SOS! eladó 2pár newfren első betét suzuki bandit 1200 asban volt kb. 200 kilométert gyakorlatilag 97%osak. Más tipusokba is jó amin 6dugós tokico gyereg van. Új ára 8990ft/pár. Sürgössége miatt a 2 pár 8000ft. Postázni is tudom. 06-30-493-23-10 Jó még a betét: Suzuki TL1000 98-02, gsx-r 1000 01-02, bandit 1200 01-05, gsx 1400 01-06, gsx-r 1300 99-töl.
Ez se rossz csak igen drága. 22 pénzt nem adnék a 4 db-ért, akkor inkább maradna a gyári. Körbenéztem kicsit a vaterán és 4e környékétől már válogatni lehet a kínálatból.
Nekem ilyen volt.
Alu ház, és nem ledes hanem halogén!
Világított mint az állat, de...."E" legal volt!
11.000 Ft volt a pár.
Az index fantázianeve neve Allicator volt.
Ez egy 2 éves kép, már meggyógyult! Épp a telókat vittem görgőzni!
A belvárosban elcsapott egy autós csajszi 50-el, mert nem látta a stoptáblát! 90 e. kapott +1évet, Nekem mindenem megtérült, sőt!
felőlem.....,de mit szólnál, ha elhozod hozzám a géped és látod ahogy előkészítem a ki trapéz emelőt amit alátolok a kipuffnak és úgy emelve kezdenék dolgozni a gépen....nem lenne szerintem felhőtlen az örömöd........ ....én is fetrengtem már fatuskóval kitámasztott kamion alatt kényszerből, de láttam szerelő ölébe hullott megrakott zilt mert lusta volt rendesen alátámasztani ahogy kell....
Alu ház, és nem ledes hanem halogén!
Világított mint az állat, de...."E" legal volt!
11.000 Ft volt a pár.
Az index fantázianeve neve Allicator volt.
Ha van vatera felhasználói fiókod, akkor írj neki üzenetet.
Bocs, az árra rosszul emlékeztem 7660 a pár ára... vagyis annyi volt.
Üdv!
Ui.: megnéztem, és E11 van ráírva.
Itt a működése
Nekem a fekete szárú van 1 pár hosszú és 1 pár rövid... :)
Görgőzni?
Az meg mire jó?
Még ha azt írtad volna, hogy egyenesíteni...
A belvárosban elcsapott egy autós csajszi 50-el, mert nem látta a stoptáblát! 90 e. kapott +1évet, Nekem mindenem megtérült, sőt!