Nem tudom de biztos fájhatott mikor kezedbe veted a csekket és elmentél a postára befizetni! Na én az idei évbe visszafogom magam és lecserélem a motoromat egy simsonra. Elérjük hogy lassan azok is leelőznek! Jó jó csak vicceltem addig azért nem süllyedek de valamikor öröm volt velük motorozni!
Én annak idején az ár miatt vettem a kisebbet,mondták h kevés lesz 2 emberrel,felpakolva.Nem akartam többet vállalni,így is 4 éve fizetem,és hát a devizahitel csúnyán kib....tt velem.
Na mindegy! Nekem elég a 650(még nem próbáltam a nagyobbat),de nem okozott csalódást fullra megpakolva sem. 5 liter körüli fogyasztással Horvátországban,hegyek között,pályán. Nekem elég,de ez az Én véleményem és mindenki másként érzi.
Konzol:oldaldobozhoz,Én akartam megcsinálni,Erik küldött nekem képet róla,meg élőben is megnézhettem.Aztán találtam egy boltot,ahol van bontott és új is. 1200 K6-ra való a papírja szerint,de kicsit alakítani(3-4 cm hajtás a pedál rögzítésnél) kell és jó.10 ezerért vettem.Doboz hozzá a Moto Datail,18500 darabja.Így 50-ből kijön :)
Tű: láncolajazóhoz kell,ezt is Eriknél láttam. nem kell fújkálni és meg van 5-6 ezerből.
Azt meg,h leírtad mennyi olaj kell bele,nem láttam
Kitöltöttem az adatlapom is rendesen
És akkor szerinted én mennyit fizettem ezért?
A tűt azért kérdeztem, hogy MILYET, mert feleségem EÜ-s tud hozni, csak tudnom kéne, hogy milyen kell, és küldök neked!
Már ha akarod.
Meg természetesen bárkinek akinek szüksége van rá!
Hívd fel őket,jó áron adják,ha van.
http://www.batszimotor.hu/inde...
Na mindegy! Nekem elég a 650(még nem próbáltam a nagyobbat),de nem okozott csalódást fullra megpakolva sem. 5 liter körüli fogyasztással Horvátországban,hegyek között,pályán. Nekem elég,de ez az Én véleményem és mindenki másként érzi.
Tű: láncolajazóhoz kell,ezt is Eriknél láttam. nem kell fújkálni és meg van 5-6 ezerből.
Azt meg,h leírtad mennyi olaj kell bele,nem láttam
Kitöltöttem az adatlapom is rendesen
Valahogy kinőttem, nem volt kedvem még egy 650-eshez.