Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

semmi bajod nem lesz vele....
Azt is elmondta, hogy milyen időt ment vele?.....
Kihagytad a futófelület nyalogatását, ejnye
Erre Brian azt mondta, pályázott már 8 éves Z6-tal, és semmi baja nem volt vele, nyugodtan vegyem meg a 4,5 éveset!
Már csak tudja mit beszél!
És köszönöm mindenkinek a türelmét, és segítőkészségét, és hogy ne izguljatok egész nap, lecsíptem az ebédidőmből, és leírom:

Reggel 7.00-kor megvettem a Metzeler Z6 E típusú 0633 DOT számú gumit kerek 21.000 Ft-ért.
Még 3 db maradt a srácnak a 20-ból.
Megnéztem, tekergettem, nyomogattam, körmömmel nyomtam, összenyomtam.
Sem repedések nincsenek rajta, sem nincs elkeményedve.
Egyenlőre ennyit tudok róla, a többi, hogy hogy tapad, mennyire kopik, és hogy fog együtt működni az elsővel, meg az esővel, az majd kiderül motorozás közben.
Természetesen óvatosan fogom feszegetni a határait először.
Rengeteg gumi volt nála - ránézésre is vagy 50 db, mindegyikből több db.

Széles utat!

Daty
Köszi Kraven!
Igazábol engem jobban zavarna hogy 2006-os, mint az hogy nem Z6 van elol, de tényleg nem vagyunk egyformák...
Igen! Én már párosítottam Z6-ot más gumival is. Z4-el és assz'em BT huszonvalamennyivel is. Még élek... (Nem volt semmi komolyabb para, de ne várja senki, hogy a gyártói ajánlással ellenkezőt leírjak )

Azért nem akartam beleszólni, mert nekem nem jött be a Z6 annyira. Úgy tűnik ezzel egyedül vagyok, de hiszen ettől szép a világ. Nem vagyunk egyformák
Most mar en is kerdeg gumi temaban.bridgestone bt012 nek m az utodja?
Na most izgulhatok egész nap...
Nyomd össze jól, hogy nincs-e berepedve valahol
Kíváncsi leszek
Eddigi végeredmény:

Megvenni a Z6-ot: 5

Ellene: 2

Ui: 07.00-kor találkozok a sráccal, utána dolgozok, de este megírom mit döntöttem, úgy hogy láttam, tapintottam a gumit, hogy mennyire van bekeményedve!

Köszi mindenkinek!
Szia,
Ki akartad próbálni a heidenau és a mitas gumikat, csak nem volt megfelelő méretben. Ha azokat feltetted volna, akkor egy sokak által elismert típustól igazán nem kellene félned. Amúgy meg 14-el olcsóbban kapod mint a többi helyen lenne, ha ennyire zavar, kicsit tegyél hozzá és vedd meg az elsőt is. Elöl sem fog már túl sokat elmenni a gyári.
Én megvenném, és vennék hozzá előre is egyet.
Jaja haverommal voltam neki 1.2 je van és a vizes uton aláztam neki még rosszabb volt
Ez nehéz szulés lesz
"finoman kellett bánni a gázzal mert járt a segge de nem is volt csak 8-10 fok"

Akkor gondolt el mit csinált volna az 1,2-n
Na most néztem mert az a kopottabb kb 60% de a hegyekbe hideg aszfalton nem csúszott meg pedig döntögettem szépen! Vizes úton nincs tapasztalatom sok néhány helyen volt vízátfolyás ott nem mentem gyorsan de most hogy kisütött a nap kihoztam és finoman kellett bánni a gázzal mert járt a segge de nem is volt csak 8-10 fok
"A hátsóra ROADTEC Z6."

Látod, ilyet vennék, csak újban!
Tapasztalat?
Egy szavad se lehet! Nálunk már -7 van
Csak a kedvedért kimentem a -5 fokba és megnéztem!
Az elsőre ME 33 LASAR MBS van írva.
A hátsóra ROADTEC Z6.
Gőzöm sincs hogy milyen gumik ezek de most így utána is nézek.
Ja, és összekevertem mert a hátsó kb 60% az első meg kb 80%. Nem is néztem mostanában
dety--daty
persze,hogy rágódik ,idényben nem rágódna,mert nem lenne rá idő ,most viszont van ,és más is tanulhat a gondjaiból,meglátásaiból,én meg szeretek más hibáiból tanulni ezért is figyeltem dety kérdéseit ,majd a válaszokat
fizessék ki, azt majd fizeted TE
Jah, de daty kolléga már vagy két hete ezen rágódik
azért az a rámutatás fél órába telt