Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja igen, legjobb volna mindkettő.
Végülis egyik sem drága manapság, lehet veszek egyet, ha lesz jóáron.
Ja közbe megnéztem, ezt ismerem csak mi mindig(nem túl helyesen) simán olajemelőnek hívtuk. Egyébként nem hiszem, hogy praktikusabb, mert a legkisebb is elég magas és nem fér oda mindenhova. Persze a krokodil mellé...
Az milyen?
Nekem is ilyen van 2 db, de annó a "krokodil" emelővel együtt adták.
Ma már inkább palackemelőt vennék, az praktikusabbnak tűnik.
Én is kocsi emelővel szoktam emelni, majd alátámasztani, (mert az emelőm idővel leenged).
A múltkor viszont a haver burgonyájából kellett kivenni az első kereket, és azon semmi emelési pontot nem találtunk, tiszta műanyag az egész.
Na itt jött a B terv: spanifer + korgon palack elfektetve.
Köszi a kiigazítást!
Emelni ezzel se lehet csak támaszt, a racsni azért jó mert akár 2 centin ként is lehet állítani, persze csak a kisebbeket.
Én is pontosan így csinálom!
Csak akkor támasztom ki fixen a blokk aljánál, ha komolyabban kell szerelni az elejét! Akkor viszont egy Dacia emelőt használok egy fadarabbal a tetején!
Én ugyanígy, az egyszerű megoldások híve vagyok. Mondjuk, én nem szedem ki a kereket, csak akkor szoktam forgatni a kerekeket, ha mosom, takarítom a gépet. Középsztenderen a hátsó a levegőben van, tehát azzal semmi probléma. Az első forgatásához felteszek egy zsugorfólia ásványvizet (ideálisabb esetben egy tálca sört ) az utasülésre és máris megoldódott a dolog . Utána pedig a sört addig fogyasztjuk, amíg az első kerék le nem ér
Hmmm. Ez sztem annyival jobb, hogy emelni is tud, nem csak támasztani
Nekem ilyen van 6 tonnás tehrautóhoz
Mondjuk az igaz, hogy ha szerencséd van, nem kell gyakran használni!
Hát szerintem bandithoz fölösleges emelő, én egy fa rönköt szoktam a blokk alá rakni és kész. Én az emelőre nem költenék annyit, mert meg sem tehetem, nekem megfelel ez az egyszerű módszer is
Hát...nem pár, hanem 11 pár ezres!
Ezemel a kormány nyaknál, nem épp pár ezres ahogy tsanyi írta
4.000 Ft-ért?
Hol tudnék olyat venni?
Könnyű kiröhögni az öreget!
Utoljára 350-es Jawából szedtem ki a kereket!
Pl úgy lenne jó a súlyelosztás, ha az elsőt veszem ki, akkor hátrabillenjen, ha meg az hátsót, akkor előre!
Emelőbak? Azmegmi?
Én az első pár alkalommal a kocsi emelőjével emeltem a karter alatt, aztán kaptam házassági évfordulóra emelőbakot, azóta azt használom. 1 tonnát bír, még rá is ülhetek :D 4 rogy, TÜV-ös stb
Bocs Bátya, ezen besírtam Amúgy hogy lenne tuti a súlyelosztás? ha mindkét kerék mindig levegőben van?
Thx, megnézem!
Őőőőőő egy balcancar targonzcát használok első kerék levételéhez...................meg mindenhez. Az egész motort felküldöm az égbe ha kell.
Külön mert a rögzítési táv nagyon eltér......amúgy homasitában pár ezresért lehet kapni első-hátsót.....