Én pl. lecseréltem róla a kormányt progrip cross kormányra nekem kényelmesebb (184cm magas vagyok)
A lassan-lassan? De hát nem szabad gyorsabban menni, mint ahogy az őr angyalod.
Jaja, Bandit a király Honda VTX1800 tulaj haveromnak csak két kérdése volt mikor leszállt rola: nem fáj rajta a csuklod és hogy vagy képes ilyen lassssan járni vele? (80-120)
Én azzal vettem, 6e mentem vele (az előző gazdája nem tudom mennyit mehetet) , de utána pilot road biztos jó nekem nem jött be.
Na én se vagyok az az ideg bajos "marha" aki miatt vannak aki nem szeretik a motorosokat. De szerintem aki banditot vesz annak inkább a túra de a bandit nagyszerüsségét dicséri egy kis "sportosság" is belefér.
neked most milyen gumi van fent?
nekem azért is cserés mert a hátsó kockás lett az elsőt + meg a száj..n b@...t gumis fordítva rakta fel a túra előtti napon és csak akkor vettem észre mikor már 2000 km lepereceltem vele úgy hogy szopás
Hát én pl. a minta mélységére lennék kíváncsi Bt023-nál mert arról nem nagyon szól a stófa.
A motorrevüben a tesztek háááát nem rossz de sok emberke nem úgy használja mint Ők
Az jó.Én BT023-ason gondolkozom, mert ezt hasonlították össze a BT021-el (tovább tart,vízen jobban tapad) csak ez új gumi, gondolom erről még nincs elég tapasztalat, ezért kérdezem a BT021-et.
"mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa"
Elismeresem!
En nem j artam meg ilyen messze, de meg talan nekem is van egy kis idöm hogy ezt bepotoljam. Egy érdi osztalytarsam jarhatott hasonlo utvonalon, de ö egy CSÙZLI (MZ TS 125 vagy 150) nyergeben jarta be Törökorszagot es környeket a baratnöjevel, mikor földrenges volt es a tavolban egtek az olajfinomitok. Bar ö idiota volt! :) A soproni osztalykirandulasra is bringaval jött érdröl, ugy hogy ketszer vagott neki, mert a racsnibol elszaladt az az 50 db csapagygolyo , szerintem akkor neki is valamilye elgurult meg. Par evre ra vagott bele egy hasonlo turaba, meg mi egyetemre jartunk. A tura utan atjött mz alkatreszert ( van parszaz kilo fent a padlason ,soha nem lehet tudni, mikor jön megint divatba, vagy megy fel az aluminium ara:) ) Az MZ olyan öreg volt hogy az elsö peldanyok egyike aminek meg simpla primer lanc volt a fötengely es kuplung között (1976?).Minden egyes lancszem el volt repedve a csapnal...En nem tudom hogy miert nem nyilt szet neki?! Nosza adtam neki gyorsan egy komplett duplex ( tovabbfejlesztett) szettet, lanccal kerekkel, kuplungkosarral. Azok voltak a szep idök...Meg amik most jönnek, ha megint kisüt a nap.
2haver is az rakta fel (929RR, +busa - 190/.....) na ahogy nézem meg vannak vele elégedve de azt is hozzá kell tenni hogy itt az apróban rendelték 20e Ft-ért lehet azért is vannak megelégedve mint 2 jól lakott napközis
A keretet kigazdálkodni és beleférni nehezebb volt, mint véghez vinni az utazásokat.. Most még van ilyesmire időm, attól tartok mire pénzem is lesz akkorra az időm fog elfogyni
Picit összekavartam: 1 Le = 0,735 kW, 1 kW = 1,34 Le
Na én ebből jól összeraktam: 1 kW = 1,735 Le