De, van a csak alap ami nem jó aluba viszont kb 25%-kal olcsóbb így akinek régebbi tgk vagy szgk-ja van öntöttvas blokkal és rézhűtővel annak jó az olcsóbb is.......én is azt veszem a kamionba és ugye 35l kell bele nem mindegy az ára...
Használ e valaki GPS-hez Givi tartót?
Arra a kis tasira gondolok.
Arra lennék kiváncsi hogy ahhoz is kell valami felfogató, vagy nem?
Tényleg vízálló e és hogy nem párásodik be az átlátszó része?
Vagy felesleges az egész?
Hi!
Nem bírtam tovább, leporoltam a vasat és kerültem egyet. A hangja igazi múúúzsika. Felért egy orgazmussal. Ilyenkor mindig megfogadom, hogy inkább dögöljek éhen, mint, hogy eladjam. Jeeeaah!
Hát persze, hogy szívesen megpróbálom!
Vagy is hát úgy értem gyere el, megnézed, vagy a te motorodhoz oda méred/jük és ha jó és szeretnéd, akkor a tiéd...
Ha így megfelel neked, a tel számom:
06 harminc 225 0678
Megnéztem a biztonsági adatlapját, pont a legfontosabbat, a pH-t nem írja. Én úgy venném a hűtőfolyadékot, hogy egyértelműen szerepeljen rajta, alumínium hűtőkhőz és blokkhoz használható.
Felhasználási terület
Az EVOX Extra G 48 concentrate személyautók, teherjármᜐvek és buszok vas vagy alumínium konstrukciójú
motorjainak korrózió és fagyás elleni védelmére szolgál. Az EVOX Extra G 48 concentrate az inhibitorok olyan
keveréket tartalmaz, amely nagyfokú korrózióvédelmet biztosít a motor egyes részeinek, mint például a radiátorok,
hengerblokkok/fejek és vízpumpák.
Nem csak glikol meg desztvíz van benne, hanem még különféle adalékanyagok is. Alumínium hűtőnél rendkívül fontos szempont a hűtőfolyadék semleges pH-ja, ugyanis az alumínium amfoter tulajdonságú fém, vagyis a savas és a lúgos kémhatást sem bírja! Egy új Bandit hűtő 150e Ft, és egy rosszul megválasztott hűtőfolyadék esetleges olcsóbb ára meggondolandóvá teszi az akármilyen löttyök beletöltését.
ALU PROTECT+
Hűtőrendszer,Fűtőrendszer
"HOSSZÚ ÉLETTARTAMÚ SPECIÁLIS HŰTŐFOLYADÉK KONCENTRÁTUM MODERN ALUBLOKKOS JÁRMŰVEKHEZ,AHOL FONTOS A MAGAS HŐMÉRSÉKLETŰ ALUMÍNIUM ALKATRÉSZEK VÉDELME.A VW CSOPORT JÁRMŰVEIHEZ IS ALKALMAZHATÓ(AUDI,SEAT,SKODA,VW).KEVERHETŐ A G11(KÉK),G12(PIROS) FOLYADÉKOKKAL. 1L-es KISZERELÉS,RÓZSASZÍN."
Ja értem:-)
Szóval Színkód:-))))
De itt már azt se írják mi van benne
Vas és aluminiumhoz egyaránt jó.
De szerintem manapsás már eleve nem csinálnak nagy különbséget....hiszen fölösleges gyártási folyamat lenne.
Mi értelme van a CSAK vas vagy CSAK alu-hoz?
http://robogotuning.hu/spd/s85...
Majd jelzem, ha találtam valakit... :)
http://www.yamahamathe.hu/kieg...
Mert ez mint le is van írva, teljesen vízálló, és semmiféle hókuszpók nem kell hozzá, hanem felteszed a kormányra, és GO!
Használ e valaki GPS-hez Givi tartót?
Arra a kis tasira gondolok.
Arra lennék kiváncsi hogy ahhoz is kell valami felfogató, vagy nem?
Tényleg vízálló e és hogy nem párásodik be az átlátszó része?
Vagy felesleges az egész?
Nincs ott a közelben egy ismerősöd, akinek GSF1250S-e van?
Mert ugye Gödöllő egy próba kedvéért elég messze esik Izsófalvától!
Nem bírtam tovább, leporoltam a vasat és kerültem egyet. A hangja igazi múúúzsika. Felért egy orgazmussal. Ilyenkor mindig megfogadom, hogy inkább dögöljek éhen, mint, hogy eladjam. Jeeeaah!
Hát persze, hogy szívesen megpróbálom!
Vagy is hát úgy értem gyere el, megnézed, vagy a te motorodhoz oda méred/jük és ha jó és szeretnéd, akkor a tiéd...
Ha így megfelel neked, a tel számom:
06 harminc 225 0678
Felhasználási terület
Az EVOX Extra G 48 concentrate személyautók, teherjármᜐvek és buszok vas vagy alumínium konstrukciójú
motorjainak korrózió és fagyás elleni védelmére szolgál. Az EVOX Extra G 48 concentrate az inhibitorok olyan
keveréket tartalmaz, amely nagyfokú korrózióvédelmet biztosít a motor egyes részeinek, mint például a radiátorok,
hengerblokkok/fejek és vízpumpák.
Amit vettem EVOX G48
-35fok
http://www.mol.hu/hu/autozzon_...
Sehol nincs rajta, hogy aluba ne öntsem....
Tudásra kb olyan mint amit Blue-ék csináltak. Gyanítom az kicsit kevesebbe volt
http://www.pdoiler.co.uk/produ...
Hűtőrendszer,Fűtőrendszer
"HOSSZÚ ÉLETTARTAMÚ SPECIÁLIS HŰTŐFOLYADÉK KONCENTRÁTUM MODERN ALUBLOKKOS JÁRMŰVEKHEZ,AHOL FONTOS A MAGAS HŐMÉRSÉKLETŰ ALUMÍNIUM ALKATRÉSZEK VÉDELME.A VW CSOPORT JÁRMŰVEIHEZ IS ALKALMAZHATÓ(AUDI,SEAT,SKODA,VW).KEVERHETŐ A G11(KÉK),G12(PIROS) FOLYADÉKOKKAL. 1L-es KISZERELÉS,RÓZSASZÍN."
Ja értem:-)
Szóval Színkód:-))))
De itt már azt se írják mi van benne