Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Teljesen igazad van de csak hitelre tudnám megvenni ezt meg ők helyben tudják intézni.
ITTcsak 2002-t látok, de nem tudom mennyiben különbözik a 2003-tól
Ebben én több fantáziát látok: link
Igen Redbaron 1200ccm 23000km japán belpiacos.
Hali !
1200-as 2003-as manualt nem találtam meg. Tudnátok segíteni?
Redbaron?
Ez akkor most mire akart példa lenni? Én 1,2-ről beszéltem, de ez nem az...
Jól látom, hogy az ára 820e? Ennyiért 10 évvel fiatalabbat is kapsz
Ennek a motornak a megvételén gondolkodok kéne a segitségetek 1996-os japán belp. Akinek ilyen lenne kérem segitsen. KÖSZI!
Jah csak 1250-ből nem látok lég-olajost
Mit nem láttál? Bikez.com, van sok fotó
A képen egy 650 van. A levegős 650 blokkja fekete, a 600-é szürke, a 750-é is szürke, az 1200-é fekete.
Teljes a káosz? :D
A láncfeszítő valóban prizmás az összes 1.2-n, és alu, a kisebbeken vas.
Na igen, de melyik? Én nem láttam még
Hát nem tudom... Igazad lehet, de Zöldi egyszer asztat mondta, hogy ilyen lengővillája mint itt a képen a 600-nak van. A nagyoké öntött végű...
Akkor hibásan írja!
Ezt a motort jól ismerem, mert Szőkekapitányé!
650-ből két évjárat is olajos, a K5 és a K6. Mindkettő már a vizes optikája. Mivel a nagy mindig késik egy évet, így ilyen "hibrid" a nagyból csak 1 modellévben készült, 2007ben jött a sötét injektoros korszak
Nem akarok vitatkozni a wiki szerint a K6 1200 légolajos, a K7 1250 már vizes
wiki
Hát nem éppen, mert a 650-esből és az 1250-esből is van lég-olajos, pont ezért fontos az évjárat!
Jó, jó már közbe levágtam én is, abba a hitbe voltam, hogy ha 650 akkor már vizes m int az 1250-es.

Van letölthető, de fizetős az is
HÁT ITT MÉG VÉLETLENÜL SINCS!
Lehet nem voltam egyértelmű.
GSF 650SA K7 és GSX 650F K8 - hoz nem találok sehol!
Én vidéken lakok Debrecen mellett, és még nem nagyon láttam nyomatékkulcs használatát sehol, pedig elég sűrűn járok szervizekbe mert tgk. sofőr vagyok, én is érzésre húzom a csavarokat, nem mondom hogy nem nyúlnak ki a csavarok (eddig még nem vettem észre) de még lelazulni sem lazult le 1 se. Egyébként én is most töltöttem le a bandit "kézikönyvet", eddig fogalmam nem volt hogy milyen nyomatékkal húzzam a csavarokat pedig kulcsom van de nem használom. A másik, teherautó hengerfejt húztunk nyomatékkulccsal és a tízen pár csavarból 2 téptünk bele úgyhogy az se teljes biztos.
Ez a jó! Csak a csomagolása piros! Nézd meg a benne levő cuccot, az a kék!
Jah én az nem is néztem Azt hittem olyan mint a nagytesó: 1200 lég-olaj, 1250 víz
97 évjárat