Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen nagyon örültem neki. Üdv.Anikó
Gondolom az asszony örült!
Ma délután elkezdtem összerakni a blokkot, miután Rudi meghozta nagy sokára a vezérmű láncot.
És mivel a ragasztót nem lehet kinthagyni éjszakára a hidegben:
Na, ezt megmagyarázod?
Mert a gumipogácsát még csak csak értem, azok a kis gumi bizbaszok, amik nem engedik, hogy hozzáverődjön az adott doboz a tartóhoz, és zörögjön.
De a többit nem értem!
Alul rendes Givi szabványos a felfogatás, vagyis rátolom a kettő kis tartó fülecskére a dobozt, aztán fent a szintén Givi szabványos záró részre rápattintom.
Mi ezzel a gond?
Figy, láttál már ilyet igazából? Nincsenek rajta gumipogácsák sem, és úgy kell rátenni hogy ráakasztod az egyik felére, majd ráerőlteted a másikra odalent. A közelében nincs egy Givi/kappa tartónak.
aha...csak kíváncsi lettem volna mi az, igaz a guglit is megkérdezhettem volna, de nem a barátom...
Azzal nem
Igen!
Csak mint írtam, nem olcsó!
Ez a kettő így tényleg jól néz ki, csak kérdés megéri e ennyi pénzért?
Ha túlmelexik azt úgy is jelezni fogja a gyári műszerfalon lévő visszajelző is!
Fotó?
Milyen dobozok?
Tudok egy srácot, aki 20.000 Ft-ért csinál oldaltartókat.
Délelőtt mész hozzá, délutánra készen jössz el tőle, Pilisvörösváron lakik, ha érdekel, megadom az elérhetőségét.
Ilyeneket csinál.
Ezért írtam én is, hogy nem jó 5let!
Zöldi, Te foglalkozol EBC betéttel?.....milyen minőség a Double HC....
Na majd széthajintom a garázsba aztán megnézem... Akkor ezek szerint az "hűtőcsőadapter" dolog lenne a legcélszerűbb meg mellé egy mérő...
Hali mindenkinek !
Keresek K7-es Bandithoz GIVI Fz doboz felfogató karokat, ha valaki tud ilyet olcsón jelezzen.
Végre megtaláltam hűtőcsőadaptert is.Én nem adtam érte 15 ejurót egy esztergályossal páleszért lehet csináltatni egyet és megy bele a sima hőgomba.
Esélyes, hogy ez az olajnyomás mérő.
A hőgomba ha jól emlékszem, a villanyak mögött, a tank első része alatt található, ahol az utántöltő nyílás van. Pont így néz ki egyébként.
Az viszont csak egy ki/be kapcsoló. Arról hőmérséklet értéket leolvasni nem fogsz.
Ez lenne a hőgomba?
Le,már a dobozok is megjöttek,ill hozta a futár
Lesz egy kis időm összerakom a cuccost! Oda próbáltam a dobozokat,jól mutat rajta!
Üdv! Egy adott hőmérő csak a saját "jeladójával" mér értékelhetően (ellenállás változásból számolnak) . A hőgombára való közvetlen rákötés tehát nem adna jó eredményt.
Még nincs meg! Hogyan is néz ki ez a s6 hőmérő meg adapter....?
Mi az az S6 hőmérő?
Ez a fajtát elég nehéz belebarkácsolni.Az a jeladó nem kifejezett járműhöz való.
Ha már megvan akkor nehéz a helyzet.
Ha nincs beleszórnék egy S6 hőmérőt egy vízcső adapterrel és kész is.
Akkor tedd a hűtőfolyadék tágulási tartályába.
Egy idő után az is átveszi a hűtőfolyadék hőfokát!
Vagy kereskedj a hűtő környékén, és ha találsz jó helyet, fúrd meg, meneteld be, és már kész is a hely.
Vagy valahová, valamelyik hűtővíz szállító gumicsőbe applikáld bele!
Hol vetted amúgy ezt a hőmérőt, és mennyiért?
Olyan helyet nemtom hol találok.... hűtő mögött is éri, megha csak igy vhova kintre rakom az nem lesz hiteles.. Szal vízbe kéne vhova.