Ez azért szerintem nem motor-gumi kérdés.
MÍNUSZBAN mínusz van......és ugye a motorgumik nem épp "téli abroncsok"....
Bár az is tény, hogy egy egész telet végigmotoroztam Pirelli MT75-el, és soha nem volt gondom....
Mikor volt 1 keréknyomnyi olvadás a 6-oson, már motorral mentem dolgozni - bár akkor még csak 25 voltam, friss jogsival, pezsgő vérrel:-))))
Most azért már 3x meggondolom 2-3 fok esetén is......bár itt most inkább az a hangadó, hogy az a motor 170.000ft volt - ez meg 1,8 milla....az ki volt fizetve, ezt még 6 évig nyögöm.
A szivargyújtóval kapcsolatban 1.5.let nekem az ülés alatt van egy mobil ajzat nincs semmi megfúrva szétbarmolva akármikor kiszedhető. Lepattintom az ülést összedugom a töltővel ülés vissza aztán gyí. Természetesen a vízhatlan verziós madarastescos 600ft-os Tökéletesen működik !
Jól ám, bizony. A vezeték úgy van rávarrva az alsóruházatra, hogy térdnél két oldalon mennek a vezetékek. Vagyis nem szakad, csak hajlik. Elkészítésekor volt "gugolásteszt" is. A bőrgúnya alatt pedig meleg van.
Most 590-re raktam ki, de ez természesetsen irányár. Ha valakit komolyan érdekel biztosan megegyezünk Egyébként már 3-n telefonáltak. Érdekes, amíg 650-n volt még csak egy telefon sem jött...
HAsznál fel nyugodtan bármit....és ha neked van valami jó ötleted szívesen feltesz...
Az aljzatnál figyelj az árra!
Cimbora vett egyet motoros boltba - majd 5-6000ft....és annyi volt a különbség, hogy a gumi kupakra fel volt írva: 12V....
meg volt hozzá egy tartószerkezet a kormányhoz.....
Nekem egy van fent a kormánynál (gps, telefon...)
Egy meg a bal oldali idomnál - ide megy bele a fűtött gerincvédő
(olyan mint a pulcsi....csak a fűtőszálat belevarrtam a gerincvédőbe)
Még a térdemre kellene valamit kitalálni, mert -5 fokban már csak az fázik:-((
A kockulásra pont a döntögetés ellentétét értem.Én speciel a 02-21et kihagynám.Nem véletlen hogy a brigi kitalálta a 023-at.A gumiember meg változatlanul árulja a Pr2-t
Első úgy is cserés lesz 3-4.000 km múlva, attól függ mit veszek előre, hogy hátul mit mutat a Z6.
Mert ha jónak tűnik ennyi idő alatt, akkor olyat veszek hozzá előre is!
Ha nem, akkor ebből a listából valamit, és mire lefut a hátulja, máris tudni fogom, jó lesz e hátra az a márka/típus ami eddig az elsőn volt!
Na remélem azért érthető voltam!
Ha jó lesz akkor minden sirály.Ha meg gyorsan kockul akkor megint jöhet egy kis fórumtéma tehát megint összerántja a bandát egy kis gumiválasztás ez is sirály.
De még mindíg jobb, mint a cigány "öt éve"!