Mint látod hozzászólásaimból, most vagyok rajta!
Azt teljesen jól mondod, hogy a puha gummer max 6.000 km, és annyi.
Lásd az enyémet.
Pedig itt BAZ-ben lehet fektetgetni, még is a közepe kopott el kicsit jobban!
Az attól függ van-e már "nagymotoros" tapasztalata. Ha nincs akkor MZ-t.
Arról nem is beszélve, hogy a 250-es bandita nem fér bele "hivatalosan" az "A korl" kategóriába mert 33 kW a teljesítménye.
Rémalom lesz az amint megveszed! Azt a 3 kilot akar az elsö szembejövönek is odaadhatod, mert akkor csak annyit buksz. Ha viszont egy ilyet veszel, akkor azon fellül meg egyszer 3 kilot is. Es meg akkor sem biztos hogy lesz belöle motor. Ezeket a szarokat (bar ha rakaresel a nevem alapjan az bejegyzeseime parszor leirtam)kb pont annyi ideje nem gyartjak miota a fiad elöször bringara ült. Semmivel sem jobbak, csak többet adtak el belöle, igy meg nehany megtakolt tülelö maradt. Atlageletkor 15 ev , az meg mar bontoszökeveny kategoria egy ilyen kis hengerürtartalomban. Igen vannak szep kort megert eredeti veteran motorok, de azokat nem tanulomotornak hasznaltak a friss jogsisok, akik aroktol arokig esdekelnek vele az utakon, es kis költsegvetesböl "tartajak eletben"a gepet. Nem hiszem hogy lehet beszelni "megkimelt" darabokrol.
daty, már vettél (Conti Motiont) gumit vagy akarsz venni?
Nekem igazándiból túrázni kell, mert itt nálunk Csongrád megyébe nem oly sok kanyar van.
Túrázni +lássuk be a hiper-szuper lágy gumi háááát nem biztos hogy jó ha 5-6e km alatt elkopik.
Sziasztok
Érdeklődnék hogy valaki szerelt-e már k8-as 650 -es banditra kormány lengés csilapitot és hogy hová tudta fölrakni vagy hogy tudta föl szerelni.Előre is köszönöm
Ha puding árban lenne, nem is kérdezősködnék ennyit, hanem vennék vagy tízet, és azt enném meg amelyik a legfinomabb, a többit meg kidobnám kóstolás után.
De ugye... a gumi kicsit drágább, mint a puding!
És ha már egyszer megvettél egyet, egy darabig együtt kell élned vele, hacsak nem vagy gazdag.
Sziasztok! Fiamnak régi álma egy 250-es Bandit, keresnénk egy jó állapotú (kor nem számít) Banditát. Olyan 300 ezer körül érdekelne, esetleg felajánlunk egy robogót + kp. Link a robogóról.
Z/6 v. ContiMotion fogok venni (valószínűleg) biztos vannak puhább v. sportosabb gumi de nem születtem ezüst kanállal a seggembe, hogy bármilyen gumit vegyek. És sajna az árat is figyelembe kell vennem.
néz szét itt hátha: http://www.r17.hu/index.php
Mindenesetre meggyoztetek hogy ne ezt rakjam fel ujra, még ha elégedett is voltam vele... talán csak azért mert más gumit még nem használtam, és nincs osszehasonlitási alapom. Ez az elso motorom, és vásárlás után raktam fel ezt a tipust.
nekem is Pirelli Diablo Strada volt fent
mikor látom össze vissza kopik az ideg majd szét b@... már azt hittem kezd kifingani a futómű, de ezek szerint nem csak nekem volt ez a tapasztalat -SAJNOS
Azt teljesen jól mondod, hogy a puha gummer max 6.000 km, és annyi.
Lásd az enyémet.
Pedig itt BAZ-ben lehet fektetgetni, még is a közepe kopott el kicsit jobban!