Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hű wazz, 6 év az nem semmi!

De még mindíg jobb, mint a cigány "öt éve"!
Ez azért szerintem nem motor-gumi kérdés.
MÍNUSZBAN mínusz van......és ugye a motorgumik nem épp "téli abroncsok"....

Bár az is tény, hogy egy egész telet végigmotoroztam Pirelli MT75-el, és soha nem volt gondom....
Mikor volt 1 keréknyomnyi olvadás a 6-oson, már motorral mentem dolgozni - bár akkor még csak 25 voltam, friss jogsival, pezsgő vérrel:-))))
Most azért már 3x meggondolom 2-3 fok esetén is......bár itt most inkább az a hangadó, hogy az a motor 170.000ft volt - ez meg 1,8 milla....az ki volt fizetve, ezt még 6 évig nyögöm.
Jóvan, de gs-re milyen szar gumikat kapni. A bandira meg felteszel egy sportot előre, amíg száraz az út, azt meg nem csúsztatod
De biza!
Adatlapon a mail.
csá, nem veled bizniszeltem pár éve? TSR alkatrészt meg simson blokk felet. lenne egy kérdése. de csak ha jól emlékszem . mert nem akaom beszopni
Meglesz
tervbe van......bár azért az is benne van a pakliba, hogy relatíve azért ilyen időben meg már minek?

A Gs-es korszakomban volt markolatfűtés.....
Nagyon gáz volt, mikor jól éreztem magam, oszt a gumi meg megcsúszott - mert tapadás az már nem volt...
Akkor másnak fogod eladni Ha 590-re többen telefonáltak, tartsd ki az árát, lesz, aki annyiért elviszi.
A szivargyújtóval kapcsolatban 1.5.let nekem az ülés alatt van egy mobil ajzat nincs semmi megfúrva szétbarmolva akármikor kiszedhető. Lepattintom az ülést összedugom a töltővel ülés vissza aztán gyí. Természetesen a vízhatlan verziós madarastescos 600ft-os Tökéletesen működik !
Jól ám, bizony. A vezeték úgy van rávarrva az alsóruházatra, hogy térdnél két oldalon mennek a vezetékek. Vagyis nem szakad, csak hajlik. Elkészítésekor volt "gugolásteszt" is. A bőrgúnya alatt pedig meleg van.
Most 590-re raktam ki, de ez természesetsen irányár. Ha valakit komolyan érdekel biztosan megegyezünk Egyébként már 3-n telefonáltak. Érdekes, amíg 650-n volt még csak egy telefon sem jött...
Plusz a fájós térdre alkalmaznak elektromos kezelést. Nekem is volt.
Pedig Kraven, Vadász meg Csabu is használja gatyában, úgy tudom, jól vannak :D
ott azért már paráznék, hiszen a térden feszül sokszor a naci - és ha elszáll a vezeték akkor jön a kellemes 10A:-)
Fűtős gatya?
Köszi! A szivargyújtót szerintem olyasmi módszerrel rakom fel ahogy neked van
HAsznál fel nyugodtan bármit....és ha neked van valami jó ötleted szívesen feltesz...

Az aljzatnál figyelj az árra!
Cimbora vett egyet motoros boltba - majd 5-6000ft....és annyi volt a különbség, hogy a gumi kupakra fel volt írva: 12V....
meg volt hozzá egy tartószerkezet a kormányhoz.....

Nekem egy van fent a kormánynál (gps, telefon...)
Egy meg a bal oldali idomnál - ide megy bele a fűtött gerincvédő
(olyan mint a pulcsi....csak a fűtőszálat belevarrtam a gerincvédőbe)
Még a térdemre kellene valamit kitalálni, mert -5 fokban már csak az fázik:-((
Köszönöm! A speedshop.hu találtam is olcsó motorra szerelhető tartót a szivargyújtót meg megoldom itthon.
Hú köszönöm, ez a honlap nagyon jó, főleg a sufnituning rész tetszik nagyon, sok érdekes dolog van benne és részletes leírás
Tudom, hogy akkor kockul, ha sokat megyek pályán, ezért mondtam, hogy majd ellensúlyozom döntögetéssel!
Tudom, hogy a 20-21 nem egy nagy ász, de tartós, és ócsó!
020-021.
A kockulásra pont a döntögetés ellentétét értem.Én speciel a 02-21et kihagynám.Nem véletlen hogy a brigi kitalálta a 023-at.A gumiember meg változatlanul árulja a Pr2-t
Hát, ha hamar kockul, akkor vagy többet döntögetem, vagy ha cserélni kell, nem fogok ennyit filózni, mert már megvannak a jelöltek erre az esetre:

Bridgestone BT020
Bridgestone BT021
Bridgestone BT023 GT
Michelin Pilot Road 2

Első úgy is cserés lesz 3-4.000 km múlva, attól függ mit veszek előre, hogy hátul mit mutat a Z6.
Mert ha jónak tűnik ennyi idő alatt, akkor olyat veszek hozzá előre is!

Ha nem, akkor ebből a listából valamit, és mire lefut a hátulja, máris tudni fogom, jó lesz e hátra az a márka/típus ami eddig az elsőn volt!
Na remélem azért érthető voltam!
Ha jó lesz akkor minden sirály.Ha meg gyorsan kockul akkor megint jöhet egy kis fórumtéma tehát megint összerántja a bandát egy kis gumiválasztás ez is sirály.