Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Faxa Hol vetted? Nekem is ilyen kell
Ugyan, hiszen csak pár kiló a támaszkodó erő!
Ha teljesen biztos akarsz lenni benne, hogy nem csúszik-e ki (ha csak ki nem rúgja valaki) akkor tényleg egy karton ásványvíz kell a hátsó dobozba.
Király!
Én is így akartam, csak nem mertem, mert azt hittem, eltörök alul a blokk azon része, amit alátámasztottam!
Én meg így!
Hi!

Az enyém az "E" jelzéses, egyébként nem volt sok, sztem. 7200 Ft volt a 2 pár... előre rövidebb szárú hátrahosszabb szárú van rakva.
Sötétben kibaszott jó a fénye, egyébként azt mondják, hogy ha rá süt a nap, akkor halványabb. Nekem amúgy nagyon tetszik...
Videóim között meg is tudod nézni a működését...az utolsó videó végén... :) Üdv!
Akkor itt félreértés van!...részemről ....azt hittem, hogy csak a kereket akarod kivenni...a villakiszedéshez tényleg az kell amit Te tettél be először, de én azokban nem bízok ezért felhúzom inkább....
Szerintem a garázskapu alá felekasztott motor mellé.
Én így tennék.
Na ja De még mindig nem értem, hogy ha kiveszed a villát, ezt hova támasztod
na ez már hasonlít! .....ugye mekkora öröm megtalálni?
Hát nemtom csak próbáltam tsanyit megfejteni, de a jelek szerint nagyon mellé lőttem.
LED index termékleírásában olvastam, hogy rendelkezik E jelzéssel és lehet műszakiztatni. Ezért kérdeztem, hogy a jelzés nélkülit piszkálják-e.
Egyébként az index fényerejével meg vagy elégedve? Mibe fájt?
A második képen levőt hova tennéd? A leömlő alá? Ezek nem jók.

Esetleg:
Helló!

Hol olvastad ezt Pali? Engem is érdekelne a dolog, mert nekem is led-es az irányjelzőm is, meg a hátsó lámpám is... :D
ezek elsőkerék emelőnek tűnnek? .....ugyanolyan mint a hátsó csak kisebb az emelővilla közti táv és az adapter általában tüske ha csak nem a szokványostól eltérő motorhoz kell....
Nem mondhatnám, hogy nagyon segítőkész vagy
Esetleg ilyen:
pont úgy tudnék én is a gugliban keresni mint Te....csak akkor elveszne a vadászat és leterítés öröme a számodra...
Akkor valami linket, hogy kb mire hasonlít? Homaitában nincs túl sok fajta, lujízban meg 100 féle van
Papó! Ha gondolod, neked elmondom privátban, hogy miért nem tud érdekelni az, amire te gondolsz...
Oszt mér' ne tudnék annyit? Nyomom (húzom) a gázt, hogy le ne fulladjak
nem....de minek?....lajosban is van és a homasitában is......nem nehéz elképzelni szerintem...
Képet tudnál feldobni esetleg róla?
nyakemelőt nem használok....elég instabilak......sima első emelő és annyi...ha a telót veszem, ki akkor felhúzom egy állványra amit magam készítettem...
Dehogynem!

Ha sok pénze van!
Minek? 140-150-nél többet nem nagyon tudsz a pályán tartani. Erre jó a Bandit...