Geri!
Félre ne érts, nem b@szogatni akartalak, csak ezt a múltkor fedeztem fel, és eszem a kefét, mert én múlt év nyarán vettem 2,2 milláért, igaz jó áron számították be az M800-at, és lehet itt azt be sem számolták volna, ha ennyiért akartam volna megvenni!
ok.Az enyém is 2009-es,és 1,8-ér vettem.Meg legalább be van járatva.Újat semmiképp nem akartam venni.Mert az elözö 650-es az új volt,és elég sokat buktam vele.
De azért köszi:D
Ugyanezt, amit beletöltöttél!
Kezdetben teljesen kiengedett ruggóelőfeszítéssel használom, ahogy használódik az olaj, 2ezer km-enként feszítek egy vonásnyit.
Így pontosan ugyanazt a komfortot biztosítja, egész végig, míg elérem a 12e km-t, mert akkor kuka!
múlthéten foglaloztam le.Ma pedig elhoztam.Nem új,2009-es,6400km-el.1.8-ér vettem.Gipro fokozat kijelzö,meg hátsó doboz van rajta.
Mindkettö volt hozzá.De a szervizkönyv az az amibe szerviz pecsétel.Majd ha lesz kép,akkor felteszem az adatlapomba.
Ma vettél, újat?
Gartula!
Hol vetted?
Mennyiért, ha nem vagyok indiszkrét?
Csak használati utasítást kaptál magyarul, vagy szervízkönyvet is?
Mert azon csodálkoznék!
4 vagy 5 kiló-métert mentem vele úgyhogy nem sokk tapasztalatot tudnék megosztani! Majd ha jobbra fordul az időjárás és megyek több kiló-métert akkor leírom milyen a lengéscsillapítóm.
Amikor ilyen két számú olajat használtam akkor azok valójában középértékűek voltak és akkor ezek szerint ez 22.5W-s ami persze nem biztos, de pl bevásároltam 15-ös MOL telóolajat amiről kiderült, hogy más viszkozitás mértékegységgel van számozva és csak 7.5-nek felelt meg.....most így van gixerhez is olajam polcon
Azért én ha 1,85-ért újat tudnék venni, nem adnék egy használtért 1,8-at.
Ezért nem értem a válaszodat!