Ugyan, hiszen csak pár kiló a támaszkodó erő!
Ha teljesen biztos akarsz lenni benne, hogy nem csúszik-e ki (ha csak ki nem rúgja valaki) akkor tényleg egy karton ásványvíz kell a hátsó dobozba.
Az enyém az "E" jelzéses, egyébként nem volt sok, sztem. 7200 Ft volt a 2 pár... előre rövidebb szárú hátrahosszabb szárú van rakva.
Sötétben kibaszott jó a fénye, egyébként azt mondják, hogy ha rá süt a nap, akkor halványabb. Nekem amúgy nagyon tetszik...
Videóim között meg is tudod nézni a működését...az utolsó videó végén... :) Üdv!
Akkor itt félreértés van!...részemről ....azt hittem, hogy csak a kereket akarod kivenni...a villakiszedéshez tényleg az kell amit Te tettél be először, de én azokban nem bízok ezért felhúzom inkább....
LED index termékleírásában olvastam, hogy rendelkezik E jelzéssel és lehet műszakiztatni. Ezért kérdeztem, hogy a jelzés nélkülit piszkálják-e.
Egyébként az index fényerejével meg vagy elégedve? Mibe fájt?
ezek elsőkerék emelőnek tűnnek? .....ugyanolyan mint a hátsó csak kisebb az emelővilla közti táv és az adapter általában tüske ha csak nem a szokványostól eltérő motorhoz kell....
nyakemelőt nem használok....elég instabilak......sima első emelő és annyi...ha a telót veszem, ki akkor felhúzom egy állványra amit magam készítettem...
Ha teljesen biztos akarsz lenni benne, hogy nem csúszik-e ki (ha csak ki nem rúgja valaki) akkor tényleg egy karton ásványvíz kell a hátsó dobozba.
Én is így akartam, csak nem mertem, mert azt hittem, eltörök alul a blokk azon része, amit alátámasztottam!
Az enyém az "E" jelzéses, egyébként nem volt sok, sztem. 7200 Ft volt a 2 pár... előre rövidebb szárú hátrahosszabb szárú van rakva.
Sötétben kibaszott jó a fénye, egyébként azt mondják, hogy ha rá süt a nap, akkor halványabb. Nekem amúgy nagyon tetszik...
Videóim között meg is tudod nézni a működését...az utolsó videó végén... :) Üdv!
Én így tennék.
Egyébként az index fényerejével meg vagy elégedve? Mibe fájt?
Esetleg:
Hol olvastad ezt Pali? Engem is érdekelne a dolog, mert nekem is led-es az irányjelzőm is, meg a hátsó lámpám is... :D
Esetleg ilyen:
Ha sok pénze van!