Ma délután elkezdtem összerakni a blokkot, miután Rudi meghozta nagy sokára a vezérmű láncot.
És mivel a ragasztót nem lehet kinthagyni éjszakára a hidegben:
Na, ezt megmagyarázod?
Mert a gumipogácsát még csak csak értem, azok a kis gumi bizbaszok, amik nem engedik, hogy hozzáverődjön az adott doboz a tartóhoz, és zörögjön.
De a többit nem értem!
Alul rendes Givi szabványos a felfogatás, vagyis rátolom a kettő kis tartó fülecskére a dobozt, aztán fent a szintén Givi szabványos záró részre rápattintom.
Mi ezzel a gond?
Figy, láttál már ilyet igazából? Nincsenek rajta gumipogácsák sem, és úgy kell rátenni hogy ráakasztod az egyik felére, majd ráerőlteted a másikra odalent. A közelében nincs egy Givi/kappa tartónak.
Fotó?
Milyen dobozok?
Tudok egy srácot, aki 20.000 Ft-ért csinál oldaltartókat.
Délelőtt mész hozzá, délutánra készen jössz el tőle, Pilisvörösváron lakik, ha érdekel, megadom az elérhetőségét.
Ilyeneket csinál.
Esélyes, hogy ez az olajnyomás mérő.
A hőgomba ha jól emlékszem, a villanyak mögött, a tank első része alatt található, ahol az utántöltő nyílás van. Pont így néz ki egyébként.
Az viszont csak egy ki/be kapcsoló. Arról hőmérséklet értéket leolvasni nem fogsz.
Üdv! Egy adott hőmérő csak a saját "jeladójával" mér értékelhetően (ellenállás változásból számolnak) . A hőgombára való közvetlen rákötés tehát nem adna jó eredményt.
Ez a fajtát elég nehéz belebarkácsolni.Az a jeladó nem kifejezett járműhöz való.
Ha már megvan akkor nehéz a helyzet.
Ha nincs beleszórnék egy S6 hőmérőt egy vízcső adapterrel és kész is.
Akkor tedd a hűtőfolyadék tágulási tartályába.
Egy idő után az is átveszi a hűtőfolyadék hőfokát!
Vagy kereskedj a hűtő környékén, és ha találsz jó helyet, fúrd meg, meneteld be, és már kész is a hely.
Vagy valahová, valamelyik hűtővíz szállító gumicsőbe applikáld bele!
Hol vetted amúgy ezt a hőmérőt, és mennyiért?
És mivel a ragasztót nem lehet kinthagyni éjszakára a hidegben:
Mert a gumipogácsát még csak csak értem, azok a kis gumi bizbaszok, amik nem engedik, hogy hozzáverődjön az adott doboz a tartóhoz, és zörögjön.
De a többit nem értem!
Alul rendes Givi szabványos a felfogatás, vagyis rátolom a kettő kis tartó fülecskére a dobozt, aztán fent a szintén Givi szabványos záró részre rápattintom.
Mi ezzel a gond?
Csak mint írtam, nem olcsó!
Ha túlmelexik azt úgy is jelezni fogja a gyári műszerfalon lévő visszajelző is!
Milyen dobozok?
Tudok egy srácot, aki 20.000 Ft-ért csinál oldaltartókat.
Délelőtt mész hozzá, délutánra készen jössz el tőle, Pilisvörösváron lakik, ha érdekel, megadom az elérhetőségét.
Ilyeneket csinál.
Keresek K7-es Bandithoz GIVI Fz doboz felfogató karokat, ha valaki tud ilyet olcsón jelezzen.
A hőgomba ha jól emlékszem, a villanyak mögött, a tank első része alatt található, ahol az utántöltő nyílás van. Pont így néz ki egyébként.
Az viszont csak egy ki/be kapcsoló. Arról hőmérséklet értéket leolvasni nem fogsz.
Lesz egy kis időm összerakom a cuccost! Oda próbáltam a dobozokat,jól mutat rajta!
Ha már megvan akkor nehéz a helyzet.
Ha nincs beleszórnék egy S6 hőmérőt egy vízcső adapterrel és kész is.
Egy idő után az is átveszi a hűtőfolyadék hőfokát!
Vagy kereskedj a hűtő környékén, és ha találsz jó helyet, fúrd meg, meneteld be, és már kész is a hely.
Vagy valahová, valamelyik hűtővíz szállító gumicsőbe applikáld bele!
Hol vetted amúgy ezt a hőmérőt, és mennyiért?