Mccoi-jal az a bajom, hogy qvára nem tudok németül, egy szót sem értek a weboldalból ill. úgy dereng mintha az nem teljes megoldás lenne, csak az elektronika. Én kényelmes vagyok nekem egy komplett dobozból kivehető és összerakható cucc kellene, ezért néztem a scottoil-t. Mi volt vele a baj?
A kérdéseidben benne vannak a válaszok.
Ha nem mész esőben, nem tök mindegy milyen gumid van?
Én mentem már szakadó esőben, és tényleg élveztem, szeretek esőben motorozni.
A "nagy" gumi tesztben az utolsó helyen van és akkor mi van.
Ennyi pénzért ez ajándék, vedd meg.
Üdv.
Biztos vagyok benne hogy igen.Gyakorlatilag még senki nem tudott példát hozni arra,hogy vegyes párositás végett lett bukás.Szerintem vérprofik lehetnek akiknél számit ez a minimális eltéres,ami gumik minősége közt van.Egy biztos,a gyáriak csak az ára végett kerülnek fel rájuk.Bárkit kérdeztem,a válasz az volt,attól minden jobb.Szerintem nyugodtan mehet a két fajta!VAGY NEM? . .
Köszi, ez sokat segített!
Megmondom őszintén, az eső nem igazán izgat, hisz esőben sosem indulok motorozni tehát csak akkor ázok, ha elkap útközben, de akkor meg csopper módba váltok ami ugye 70-80 km/h, amennyivel azért szerintem még tök sima gumival sem jönne egy kis aquaplaning, ha jól gondolom.
Szeva Scotty!
Nekem a 600.-as Banditán valamilyen maszek dob volt felszerelve, olyan hangos volt, hogy 20 perc motorozás után megfájdult a fejem. Ha végig gurultam egy falun az emberek kiugráltak a sövény mögül, hogy megnézzék azt, hogy mi közeledik. Zsiguli kipufogó összekötő csövéből vágtam bele egy 15 cm.-res darabot ( a külső átmérője pont passzolt a kipufogó végébe ) simán beletoltam és egy popszegeccsel rögzítettem. teljesen korrekt hangja lett. Az új gazda később elhagyta, mert elnyírta a rezgés a popszegecset, ezért a csavaros megoldás lehet, hogy tartósabb. Én a teljesítményben nem éreztem változást a hangtompító miatt. Remélem tudtam segíteni.
Szal ezzel a Z6 párosítással nem akarok senkit sokkolni, és utoljára szeretném megkérdezni, hogy VAN E ITT VALAKI, AKI MÁR TETT FEL Z6-OT HÁTRA MÁS ELSŐ GUMIHOZ, és valóban olyan sz@r?
Ha valaki már írt ez ügyben, bocs, de elég sok infót begyűjtöttem, és van amire már nem igazán emléxek!
És mint ezt is írtam, azért kellene a válasz még ma este, mert holnapig van eltéve nekem a Z6!
Hát ezt én sem hinném. Egy sportgumi új korától sem megy el még 10.000-t se az biztos max a felét vagy az nem sportgumi. Zöldi is megrögzött használtgumi vásárló, de ő is nemrég azt írta ide, hogy semmivel sem jön ki olcsóbban mintha újat venne csak mintha részletre venné.
Nem csak a gumi árát kell beleszámolni ha a gyakoribb szerelést is.
Egyébként elhiszem, hogy a 600-on tovább tart mint az 1,2-n.
Hát nekem Diablo Strada van fent hátul, ami szinte Z6, és elol totál más gumi volt egy ideig, csak késobb ment elore is az... de semmi durva esobe nem futottam bele, szoval nem tudom hogy viselkedett volna. Olyantol kéne kérdezni akit 1x rendesen elkapott a zuhé mert csak ott van jelentosége szerintem.
Egy rakás sz@r főleg azért a pénzért amiért árulják. Volt már aki egy túra alkalmával letépte a mociról és behajította a susnyába
Pl. általam, Blue által és még néhány ember által házilag összerakot cucc sokkal jobb mint a scott. De ha a pénz nem számít akkor mccoi-t vegyél az a tuti csak sokaknak drága
"....veszek használt sport gumit amivel el tok menni 8-10.000 és 5-10 ezerből kijön"
Na erre befizetnék!
Már leírtam párszor, hogy a gyári, vadi új gumi lekopott 6.000 km alatt.
Erre te azt mondod, hogy a használ 5-10.000 Ft-os gumival elmész tízezret?
Főleg használt sporttal?
Hát.....
tudod mit, behűtöm
Ha nem mész esőben, nem tök mindegy milyen gumid van?
Én mentem már szakadó esőben, és tényleg élveztem, szeretek esőben motorozni.
A "nagy" gumi tesztben az utolsó helyen van és akkor mi van.
Ennyi pénzért ez ajándék, vedd meg.
Üdv.
Megmondom őszintén, az eső nem igazán izgat, hisz esőben sosem indulok motorozni tehát csak akkor ázok, ha elkap útközben, de akkor meg csopper módba váltok ami ugye 70-80 km/h, amennyivel azért szerintem még tök sima gumival sem jönne egy kis aquaplaning, ha jól gondolom.
Nekem a 600.-as Banditán valamilyen maszek dob volt felszerelve, olyan hangos volt, hogy 20 perc motorozás után megfájdult a fejem. Ha végig gurultam egy falun az emberek kiugráltak a sövény mögül, hogy megnézzék azt, hogy mi közeledik. Zsiguli kipufogó összekötő csövéből vágtam bele egy 15 cm.-res darabot ( a külső átmérője pont passzolt a kipufogó végébe ) simán beletoltam és egy popszegeccsel rögzítettem. teljesen korrekt hangja lett. Az új gazda később elhagyta, mert elnyírta a rezgés a popszegecset, ezért a csavaros megoldás lehet, hogy tartósabb. Én a teljesítményben nem éreztem változást a hangtompító miatt. Remélem tudtam segíteni.
Ha valaki már írt ez ügyben, bocs, de elég sok infót begyűjtöttem, és van amire már nem igazán emléxek!
És mint ezt is írtam, azért kellene a válasz még ma este, mert holnapig van eltéve nekem a Z6!
Előre is köszi!
Nem csak a gumi árát kell beleszámolni ha a gyakoribb szerelést is.
Egyébként elhiszem, hogy a 600-on tovább tart mint az 1,2-n.
Pl. általam, Blue által és még néhány ember által házilag összerakot cucc sokkal jobb mint a scott. De ha a pénz nem számít akkor mccoi-t vegyél az a tuti csak sokaknak drága
Na itt is azzal a sz@rral jönnek hogy ne használjuk mással!
Holnapig van eltéve egy sima Z6 mint írtam 20.000 Ft-ért, ezexerint mondjam vicca?
"....veszek használt sport gumit amivel el tok menni 8-10.000 és 5-10 ezerből kijön"
Na erre befizetnék!
Már leírtam párszor, hogy a gyári, vadi új gumi lekopott 6.000 km alatt.
Erre te azt mondod, hogy a használ 5-10.000 Ft-os gumival elmész tízezret?
Főleg használt sporttal?
Hát.....