rövid... :)
Néztem már hasonlókat én is. Majd lehet kérdezek, hogy hasonlít-e a tiedre
Telókat?

Görgőzni?

Az meg mire jó?
Még ha azt írtad volna, hogy egyenesíteni...
Thx!
Huhh...hát a vaterán találtam rá. De, most megnéztem, és nincs fent...
Ez egy 2 éves kép, már meggyógyult! Épp a telókat vittem görgőzni!
A belvárosban elcsapott egy autós csajszi 50-el, mert nem látta a stoptáblát! 90 e. kapott +1évet, Nekem mindenem megtérült, sőt!
ne törődj velem, mondom nekem mindegy...
leesett az emelőről....
Ami esetleg nem látszik, az emelő és az olajteknő között van még egy kb 6X6X6-os fakocka is. Ezzel ki is van kerülve a leömlő!
Elég csúnya nyom van a bukócsövön. Szabad tudni mi történt?
felőlem.....,de mit szólnál, ha elhozod hozzám a géped és látod ahogy előkészítem a ki trapéz emelőt amit alátolok a kipuffnak és úgy emelve kezdenék dolgozni a gépen....nem lenne szerintem felhőtlen az örömöd........ ....én is fetrengtem már fatuskóval kitámasztott kamion alatt kényszerből, de láttam szerelő ölébe hullott megrakott zilt mert lusta volt rendesen alátámasztani ahogy kell....