Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem lehet elég korán kezdeni a drága kisfiamnak!
Nem tudom de biztos fájhatott mikor kezedbe veted a csekket és elmentél a postára befizetni! Na én az idei évbe visszafogom magam és lecserélem a motoromat egy simsonra. Elérjük hogy lassan azok is leelőznek! Jó jó csak vicceltem addig azért nem süllyedek de valamikor öröm volt velük motorozni!
gondoltam.már súrolhatta a maximum összeget.
Nagyon nagyon sokba került nekem ez a kép!
OK!
Szervizben is kb 8-10 rugó a munkadíj, nincs értelme görcsölni rajta...
Szép kép rólad!
Köszi előre is! Erik vmi rózsaszín végűt írt,az exem anyja is eü-s,ha nem tud szerezni,szólok!
Látod, azt sem tudom, mi az a záró!
Az nem, csak legyen aki utánam majd összerakja!
60.000 Ft a kettő?
És akkor szerinted én mennyit fizettem ezért?
Nem muszáj széthúzni a villát, elég ha a zárót kiveszed, és kiöblíted.
2 óra, nem nagy vasz.
Ámen!
Köszi, így már képben vagyok!
A tűt azért kérdeztem, hogy MILYET, mert feleségem EÜ-s tud hozni, csak tudnom kéne, hogy milyen kell, és küldök neked!

Már ha akarod.
Meg természetesen bárkinek akinek szüksége van rá!
Szia! Biztos lehet! Én innen vettem oldaldobozhoz.
Hívd fel őket,jó áron adják,ha van.
http://www.batszimotor.hu/inde...
Látod, mondtam, hogy MEG KELL KERESNI, ahol lehet száguldozni!
Én annak idején az ár miatt vettem a kisebbet,mondták h kevés lesz 2 emberrel,felpakolva.Nem akartam többet vállalni,így is 4 éve fizetem,és hát a devizahitel csúnyán kib....tt velem.
Na mindegy! Nekem elég a 650(még nem próbáltam a nagyobbat),de nem okozott csalódást fullra megpakolva sem. 5 liter körüli fogyasztással Horvátországban,hegyek között,pályán. Nekem elég,de ez az Én véleményem és mindenki másként érzi.
Konzol:oldaldobozhoz,Én akartam megcsinálni,Erik küldött nekem képet róla,meg élőben is megnézhettem.Aztán találtam egy boltot,ahol van bontott és új is. 1200 K6-ra való a papírja szerint,de kicsit alakítani(3-4 cm hajtás a pedál rögzítésnél) kell és jó.10 ezerért vettem.Doboz hozzá a Moto Datail,18500 darabja.Így 50-ből kijön :)
Tű: láncolajazóhoz kell,ezt is Eriknél láttam. nem kell fújkálni és meg van 5-6 ezerből.
Azt meg,h leírtad mennyi olaj kell bele,nem láttam
Kitöltöttem az adatlapom is rendesen
Nem szoktam száguldozni de tavaly kétszer mértek be 60000 forintomba került!
Igazán nem a sebességére, hanem az egészre értettem.
Valahogy kinőttem, nem volt kedvem még egy 650-eshez.
Így-így!
Hát...ha ezt így szét kell berhelni, hogy olajat tudjak benne cserélni, az enyémben sosem lesz lecserélve!
A DL650-es meg ne hasonlítsd a kicsihez ha már itt tartunk mert egy kis bandit műúton minden szinten gyorsabb de terepre viszont jobb a DL!
Erre egy zzr-es ismerősöm azt mondta, bárhol ahol van 2 kilométer egyenes