Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valóban!
Picit összekavartam: 1 Le = 0,735 kW, 1 kW = 1,34 Le
Na én ebből jól összeraktam: 1 kW = 1,735 Le
Mennyi km van most a gépedben? Nekem 42 000, 22 000-vel vettem, 5 évesen.
Én pl. lecseréltem róla a kormányt progrip cross kormányra nekem kényelmesebb (184cm magas vagyok)
A lassan-lassan? De hát nem szabad gyorsabban menni, mint ahogy az őr angyalod.
Meg is van 2010/09.
Oké.Köszi megkeresem.
Jaja, Bandit a király Honda VTX1800 tulaj haveromnak csak két kérdése volt mikor leszállt rola: nem fáj rajta a csuklod és hogy vagy képes ilyen lassssan járni vele? (80-120)
A barátokkal Erdély országban - 4:20nál a mocim

http://youtu.be/cP5m_stPS1o
Én azzal vettem, 6e mentem vele (az előző gazdája nem tudom mennyit mehetet) , de utána pilot road biztos jó nekem nem jött be.
Na én se vagyok az az ideg bajos "marha" aki miatt vannak aki nem szeretik a motorosokat. De szerintem aki banditot vesz annak inkább a túra de a bandit nagyszerüsségét dicséri egy kis "sportosság" is belefér.
Az gumiteszt meg van nekem valahol PDF-ben, de nem találom.... ugy rémlik ide linkelte be valaki...
Diablo Strada. 18 000 km van a hátsoban. És 2-3000 még biztos belemegy... elég nyugis motoros vagyok
neked most milyen gumi van fent?
nekem azért is cserés mert a hátsó kockás lett az elsőt + meg a száj..n b@...t gumis fordítva rakta fel a túra előtti napon és csak akkor vettem észre mikor már 2000 km lepereceltem vele úgy hogy szopás
Ebben van valami Az R17.hu jonak tunik, de gondolom szlovákiába nem szálitanak, és nálunk a legjobb árakat az általam linkelt oldalon találtam.
mrevü 2010/10 (talán- de kölcsön adtam az újságot és... )
és még ami pont BANDITOKON tesztelik a gumikat ha jól emlékszem 6fajtát
BT023-ról van teszt?Hanyas számban?
Hát én pl. a minta mélységére lennék kíváncsi Bt023-nál mert arról nem nagyon szól a stófa.
A motorrevüben a tesztek háááát nem rossz de sok emberke nem úgy használja mint Ők
Az jó.Én BT023-ason gondolkozom, mert ezt hasonlították össze a BT021-el (tovább tart,vízen jobban tapad) csak ez új gumi, gondolom erről még nincs elég tapasztalat, ezért kérdezem a BT021-et.
Az érdekes.Bud az SV-vel is csuszkált vele.Hátmég a busa.
"mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa"
Elismeresem!
En nem j artam meg ilyen messze, de meg talan nekem is van egy kis idöm hogy ezt bepotoljam. Egy érdi osztalytarsam jarhatott hasonlo utvonalon, de ö egy CSÙZLI (MZ TS 125 vagy 150) nyergeben jarta be Törökorszagot es környeket a baratnöjevel, mikor földrenges volt es a tavolban egtek az olajfinomitok. Bar ö idiota volt! :) A soproni osztalykirandulasra is bringaval jött érdröl, ugy hogy ketszer vagott neki, mert a racsnibol elszaladt az az 50 db csapagygolyo , szerintem akkor neki is valamilye elgurult meg. Par evre ra vagott bele egy hasonlo turaba, meg mi egyetemre jartunk. A tura utan atjött mz alkatreszert ( van parszaz kilo fent a padlason ,soha nem lehet tudni, mikor jön megint divatba, vagy megy fel az aluminium ara:) ) Az MZ olyan öreg volt hogy az elsö peldanyok egyike aminek meg simpla primer lanc volt a fötengely es kuplung között (1976?).Minden egyes lancszem el volt repedve a csapnal...En nem tudom hogy miert nem nyilt szet neki?! Nosza adtam neki gyorsan egy komplett duplex ( tovabbfejlesztett) szettet, lanccal kerekkel, kuplungkosarral. Azok voltak a szep idök...Meg amik most jönnek, ha megint kisüt a nap.
2haver is az rakta fel (929RR, +busa - 190/.....) na ahogy nézem meg vannak vele elégedve de azt is hozzá kell tenni hogy itt az apróban rendelték 20e Ft-ért lehet azért is vannak megelégedve mint 2 jól lakott napközis
Ez tuti a gumiemberes
1 kW= 1,34 LE
A gumiemberes vagy a conti?
Tavaly sima roadom volt hátul. 5000et mentem vele, mértem profilt, mikor feltettem, ugyanannyi volt, mikor levettem :D
A keretet kigazdálkodni és beleférni nehezebb volt, mint véghez vinni az utazásokat.. Most még van ilyesmire időm, attól tartok mire pénzem is lesz akkorra az időm fog elfogyni
Végig néztem az adatlapod! Ennyi idősen, ennyit motorozni, nem semmi. Gratulálok