Oké, akkor irány a garázs, de mivel fűtetlen, abban azért van némi pára!
Az nagy gond?
Vagy csomagoljam be vízálló nájlon zsakuba?
Ezt komolyan kérdeztem!
Hello!
Erdekel komolyabban a Mccoi cucc? Ez egy teljes konfiguracio, melyet az altalam gyartott kiegeszitökkel, teljesen keszre szerelve, akar be is szerelve a motorba is rendelkezesedre tudok bocsajtani. A komplett konfig varialhato bizonyos mertekben igenyeid szerint.
Ezt korabban irtam, de van meg egy ket kiegesztö ismertetöleirasom a reszletekröl. http://www.gsx1400.hu/index.ph...
Ha erdekel akkor irj egy par sort a istvan.knab@yahoo.co.uk -re.
Üdv
Gyógyszertárban vegyél 1 dl glicerint és higítsd fel egy literre vízzel. Azzal ecseteld át és úgy tedd félre. Ápolja a gumit és az öregedését lassítja. Ezt egyébként minden motoros társamnak ajánlom, én is így rakom el télre a motoromat egy jó alapos mosás után. Év közben is párszor érdemes ezt megtenni.
Én csináltatnék neki egy páramentes, állandó hőmérsékletű és csak vörös fénnyel megvilágított helységet.....ez lehet a hálószoba is, addig a garázsban elférnek...
Hali!Csak nem hogy megvetted a gumit?Ez egy pezsgő bontást megérne! Gratula! De látom itt a következő igen fontos kérdés, .Hát szerintem csakis a szobában! Szerintem szavazzunk,nálam ez simán 1 pont,persze ha mama nem
Közben jobban megnéztem a képeket és úgy tűnik komplett kéne cserélni a leömlő utáni részt a dobbal együtt, mert csak a dob nem menne fel az összekötő cső hossza és átmérője miatt. Ennyire nem akarnék belemászni a témába, inkább faragok valami hangtompító betétet. Azért köszi
Szevasztok Banditák!daty gratula a gumához k...jó ár én párban vettem szereléssel ,centirrel 60 ezerért.Mostani fejjel Pr 2-t vennék de ne bánd mert,turázni igen jó gumi.A michelin majdnem 10 ezerrel drágább lett volna.Egyébként én is nagyon sokat tököltem végül ezt vettem.Scotty 17 ezer ft.szeretnék kapni a kipufogóért.Véleményem szerint azért egy Yosi dobot kár "mókulgatni" de egy ügyes lakatos biztosan tud betétet csinálni. Ha érdekel feldobom a Bódis dobom "betétét" az hogy néz ki.Udv!Zolti
Tapad, csúszik, esőben milyen, mennyit mentél vele, kockásodik, nagyon kopik?
Na elég a kérdésekből?
Az nagy gond?
Vagy csomagoljam be vízálló nájlon zsakuba?
Ezt komolyan kérdeztem!
Erdekel komolyabban a Mccoi cucc? Ez egy teljes konfiguracio, melyet az altalam gyartott kiegeszitökkel, teljesen keszre szerelve, akar be is szerelve a motorba is rendelkezesedre tudok bocsajtani. A komplett konfig varialhato bizonyos mertekben igenyeid szerint.
Ezt korabban irtam, de van meg egy ket kiegesztö ismertetöleirasom a reszletekröl.
http://www.gsx1400.hu/index.ph...
Ha erdekel akkor irj egy par sort a istvan.knab@yahoo.co.uk -re.
Üdv
Istvan
Van benne valami.
Már látom a tükörben a ráncokat.
Fűtetlen garázsban, vagy a szobában?
Azt mondta, Talmára 5 másodpercet vert rá vele!
Nem, nem mondta, de azt mondta, semmi gond nem lesz vele a kora miatt!
Mé' te tucc valamit?
Na de majd minnyán kimék az ótóhoz, és bepótolom, mert ott lapul a csomagtartóban!