Én is nagyon régen így élek már mint te.
Arra sem emléxek, utoljára mikor vettem valamit hitelre.
És nem is fogok.
Inkább várok rá, ha kell, éveket, mint ahogy az autómra, motorjaimra vártam!
Üdv Uraim!
Szeretném kérdezni tőletek hogy Szolnok közelében nem e tudnátok olyan szerelőt aki foglalkozik vákumos horpadáskezeléssel, mert a kipufogómon van egy csíkban horpadás. Vagy azt lehet e kezelni vagy nem is. Válaszokat előre köszi
Akkor te nagyon jól jártál, nekem csak a motoron van hitel ami hálisten 6 hónap múlva lejár , de nekem csak emelkedett a hitelem folyamatosan 32-ről indult most 48 körül mozog. Kiszámoltam hogy 1,5 évig csak az árfolyam változást fizettem. Vagy 3 éve kaptam egy levelet hogy még 800e van hátra és tavaly év elején kiszámoltam még ugyan annyi volt. Egy valamit tudok még egyszer nem veszek fel hitelt semmire. Anyámékkal lakok 2 kutyával élek bandittal járok és én ne legyek kemény?
Nem gondolkodtál még bank váltáson? Az én lakáshitelem az otp-nél van, 6 millára kezdtem a fizetést 50e-vel 25 éves futamidővel. Ennek 6 éve már és bár a hitelből szinte semmit nem fizettem még vissza az elszámoló szerint, de a törlesztő minden évben csökken egy picit. Most olyan 45e-t fizetek. Persze ez sem kevés, de amit te fizetsz az egyszerűen rablás
Itt a nemeteknel nem igen ismerik mi az a THM. En sem igazan mert nem volt hitelem. Kertem ajanlatot kivancsisagbol 5 eves futamidöre. Az evi kamat 2.5-3 %. Igy kb 10-12%-kal kel többet visszafizetni 5 ev utan, de ha lehet akkor inkabb hitel nekül elem az eletem. Az egy örök csapda.
Es igen sok ajanlat van tartos fogysztasi cikkre 0% hitelre. De gondlom ezzel nem mondtam ujat.
Azert amig lehet tartom magam öseik örök ervenyü szolasahoz, hogy igyekszem a takarom alatt maradni. Nem szeretnem eladni a jövömet es utodaim jövöjet a Magnas Miskaknak.
Tudom nem mindenki teheti ezt meg, de latom azt is sokan erön felül költekeznek, mert nem tudjak hol a hatar.
Egy szamomra erdekes beszelgetes az elözö cegemnel, mikor kitalatak , hogy negyed evente kisorsolnak siktevet azok között akik nem voltak betegszabin. Mire a dolgozok közül többen (sokan) haborogtak, hogy de az mar van mindenkinek!
Es mi bizony fehergalerosok összeneztünk, mert bizony nekünk meg nem volt... es lehet meg sokaig nem is lesz. Föleg minek ha nem nezel tv-t.Mert sokkal jobb 3dimenzios elmenyek vannak a valo vilagban, kint a szabadban, az eletben.
Persze nem vagyunk egyformak...
A lakás, amiben élünk 47 m2, nyolcadik emelet, tipikus vidéki "getto". A ránkmaradt hitel paraméterei: havi 60k 35 évig Összeszorozni is maga a borzalom. (felvett összeg 5,8M)
Ezt übereld! :-)))
Nem siránkozok, mert nincs rá okom, csak gondoltam bedobok egy tuti hitelkonstrukciót a köztudatba... :-)
Nekem új volt.....1km-es órával, de a csekk hasonló:-(
Bár 23 volt az induló - mostanában 36-39 közt mozog.
Szerencsémre eddig csak 1x volt 44-es csekkem.
de 4 hónap?
Azt még motorozás nélkül is kibírnám, ha utána tudom, hogy a havi törlesztés CSAK BENZINRE MEGY EL:-)))))
De sajna ilyen manapság már ritka (havi 1800km:-))
Ilyen utoljára 2005-ben volt nálam is......
Az egy CSÚCS év volt, 25.000km-rel:-))))
Nekem a kocsi ilyen, törlesző alapján már E39 540i -vé kellett volna változnia, de még mindig egy Daciát látok :D De már csak 1 év. Aztán kb 15 évig nem szándékozom járművet venni(évi 8-10e km mellett ez nem kivitelezhetetlen), részletre meg az életben többet semmit.
Arra sem emléxek, utoljára mikor vettem valamit hitelre.
És nem is fogok.
Inkább várok rá, ha kell, éveket, mint ahogy az autómra, motorjaimra vártam!
Szeretném kérdezni tőletek hogy Szolnok közelében nem e tudnátok olyan szerelőt aki foglalkozik vákumos horpadáskezeléssel, mert a kipufogómon van egy csíkban horpadás. Vagy azt lehet e kezelni vagy nem is. Válaszokat előre köszi
Es igen sok ajanlat van tartos fogysztasi cikkre 0% hitelre. De gondlom ezzel nem mondtam ujat.
Azert amig lehet tartom magam öseik örök ervenyü szolasahoz, hogy igyekszem a takarom alatt maradni. Nem szeretnem eladni a jövömet es utodaim jövöjet a Magnas Miskaknak.
Tudom nem mindenki teheti ezt meg, de latom azt is sokan erön felül költekeznek, mert nem tudjak hol a hatar.
Egy szamomra erdekes beszelgetes az elözö cegemnel, mikor kitalatak , hogy negyed evente kisorsolnak siktevet azok között akik nem voltak betegszabin. Mire a dolgozok közül többen (sokan) haborogtak, hogy de az mar van mindenkinek!
Es mi bizony fehergalerosok összeneztünk, mert bizony nekünk meg nem volt... es lehet meg sokaig nem is lesz. Föleg minek ha nem nezel tv-t.Mert sokkal jobb 3dimenzios elmenyek vannak a valo vilagban, kint a szabadban, az eletben.
Persze nem vagyunk egyformak...
Azért keresek még
Ja és igen: Raifaszom bank.
Ment a mail.
Ha lehet e-mail.
A magyar telomat nem igen hasznalom itt nemetben.
Téged hogy lehet elérni?
Mot.hu-ra IS írtam üzenetet.............
felvettem 4,5 millát....jelenleg 6,5-ért árulom a házam a válás miatt....
2 hete még NEKEM KELLETT VOLNA a banknak fizetni!
Tenyleg van ilyen kostrukcio?
Ezt übereld! :-)))
Nem siránkozok, mert nincs rá okom, csak gondoltam bedobok egy tuti hitelkonstrukciót a köztudatba... :-)
Bár 23 volt az induló - mostanában 36-39 közt mozog.
Szerencsémre eddig csak 1x volt 44-es csekkem.
de 4 hónap?
Azt még motorozás nélkül is kibírnám, ha utána tudom, hogy a havi törlesztés CSAK BENZINRE MEGY EL:-)))))
De sajna ilyen manapság már ritka (havi 1800km:-))
Ilyen utoljára 2005-ben volt nálam is......
Az egy CSÚCS év volt, 25.000km-rel:-))))
Én 6-os utat írtam!
Amúgy ez 9 éve volt....
DE: 4 részlet van már csak vissza ! Azt már szögön csüngve is kibírom! Utána: