Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én biztos!
Jah, DHL levelezik velem napi szinten a vámolás miatt
Ne mond mááá! Te nem pöcsöltél ennyit! Elmentél a használt gumishoz, rámutattál egyre azt jóvan
tárcsa ügy folyamatban?
nem mindegy,mert dety gondolkodása közel áll hozzám,mármint gumi ügyileg
Mééé? tán nem így van?
Ha nem az enyémre kellene, én sem pöcsölnék ennyit a tanácsommal!
Eddigi összesítés:

Megvenni a Z6-ot: 4

Ellene: 2
karika111-nek mindegy milyen gumi, főleg ha nem az ő gépén van
Megvenni a Z6-ot: 4

Ellene: 1
Thx, tehát te is megvennéd.
Pontosan milyen gumi is amid van?
Szép dob!
Lezli tartózkodik!
Eddig nem mondtam konkrétumot, de ha én te lennék és a futásteljesítmény számítana, akkor Michelin Pilot Road 2-t vennék. Na, most remélem végre révbe érsz és meglesz az új gumiszett
Megvenni a Z6-ot: 3 ha jól értelmeztem a pezsgőt

Igazad van mert én se vagyok úgy eleresztve hogy csak úgy kiperkáljak 60-70 ezret és így könnyebb megvenni. A hátsó gumi nagyon jó állapotban van haveromnak gixer 1000 volt ilyen, onnan gondolom hogy sport gumi és nagyon dicsérte. Én sacra 10.000 km néztem ki belőle eddigi tapasztalataim alapján de majd meglátom és ha téma lesz felírom
Megvenni a Z6-ot: 2

Megvenni a Z6-ot: 2
Rendben:

Megvenni a Z6-ot: 1
Hát figyelj, legutóbb egy metzeller gumit vettem előre hátra, a hátsó 5000 volt kb 90% eddig 2000 km-t mentem vele és még szerintem 8-9000 biztos kibír de majd meglátom, az elsőre 2 db-ot vettem az egyik slip gumi az csak végső helyzetbe rakom fel a másik metzeller kb 70% a 2 db volt 5000 ft. Kétszer voltam vele a hegyekbe és semmi rosszat nem tudok róla mondani mert 1x se csúszott meg, ez nekem megfelel! De ha nagyon érdekel a típusa honap felrakom mert nem vágom ezeket és nem is érdekel, vagy tapad vagy nem!
Sziasztok. Ha valakit esetleg érdekelne 1200-as Bandit sportdob, hibátlan állapotban, az hívjon 06303604406 számon.
Jah és a mccoi nem csak az elektronika, hanem komplett rendszer. Egyedül a cső végére való csepegtető tűt kell legyártani.
A drágább verzió asszem már jobb egy fokkal, de az alap csak simán a nehézségi erőt kihasználva csepegtet, hol sokat, hol keveset.
Ha inkább a kényelemre szavazol akkor keresd meg K.Istvánt emailben. Sztem be is szereli neked a mccoit kompletten