Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja rövidebb, odafújt a füstgáz...
Olyan rövid az az Ixil dob? MErt ugye a gyári az meleg, mint az állat, van vagy 2 centi a dobozig, de az még nem is meleg....
ahm, akkor pill. ragaccsal felcsíppentem ..előtte max ráfújok vmi fekete lakkot :-)
na ez az igazi sufni...jobb ajánlat ugysenincs...ahányszor ez kell, annyit megérhet...
Sziasztok!

Mi véleményetek a német dobokról?Gondolok itt a Bos,Sebring,Shark
kérdésem a következő:

a 2001-2005 GSXR gyári kipufogó megegyezik a gyári 1.2 bandit- al?

felfogatásra ill.a három csavarra gondolok(remélem érthető),azt sejtem,hogy a hangja más

válaszokért előre is köszi
A Nóniusz megszűnt, felszámolták, már töb mint 1 éve
Igen, a konyhai kutya közönséges alufóliára gondoltam. Egyik oldala matt a másik fényes. A fényes fele nézzen a forró felület felé, az úgy viselkedik, mint egy hőtükör.
hmmm, nem biztos, a doboz alján, sarkán úgyse látszik....egy próbát megérne....
alufólia? pl. amit a konyhában használok letakarni a kaját a sütőben?
Nagyon gázosan nézne ki, ha azt mondanám, ragassz rá alufóliát a fényes felével a kipufogó felé? Az mint egy tükör, visszaverné a hősugárzást, csak lényeges hogy mindig tiszta legyen.
thx, Kőbányai út?

Ehhez Zöldi kell :-) vki esetleg közelebb? :-)
ja, leolvad a doboz sarka, de a füstgáztól...
a dob nem nyom akkora hőt és nem is ér oda...
Link nem mükszik,szóval Nóniusz kft BP.
Kipufogó sugárzó hője miatt kell?
oldalkoffer aljára, fekete, hőálló ragasztószalag csíkot keresek, merre induljak? netes tipp vkinek? thx
Majd meglátod Én 4mm-es korában tettem fel, pont 5 ezret bírt kopásjelzőig. Sima power volt és 2004-es, lehet, h ezért lassabban kopott Havernak újban a viffer 750-en 10-12e-t bírt elöl legalitás határáig, már 3 szettet ledarált vele.
Mennyit lehet elmenni velük? Én újat raktam fel.
Hát már kéne a hengerfej tömítés Nagyon sok idő elment a pucolgatással, mindenhol rajta volt a felületeken a tömítő anyag
Kuplung, henger, gyújtás már a helyén. Hát még a héten elmókolok vele, hogy az apróságokat megcsináljam, aztán hétvégére vissza kerül a vázba is remélem.
Jóóó!

na meddig jutottatok?
Megkérdezen neked Rudinál, úgy is lesz vele köröm még
szép is meg jó is,csak nem értem a németet se

de elötte szétnézek hazai pályán
MEg még 1: Kérdezd meg Rudit a Biker-world-ben, szokott neki lenni bontva ez-az, meg a kérdezz körbe a banditos fórumokon, többen árultakgyári kéményt az elmúlt években-sikertelenül.
http://cgi.ebay.de/AUSPUFF-BAN...

pl. FIgyelni kell az ilyen minimálár nélkülieket, sokszor a kutya nem üt rájuk, és a posta többen van, mint amennyibe kerül. Pl havernak haya idomszett 1 euro+ 30euro postaköltség :D
Az ebay.de-n láttam nagyon olcsó gyári kéményeket, ilyen áron.
"Most előre felkerült egy Michelin Pilot Power"

Öröm+bódogság lesz. Nekem az volt, most majd tárazok belőle párat, annál jobb gumi nekem nem kell előre.