Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na mivan már ,van üveggyertyánk is
Na majd most
Szerintem egy szinkron+üveggyertyás állítás után jó lesz, persze nem biztos, de ártani nem fog az tuti
Köszi Karika :-)
Eladtam a régit, éppen 1 hete vitték el. Kicsit sajnáltam, de úgy gondolom ez természetes. Évente 15-17 ezer km-re elvitt, és még soha nem hagyott cserben.
Miről beszélsz? A karbis gázreakció az igazi
gratula az új géphez ,sok boldog km.-t vele egészségben!

régi" kukoricást" megtartottad?,vagy boldog másik tulaja van már?
A felfogatás Givi oldaltartó -monokey.A nagyobb moto-detail dobozok is jók rá meg ezek a kicsik is.Képet csak hétvégén tudok küldeni.
Az az igazság, hogy több, mint 40 év munkaviszonyom van már. Úgy néz ki, hogy nyáron elmehetek előnyugdíjba, de ehhez 1,5 - 2 millát be kell fizetnem egy összegben, hitelt pedig nem veszek fel semmi pénzért, a mai nem normális körülmények között. Úgyhogy csak efféle gépre telik sajna. De nem panaszkodom, úgy tapasztalom, hogy nagyon jól megy.
A mailem: d.aty@freemail.hu

Nem lenne nehéz kitalálni ugye?
azé nem mindenki engedheti meg magának a legújabb gépeket...szép és jó az...
Nekem az a véleményem, hogy vegyél injektorosat!
Dobnál róla egy képet?
Felfogatás a gyári?
karbi...grat az új géphez, szép!
Viszont felmerült egy kérdés, mielőtt elfeledném.
Gurulás közben vettem észre, hogy gázadáskor van egy nem is kicsi "luk", amikor szinte megtorpan a motor. Ha picit visszaveszek belőle, simán forog. Viszont ha ilyenkor nagyobb gázt adok, 1-2 másodpercnyi torpanás után hirtelen megindul a motor, mint a golyó. Én karbira tippelek, de biztos ami biztos, megkérdem a Ti véleményeteket is.
Nekem van ilyenem 1 pár.Elég kevés cucc fér bele,viszont nem lesz túl széles a moci.
smile szünet smile,ugy próbáld
Egy vigyor lett volna a 3.-ik sor helyett, de ez sikerült :-)
404-Error page!
A harmadik sort nem nagyon értettem, a többi jó lehetett!
bocs, a mosolynál valamit eltoltam, de alaposan.
Sziasztok.
Ma nem tudtam megállni, és ebéd után tekertem úgy 120-130km-t. Nem is volt vészesen hideg, csak az ujjaim végén éreztem, pedig béléses kesztyűt vettem fel. Viszont meg kell mondanom, piszokul élveztem a dolgot. javascript:smile(document.frmmsg.body,'02');document.frmmsg.b
ody.focus() Már nagyon ideje, hogy kicsit enyhüljön az idő.
Lidl-ben csütörtöktől motoros akció ismét. Sisaktól az esőcsizmáig....
Jól elvagytok úgy látom!