Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És ez?

Látjátok, van ez olcsóbban is, csak keresni kell!
Vagy nem érdemes használtat venni?
Érdemesebb garanciálisat?

http://www.vatera.hu/item/view...
És ehhez mit szóltok?
Gagyi?

http://www.vatera.hu/auto_moto...
Erik!

Szóval ha megveszek egy 2 darabos H7-es szettet (mivel az 1250S-be már olyan kell) akkor ki tudom cserélni a tompítottat is meg a refit is?
Te miért nem cserélted ki mindkettőt?
A refit nem érdemes?
Hát, azért egy kicsit csak éget:

"A xenon fényereje a halogénizzóénak mintegy nyolcszorosa. Mivel a xenonizzó világítópontja ugyanott van, akár foncsoros, akár vetítőlencsés fényszóróban használják, elvileg nem vakíthat, ha jól szerelték be. A helytelen, pontatlan beszerelés veszélyes, mert éget. Maga körül ugyan nem termel hőt, tehát a burát meg lehet fogni, éppen csak langyos, viszont az ív éget, ha valamihez hozzáér az izzó."
Csabu!
Én itt vetem az enyémet! Mindenféleképpen 3-év garist vegyétek!

Xenon
Tudsz vmi helyet,hol lehet jót kapni?
Csak az olyan izzó, amely nem a gyári előírás, pl ha valaki 60/55W helyett mondjuk 100/80W -os teljesítményűt szerel be. Na, az szétégetheti a foncsort.
Igen ez így van de viszont egy rosszul megválasztott halogén izzó (emelt fényerejű) tönkreteheti a foncsort. És mivel nekem az egyik izzó xenon a másik halogén ott lehet érezni a különbséget a hőleadásuk között!
Nem égeti szét, ugyanis nem izzószál-elven működik amit hőt is termel, hanem gázkisülés-elven ami minimális hőt termel csak. Ilyen különbség van a hagyományos izzó és a fénycső között is.
Meg dumáltuk!
Benne vok
Na úgy látom, már meg is találtam azt akivel közösen megveszünk egy szettet!
Eltaláltam?
Köszönöm szépen!
Hallottam már róla, de ismeretségi körömben senkinek nincs, így még nem is láthattam, és nem kérdezősködhettem róla senkitől.
Így már világos!
És az izzó simán bemegy a régi helyére?
Csatlakozók is kompatibilisek?

Arra nem írtál semmit, hogy nem égeti szét a vezetékeket, foncsort stb...?

Akkor semmi relé, meg új kapcsoló, meg hókuszpók nem kell hozzá, ahogy itt írták?
Hol lehet kapni jó minőségű szettet?
Az izzó helyére megy a Xenon izzó, amihez tartozik egy trafó.
A trafó van ősszekötve a Xenon izzóval, a trafó másik vége pedig össze van dugva azzal a csatival, ami az eredeti izzóra volt rádugva! Semmi gányolás, csak csere és összedugás!Tehát ha a refit is ki akarod cserélni , akkor ugyanazt csinálod 2X hiszen a kettő független egymástól!
Köszi
Nem,a vízcső horganyzott,ez sima acélcső. Van a húzott és a varrott.
A húzott jobb,mert nincs benne gyenge pont.
A 1/2"-os húzott cső, az olyan mint a vízvezetékcső, csak vékonyabb a fala?
Ne izéjjé' má'!
Asse tom, hogy van ez az egész, és ilyeneket mondasz nekem!
Vagy Neked a refibe is lesz!
Ebben igazad van,ezt is szándékoztam tenni,de az idő nagy úr.Így hajtok rajta pár centit és fent van. És még így is jóval olcsóbb,mintha megvettem volna boltba.
A hátsódoboz tartót megcsináltam,1/2 " húzott csőből.
Dehogy adom el!
Elteszem tartalékba!
Vagy felesleges?
Jó, de Te adod el a másik felét!
Vagy eleve keress valakit akivel közösen veszed!