Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen rendszeresen cserélem az olajat! Az oké hogy melegebb időben felhígul az olaj és kissé ráz mert olyan jó útjaink vannak. Hűvösebb időben mint ha más lengéscsillapító lenne a motoromba. Tudtommal lehet venni bele más viszkozitású olajat! Érdemes vele próbálkozni?
Én pár hete cseréltem. Az elsőt 18 ezernél ejtettem meg, a mostanit 12 után. Jött ki retek szépen...
Olajcserével.....melegben "lágyabb" lesz az olaj így ami most köőkemény nyáron akár limbóhintó lehet.....4 évente amúgy is illik cserélni....
Az a legfaxább, mikor 99%-nál megáll, és nincs seeder többé. Dobtam már ki így 5-6 gigás cuccokat, miután fél évig se jött újra seeder.
Sziasztok azt tapasztalom a banditánál hogy hűvösebb időben jobb az első lengéscsillapító csillapítása és ez egy melegebb körülmények között rosszabb ez mitől lehet és mivel kel orvosolni? Előre köszönöm a segítséget!
Szóval torrente, így már értem!
Én általában falkában motorozok a haverokkal (600.-as és 1000.-res sportmotorok), lehetőleg a tempos kanyarokat komáljuk, de szeretjük a Mecseket is. általában 150-200 között megyünk, illetve a Mecsekben amit be merünk vállalni. nekem a 600.-as és az 1200.-as is 6 és 7 lityi körül kért. Aki az 1200.-essel meg bír etetni 10 litert az vagy nagyon állat módon megy, vagy rossz a motorja. Nekem nem sikerült.
Nem is a szerver, nem is a netem ilyen, hanem ilyen kevesen nyomják fel. Vagyis leginkább nem is nyomják, mert péntek óta kb 2× indult meg a letöltés
A szerver ilyen kaki lassú, vagy csak mobilneted van?
Megpróbálhatom Én is , ha megmondod honnan.
Nem tudom mikor lesz ebből valami, csütörtök óta egyfolytában megy a gépem és még nem érte el az 50%-ot sem
ABE?magyar motorosnak hadd
Az enyém is ilyen, 6000-es fordulatig kényelmes neki ami 120, és 5 literből kijön. 7000 for. 6 liter és így felfele
Illetve nyilván nem egészen van így, de nálam igen....ugyanannál a tempónál a gyengébb többet kért...
Ez tény, a kisebb gép többet eszik, a béka elvolt 120-ig 5 l-rel, 150-ig 6l-rel és 9-et csak 2 kiló körül evett, igaz gyári volt minden.....a 600-as gixef pedig 160-nál elkérte a 8-at...
"9 liter volt az átlag, de akkor 200 km 160 feletti tempóba"
Itt fordulhat valahol a "gazdaságosság." A nagy ilyxen tempónál 6 literrel elvan
Szia nekem az olaj levegős 650 van, és Erdélybe teszteltem 3x tankoltam tele és 3,8 4,2 és 4,5 volt az átlag fogyasztásom, igaz ez 60-120 közötti tempónál. Hatótávolságra 380-400 km körül van ez attól függ ki meddig meri kiszívatni a benzint. Én 385 km-t mentem eddig a legtöbbet mert féltem hogy nem lesz kút később. De viszont volt olyan is hogy 9 liter volt az átlag, de akkor 200 km 160 feletti tempóba.
1 garnitúra rendel.......de ha rossza hőérték visszaküldöm
Még azokat kellett olvasnom a mester utasítására és nem is voltak rosszak.....a mostani technikára kevésbé vagyok rágyógyulva a korom miatt is, de próbálom pótolni a hiányosságaimat....Surányit pedig nem adok...
Viasz
1. motorom ennyit ment koppon. Akkor azt mondtam, ez bőven jó lenne tempónak, ha lenne tartalék kraft. Most van NEkem ez bejön, stresszmentes az utazás, emékszem a fácánokra, halk a sisak Mondjuk a tempót igyekszem kanyarban is tartni
90-100 hibátlan tempó!
Ne izéjjé' mán, én vagyok az öreg f@sz, nem te!
Várjatok már egy kicsit! Akkor most milyen gyertyánál maradtunk? Üdv
Igen, de csak csapatban tudok ennyire nyugodt és visszafogott maradni!