Ezzel nekem az a bajom, hogy egy 120-140 ezres bukó ne legyen zajos. Volt a fejemen XR1100 semmivel sem kényelmesebb, mint az 50 ezres HJC-m. Én úgy döntöttem nem adok 100+k-t egy bukóért, pedig nagyon rá voltam izgulva. Füldugó mindegyikhez kell.
Hali,ismét csak egy csendes hozzászólás !Nekem most HJC.CL.MAX.om van.30-ért vettem,igaz nincs benne napszemcsi.Kicsit hangos,de azt mondják hogy az összes felnyitható ilyen.Megoldás képpen ott a füldugó,viszont még én sem használtam soha.Kényelemre kifogástalan,könnyűnek mondható,1400gramm körül valahol.Ha van rá mód,próbálj eggyet.Nekem bejött
XR1000 sisakom is volt, nagyon eltalált fejfedő az is. Naked nagybandin 200-nál (itt már küzdöttem rendesen az elemekkel) meg se akart mozdulni a fejemen, nagyon szerettem.
Nekem XR1100-es sisakom van tavaly nyár óta. Kicsit zajos, cserébe olyan szellőzése van, hogy besz@rsz - ezt leginkább az ezer fokban tudod igazán értékelni. Jó kis sityak, egy Alpine füldugóval már fullos
Nekem Raid II van és tényleg hangos viszont ilyen kényelmes sisakom még nem volt, mintha rám szabták volna pedig nem vettem előtte sem rossz sisakokat, de azok mindig nyomtak valahol.......ez nem...
Szerintem félreértetted, a nyitott Jet-sisakra gondolhatott, de természetesen lehajtott plexivel. Úgy én is szoktam nyomni nyáron így nagy kánikulában.
Vagy vehetsz Schuberth-et, az nem zajos.
Bájdövéj, HJC-re is tudok hiperszuper konstrukciót, ha valakinek olyanja van.
Link
Valami tipp esetleg?