Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

XR1100 mattfekete? Méret? Ajánlat mehet a mailcímedre?
Azért zajosabb, mert jó a szellőzése. Ha meg nem zajos, akkor belerohadsz nyáron. Ha csendes kell, ott a Qwest.

Vagy vehetsz Schuberth-et, az nem zajos.

Bájdövéj, HJC-re is tudok hiperszuper konstrukciót, ha valakinek olyanja van.
Ezzel nekem az a bajom, hogy egy 120-140 ezres bukó ne legyen zajos. Volt a fejemen XR1100 semmivel sem kényelmesebb, mint az 50 ezres HJC-m. Én úgy döntöttem nem adok 100+k-t egy bukóért, pedig nagyon rá voltam izgulva. Füldugó mindegyikhez kell.
Na akkor ez a nekem való Tudsz egyet okosba?
Így igaz. Nekem HJC IS-16 van 50 rugóért. Atom kényelmes. Füldugó a 200ezres bukóba is kell, és ebbe is.
Köszi! Más is javasolta korábban a HJC-t, de felnyithatót nem szeretnék
Hali,ismét csak egy csendes hozzászólás !Nekem most HJC.CL.MAX.om van.30-ért vettem,igaz nincs benne napszemcsi.Kicsit hangos,de azt mondják hogy az összes felnyitható ilyen.Megoldás képpen ott a füldugó,viszont még én sem használtam soha.Kényelemre kifogástalan,könnyűnek mondható,1400gramm körül valahol.Ha van rá mód,próbálj eggyet.Nekem bejött
Ja, megoldjuk okosba
Shoei ügyben Tibi a mágus, tud jókat.
XR1000 sisakom is volt, nagyon eltalált fejfedő az is. Naked nagybandin 200-nál (itt már küzdöttem rendesen az elemekkel) meg se akart mozdulni a fejemen, nagyon szerettem.
Nekem XR1100-es sisakom van tavaly nyár óta. Kicsit zajos, cserébe olyan szellőzése van, hogy besz@rsz - ezt leginkább az ezer fokban tudod igazán értékelni. Jó kis sityak, egy Alpine füldugóval már fullos
hmmm... ráadásul most 60 pénz...
650 az injektoros változat mennyit fogyaszt százon vagyis teli tankkal hatótávolság mennyi a számotokra? köszi
gondtalan.........nekem nincs bajom a széllel, hosszú utakat is tettem meg nagyobb sebességgel.....
És a békán milyen volt 200 felé?
Én az elődjét használom de nem vennék mást mint az utódot SCHUBERTH C3-ast!
Link
Nekem Raid II van és tényleg hangos viszont ilyen kényelmes sisakom még nem volt, mintha rám szabták volna pedig nem vettem előtte sem rossz sisakokat, de azok mindig nyomtak valahol.......ez nem...
Nézegettem a shoei XR 1100-at, a matt fekete nagyon bjön csak kissé drága és a használók szerint elég hangos is....
Valami tipp esetleg?
Na elolvastam még 1× Én se leszek már hülyébb...
200al, egy felhajtott sisakban?
Szerintem félreértetted, a nyitott Jet-sisakra gondolhatott, de természetesen lehajtott plexivel. Úgy én is szoktam nyomni nyáron így nagy kánikulában.
ÁÁÁÁ üdvözletem, kedves uram Na hátha itt majd én tudok hasznos infókkal szolgálni
200? Ne vicceljünk, már 100-nál kifolyik az ember szeme. Én már 70-nel sem tudok menni felhajtott plexivel.
Off, Mi már találkoztunk másik fórumon...
Jah de neked fejidomos géped van, próbálj meg nyitott bukóval egy csupaszon 200-at menni, tuti letépi a fejed a szél...