Igen rendszeresen cserélem az olajat! Az oké hogy melegebb időben felhígul az olaj és kissé ráz mert olyan jó útjaink vannak. Hűvösebb időben mint ha más lengéscsillapító lenne a motoromba. Tudtommal lehet venni bele más viszkozitású olajat! Érdemes vele próbálkozni?
Sziasztok azt tapasztalom a banditánál hogy hűvösebb időben jobb az első lengéscsillapító csillapítása és ez egy melegebb körülmények között rosszabb ez mitől lehet és mivel kel orvosolni? Előre köszönöm a segítséget!
Én általában falkában motorozok a haverokkal (600.-as és 1000.-res sportmotorok), lehetőleg a tempos kanyarokat komáljuk, de szeretjük a Mecseket is. általában 150-200 között megyünk, illetve a Mecsekben amit be merünk vállalni. nekem a 600.-as és az 1200.-as is 6 és 7 lityi körül kért. Aki az 1200.-essel meg bír etetni 10 litert az vagy nagyon állat módon megy, vagy rossz a motorja. Nekem nem sikerült.
Ez tény, a kisebb gép többet eszik, a béka elvolt 120-ig 5 l-rel, 150-ig 6l-rel és 9-et csak 2 kiló körül evett, igaz gyári volt minden.....a 600-as gixef pedig 160-nál elkérte a 8-at...
Szia nekem az olaj levegős 650 van, és Erdélybe teszteltem 3x tankoltam tele és 3,8 4,2 és 4,5 volt az átlag fogyasztásom, igaz ez 60-120 közötti tempónál. Hatótávolságra 380-400 km körül van ez attól függ ki meddig meri kiszívatni a benzint. Én 385 km-t mentem eddig a legtöbbet mert féltem hogy nem lesz kút később. De viszont volt olyan is hogy 9 liter volt az átlag, de akkor 200 km 160 feletti tempóba.
Még azokat kellett olvasnom a mester utasítására és nem is voltak rosszak.....a mostani technikára kevésbé vagyok rágyógyulva a korom miatt is, de próbálom pótolni a hiányosságaimat....Surányit pedig nem adok...
1. motorom ennyit ment koppon. Akkor azt mondtam, ez bőven jó lenne tempónak, ha lenne tartalék kraft. Most van NEkem ez bejön, stresszmentes az utazás, emékszem a fácánokra, halk a sisak Mondjuk a tempót igyekszem kanyarban is tartni
Megpróbálhatom Én is , ha megmondod honnan.
Ne izéjjé' mán, én vagyok az öreg f@sz, nem te!