Ne csak az olajmennyiésget nézd, mert az megtréfálhat. A legfontosabb mérőszám a nívó. Azaz hogy kiszedett távtartó, kiszedett rugó mellett, teljesen összenyomott villaszárral mennyi az olajszint. Ez azért fontos, mert ha nem húzod szét a villát, maradhat bent pár mililiter, ami nagyon meg tud tréfálni, mert túltöltöd és lesz egy betonkemény villád
Igen nem vagyunk egyformák de tudtommal a végsebességét hol tudod kihasználni? Tömbnyire csak szólóban járok ritkán viszem a fiamat magammal de két személynek viszont jobb a nagyobb ezt elismerem.
Valamit valamiért!
Ettől függetlenül áldom a feleségemet, hogy nem hagyta megvenni a Kis Banditot, hanem ragaszkodott hozzá, hogy a nagyot vegyem.
Nekem 100%-jobban bejön, mint a kicsi, pl ha már csak a futóművét és a végsebességét nézem akkor is!
Most már tudom . Cserélem őket az idén.Mennyi olaj kell a villákhoz? Lassan meglesz minden a láncolajozóhoz,már csak a tűre várok.Sajna csak lumbáló tűt tudok szerezni.
Konzol: Vettem "bontottat",gyári papírokkal,kicsit hajlítani kell rajta,de 10 ezret megért.
Sziasztok!
Régen jártam erre,és csak pislogok,amikor azt olvasom,h a villában olajat kell cserélni ezt annak idején,mikor megvettem senki nem mondta! 4 éves a Banditom,20 e km van benne,és akkor ezek szerint érdemes cserélni a villákban az olajat.
Egy Pr2 biztosan elmegy 20-at a nagyon is. A mac elment 22-24-et többeknek, cbf 1000-en ismerősnek a PR2 25-öt, szóval okosan kell gumit választani, és annyi. Amúgy elhiszem, hogy elég a 650, Itt asszem én vagyok az egyik, aki a teljesítménye 1/3-án használja az 1.2-t. Nekem a 72 lovas 750 mindenre elég volt, sosem éreztem gyengének. 2005ben létezik még a 750 inazuma, azt vettem volna. De nem volt, kisebbet nem akartam, mert akkoriban sokat mentünk ketten csontra felcuccolva, és árban épp alig volt különbség. Bonusz: nagyon nem tetszett az új dizájn.
Mindenki cseréli a kicsit nagyra? Nekem bőven elég a kis bandit egyébként sem tudnám kihasználni! Minek gyorsabban úgy sem tudsz menni mert mindenhol mérnek. Tisztába vagyok vele hogy sokkal nyomatékosabb mint a kis tesó mert már mentem vele és tartósabb is motorikusan hisz kevesebbet forog! Én sokat motorozom és van pár barátom akinek nagy bandit van de mikor azt mondják hogy egy gumival 10000 kiló-métert mennek akkor csak lesnek mikor én azt mondom hogy az kis tesóval én háromszorosát megyek!
Szia! Jó neked hogy csak 25%-ot buktál! Én is hitelre vettem, és a vétel ár 100%-át bukom mire el tudom adni Szerencsére nyáron lejár a törlesztő és ha minden jól megy én is szeretném becserélni egy 1250-re, de csak használtra mert még1x nem veszek fel hitelt újra meg nincs elég pénzem
Ok,van vmi igazság.Bár én az elözött hitelre vettem,és amit befizetem kezdö részletnek azt elbuktam,ami,kb 20-25% volt.Meg nekem Kecskemét nem a közelben van,igaz Pest se.
Meg szerintem az a 6ezer pár km nem sok külömbség az újhoz képest.
Múltkor egy havernál néztem FJR1.3 olajcserekor 7 deci megy be száranként