Sziasztok!
Tudna valaki segíteni nekem.2009-es 1250 S Bandithoz keresek magyar nyelvű kézikönyvet.Honnan tudnám leszedni?Vagy esetleg valakinek nincs meg,nem küldené el mail-be.
Köszönöm.
Hogy vénségemre (vagy hamarabb) ne legyek süket, mindössze ezért. Lehet neked karbonból van a dobhártyád vagy csak szimplán leszarod ezt a témát. Nekem még hála Istennek rendben van a fülem, és szeretném, ha még sokáig így maradna.
Nem tudom milyen bukód van, de az XL méret SHOEI-nál 61-62 cm-nek felel meg. Az 56,5 az inkább S-M magassága. Küldök mingyá árajánlatot, de azért jó lenne, ha egy próbát követően (IMET) mondanál egy pontos méretet.
Haveromnak egy SHARP sisakja van és kipróbáltam 1x, mondjuk kicsi volt rám de nagyon kényelmes ahhoz képest, és 190-nél ugyan akkora zaj volt benne mint 80-nál lehet azért mert kicsi volt de egyáltalán nem volt zajos nagyon megtetszett! Most CABERG-em van de ez is elég zajos pedig pászos a fejemre.
Ez egy hülye eladói marketing bullshit. Van élet a Shoei és társain túl is. Persze ilyenkor jön a szöveg, hogy ezek a "prémium" márkák jobban védenek. Érdemes nézegetni a Sharp teszteket. Pl. elgondolkodtató, hogy egy 50ezres Caberg bukó jobban szerepelt a tesztben, mint egy 160ezres Schubert.
Szevasztok Banditák!Én nem az észt szeretném osztani de egy motorshopban amikor mondtam, hogy prémium kategoriás sisakot szeretnék venni pl.HJC akkor az eladó kicsit mosolyogva mondta:Shoi,Arai,Schubert a többit el lehet felejteni.Nekem AGV Demon sisakom volt de a Schubert tényleg más kategoria.Nem azért mert nekem ez van és egy vagyon az ára hanem a komfort és a nagyobb sebességnél nem "cibálja " a fejedet.Én szenvedtem szar sisakkal és most is azt mondom inkább legyen egy roszabb ruhám de a fejfedő a legfontosabb!Persze mindenkinek a pénztárcája dönt.Az erő legyen veletek!
Na, ez jól hangzik. Én nagyon felpróbálnék egy HJC R-PHA 10-t L-es méretben. Sajnos a forgalmazónál sincs egy db sem. Leginkább R-PHA 10 Atlan MC5 típus érdekelne!
Tudna valaki segíteni nekem.2009-es 1250 S Bandithoz keresek magyar nyelvű kézikönyvet.Honnan tudnám leszedni?Vagy esetleg valakinek nincs meg,nem küldené el mail-be.
Köszönöm.
Üdv.:Geri
Patikában 70 Ft/pár.
De az aludni kell, nem motorozni!
Akkor minek motorozol?
Az, hogy te csupaszat vetté', az egyéni cociális trobléma!
3-400km.