Ma lecseréltem a villa olajat és a fékbetétet jó idő volt, még gurulhattam is egy kis kört! Az autósboltba csak ez a márka volt de szerintem ez is megteszi ha rendszeresen cserélem!
És azt honnan lehet tudni, hogy tönkre van az olaj?
Én legutóbb Ipone-t öntöttem bele, igaz csak azért mert felénk csak ezt lehetett kapni hirtelen egy szimeringcsere alkalmával.
Én jelenleg Agip-ot használok és az eddig jó, igaz még csak egy éve így nem tudom mennyire romlik az "állaga" 2 éva alatt, de a legtöbb olaj sajnos egy szezon alatt tönkremegy és ezt a nem szelepelt futómű nem nagyon tolerálja.....amúgy a motul is egy szezont bírt.... ......
Sharp tesztet nem néztem,de ez sokkal masszívabbnak tűnik .Van hely a füleknél,hogy mire elég az paxx,én nem használok fülest...A plekó az kb 2sec,le is fel is .
Persze, én 15W-st szoktam ebbe a gépbe javasolni a gyári 10W-s helyett, de azzal is erősebb lesz télen a csillapítás na meg az olaj márkája sem mindegy, van amelyik hamarabb veszti el képességeit.
A sharp teszten a c3 nem túl fényesen szerepelt. A plexit mennyire egyszerű cserélni? Egy kép jöhetne ahol látszik a plexi rögzítés.
Hol és mennyi volt a Shoei.
Van hely a füleknél a hangszórónak?
Ha érdekel valakit van eladó olajszürőm és 2db Denso gyertyám.
Már nincs rájuk szügségem kategóriát váltottam
Mégeccer!
Nincs is vele gondom!
Megjegyezni, minden 2. olajcserénél, vagy legalább légszűrőnként!
Pénteken vettem egy 2006-os 1200-es S-es Banditot. Olaj-levegős, de az új "kaszni". Nagyon bejön a gép. :)
Egy olyan kérdésem lenne, hogy milyen égő van a mociban? Mert vennék bele +90%os izzókat, de nem tudom milyen kell. Előre is köszi!
Én legutóbb Ipone-t öntöttem bele, igaz csak azért mert felénk csak ezt lehetett kapni hirtelen egy szimeringcsere alkalmával.
Hol és mennyi volt a Shoei.
Van hely a füleknél a hangszórónak?