Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Nejemnek megmutattam az új tárcsákat,"jajde szép,jajde csicsa melyik falra tesszük fel" (azért vágta miről van szó)
Zöldi vagy tsanyi, úgy tudom nekik van, de az árat csak úgy emlékezetből írtam ha nem annyi akkor
4-5e ki az és hol márt viszem is ?
Találni éppen lehet csak nem mind1, hogy mennyiért. Egyébként a képesmotoron 16-ért árult cucc nem drága, mert itthon boltba 25 Más kérdés, hogy megéri-e megvenni. Úgy tudom az itteni szakik akinek van 4-5 körül csinálnak egy beállítást. Nem bonyolult művelet csak pepecs
Ami ott fent volt olyanom van ,csak azt nem lehet beletenni a bandiba sajna. Másfajtát meg nem találok.
Pedig már innét vett ott valaki, és azt hiszem egy tízesbe fájt neki csak!
Nincs ott sem , ami a múltkor fent volt azt 21.5 kulcs fogja az nem fér bele a szelepdeknibe .
Vaterán keress, ott olcsóbb!
TimeBandit,

Érdemes, ha a motorod elsokal...
Nálunk ez van raktáron:
http://www.agomotors.hu/websho...
Hamar eladó 2pár newfren első betét suzuki bandit 1200 asban volt kb. 200 kilométert gyakorlatilag 97%osak. Más tipusokba is jó amin 6dugós tokico gyereg van. Új ára 8990ft/pár. Sürgössége miatt a 2 pár 8000ft. Postázni is tudom. 06-30-493-23-10
Kicsit más 1200s banditomon szeretnék egy üveggyertyás állítást ,vagy eladó üveggyertyát mert megtudnám én is csinálni, csak amit találtam eladót az 16pénz volt szerintem húzós egy kicsit.
A xenonnal kapcsolatban csak annyit , addig nincs vele baj még nem találkozol egy hozzáértő rendőrrel , vagy NKH -sal A legegyszerűbb kiszúrni a motoron, mivel talán a bmv kivételével nem is szereltek más motorba. Nem véletlen a motoron a gyorsítási és lassítási bólintást nem tudják kiküszöbölni . A szankcióval kapcsolatban csak annyit ,hogy én egy olyan helyen dolgozom hogy a telephelyünkön van műszaki vizsga és csak a héten két olyan autónk volt aminek a rendőrök a xenon miatt vették el a forgalmiját és kényszerítették vizsgára a büntetés 30e ft ról indul . Szerintem ezt is mérlegeljétek mielőtt belevágtok.
Akkor megnyugtattál nekem 66556-ezer kiló-méteren áll most az óra és remélem az idén közel lesz a 100000-ezer hez!
Szerintem nincs benne több, mert pár hónapja megrekedtem 64-nél, és épp ma léptem át a 65-öt!
Nem , mert akkor máshová is kell nyúlni!
Ráadásul sokkal többet kell vele foglalkozni,hogy ne károsodjon a motor.
Sziasztok!
Infót szertnék kérni.
650-esre érdemes-e sportlégszűrőt tenni?
Milyet?
Mit változtat?
Előre is köszönöm!
Nem, nem motorral, ezért is írtam, hogy járműre vonatkozik. Egyébként a jogszabály lehetővé teszi, hogy a mocit megbilincseljék.
Erik ha már több kiló-méter van a tiedbe időjárás ide, időjárás oda, én előveszem és tolok bele egy pár ezrest az biztos csak ez az idő nem akar kijavulni mááááááááár!
Na, pont ebben nincs benne a 650k7!
És Én?
Motorral voltál?
Akkor meg!
Igen csak pont a GSF 650 K7-nek nincs rajta, csak K5-ig van fennt
De olvastam, pontosan 2300 Ft-ot, de engem múlthónapba egy rossz helyen parkolásért 30K-ra büntettek Szerinted akkor megérné?
http://www.manualedereparatie....

Itt is megtalálhatóak a szerelési útmutatók