Helló!
Úgy tudom, (bár ezt a hozzá jobban értők majd pontosan megmondják) hogy be szoktak építeni egy relét, amit a motorolajnyomás-jelző gomba működtet! Így csak akkor kapcsolódik fel, ill. kap áramot a világítás, ha a motor beindult (létrejött az olajnyomás!)
Gerinek gratulálok a gépéhez! Használd egészséggel balesetmentesen! Gyönyörű egy szín!
Igen nekem a tompított H7-es helyén xenon van, és van rögzítési lehetőség főleg az S modellen! Én a vázhoz rögzítettem egy kis tartó segítségével. A Reflektort nem cseréltem xenonra mert mire felizzik le kel kapcsoljam a szembejövő miatt! Még valamit azért hozzáfűznék! Tudni kel hogy mikor ráadod a banditra a gyújtást a lámpa automatikusan kigyullad. Mikor indítod leveszi a feszültséget mindenről és az indítóáramnak (önindítónak) adja tovább minél nagyobb indítófeszültség érdekében. Na az tudja kinyírni a trafót igazán!
Igen leért a szender,a kipu az nem,mert feljebb van mint a gyári,ja a bukócső is leért volna (gyári),ha nem szedem le...most már túra moci lett teljesen.
Igen,nekem szét is volt szedve,mert nekem wilbers rugó került bele és így már picit sűrűbb, ehhez a rugóhoz való wilbers olaj kellett bele,meg akkor,ha már szétszedtem szimeringet is cseréltem.Érdekes a rugóra 11 év gari van,hogy ez hogy jött ki?Az olajat meg 36 hónaponként cserélni ,km-t nem írt..-ez is érdekes...
Bocs,nem írtam milyen típus,de sztem te tudod.Ráadásul ez most többet fog kibírni az tuti,mert visszaépitettem gyári állapotra a mocit.-Középszendert felraktam+lábtartó koptatókat+bukócsővet,kicsit lágyítottam az elején és kész a túramoci(igaz a sportkiput fennhagytam,mert jó a hangja és ehhez van be "Commanderezve".
Te kis kíváncsi.....még nem vettem meg,de már eldöntöttem milyet. mivel én megyek hideg időben, nyálkás úton is és lényeges a tartósság így megint azt ami volt.
Minek 12ezrenként olajat cserélni a villában?Én lecseréltem kb 14e-nél nem volt túl koszos...és elötte se éreztem semmit.Következőleg majd 50-nél cserélem az tuti....Itt a Mátrában van 1 srác mondtuk neki cserélje ki-,kérdezte minek,majd,ha végre valaki megelőz itt esetleg akkor.... pedig rohadt xar az út.Amúgy egyszer lecserélte új korában,azóta ment vagy 60ezret ,gixer 1000-rel xar úton rohadtul ledől róla,mégis karcolja a lábtartót a gyors illetve lassú kanyarokban is.Szimeringet se cserélt még....Erről ennyit.A szervízben is 24ezret mondtak cserére....Új korában még csak lehet,hogy jó lecserélni ,hogy kijöjjön a lepolírozott fémszemcse amit a gyártáskor nem tudtak teljesen tükörre leköszörülni....de utána 12 ezrenként...
És mégis mennyibe, ha nem vagyok túl indiszkrét? Mert engem városba 92-vel mértek be és 40ropi 1 év lett volna a büntetésem. De mivel vannak ismerősök a jardon le tudtam cigánykodni 60 ropi 5 hónapra és így nem kellett újra vizsgáznom. Ha jól látom téged is utcán mértek be és akkor ez nem kis szabálysértés, ez arra enged következtetni hogy még mindig nincs jogsid.
Shox Mondial M-es, tökéletes állapotban!
Ára FIX 30.000 Ft, postával 32.000 Ft.
Meg van egy Sidi Vertebra csizma 42-es, 20.000 Ft-ért, a képen látható sérüléssel, abszolút nem vészes, a talpa nagyon minimálisan van megkopva (ahogy a képen is látszik).
Ha mind a kettőt elviszed, akkor 45.000 FT!
Sürgős lenne!
Úgy tudom, (bár ezt a hozzá jobban értők majd pontosan megmondják) hogy be szoktak építeni egy relét, amit a motorolajnyomás-jelző gomba működtet! Így csak akkor kapcsolódik fel, ill. kap áramot a világítás, ha a motor beindult (létrejött az olajnyomás!)
Gerinek gratulálok a gépéhez! Használd egészséggel balesetmentesen! Gyönyörű egy szín!
Mekkora hely van a trafonak?
Hol vetted a wilbers rugot?Illetve mennyiért?
Elöl hátul az van?
Nemár, hogy nekem is be kelljen tennem a gyorshajtós fényképem!
Nem tudom kérdeztem-e már?.Gyári -japán -suzuki gyártmányú légszűrőt is tudsz?Pár hónap múlva kellene+oil szűrő ,oil, gyertya stb.
Ára FIX 30.000 Ft, postával 32.000 Ft.
Meg van egy Sidi Vertebra csizma 42-es, 20.000 Ft-ért, a képen látható sérüléssel, abszolút nem vészes, a talpa nagyon minimálisan van megkopva (ahogy a képen is látszik).
Ha mind a kettőt elviszed, akkor 45.000 FT!
Sürgős lenne!