ahm, akkor pill. ragaccsal felcsíppentem ..előtte max ráfújok vmi fekete lakkot :-)
na ez az igazi sufni...jobb ajánlat ugysenincs...ahányszor ez kell, annyit megérhet...
Igen, a konyhai kutya közönséges alufóliára gondoltam. Egyik oldala matt a másik fényes. A fényes fele nézzen a forró felület felé, az úgy viselkedik, mint egy hőtükör.
Nagyon gázosan nézne ki, ha azt mondanám, ragassz rá alufóliát a fényes felével a kipufogó felé? Az mint egy tükör, visszaverné a hősugárzást, csak lényeges hogy mindig tiszta legyen.
Majd meglátod Én 4mm-es korában tettem fel, pont 5 ezret bírt kopásjelzőig. Sima power volt és 2004-es, lehet, h ezért lassabban kopott Havernak újban a viffer 750-en 10-12e-t bírt elöl legalitás határáig, már 3 szettet ledarált vele.
Hát már kéne a hengerfej tömítés Nagyon sok idő elment a pucolgatással, mindenhol rajta volt a felületeken a tömítő anyag
Kuplung, henger, gyújtás már a helyén. Hát még a héten elmókolok vele, hogy az apróságokat megcsináljam, aztán hétvégére vissza kerül a vázba is remélem.
MEg még 1: Kérdezd meg Rudit a Biker-world-ben, szokott neki lenni bontva ez-az, meg a kérdezz körbe a banditos fórumokon, többen árultakgyári kéményt az elmúlt években-sikertelenül.
pl. FIgyelni kell az ilyen minimálár nélkülieket, sokszor a kutya nem üt rájuk, és a posta többen van, mint amennyibe kerül. Pl havernak haya idomszett 1 euro+ 30euro postaköltség :D
na ez az igazi sufni...jobb ajánlat ugysenincs...ahányszor ez kell, annyit megérhet...
Mi véleményetek a német dobokról?Gondolok itt a Bos,Sebring,Shark
a 2001-2005 GSXR gyári kipufogó megegyezik a gyári 1.2 bandit- al?
felfogatásra ill.a három csavarra gondolok(remélem érthető),azt sejtem,hogy a hangja más
válaszokért előre is köszi
alufólia? pl. amit a konyhában használok letakarni a kaját a sütőben?
Ehhez Zöldi kell :-) vki esetleg közelebb? :-)
a dob nem nyom akkora hőt és nem is ér oda...
Kuplung, henger, gyújtás már a helyén. Hát még a héten elmókolok vele, hogy az apróságokat megcsináljam, aztán hétvégére vissza kerül a vázba is remélem.
na meddig jutottatok?
de elötte szétnézek hazai pályán
pl. FIgyelni kell az ilyen minimálár nélkülieket, sokszor a kutya nem üt rájuk, és a posta többen van, mint amennyibe kerül. Pl havernak haya idomszett 1 euro+ 30euro postaköltség :D
Öröm+bódogság lesz. Nekem az volt, most majd tárazok belőle párat, annál jobb gumi nekem nem kell előre.