Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dehogy, azzal mindent eladtam!
Ezt venni szeretném, ha jó lenne rá!
DL-ről maradt?
Szerintetek ez jó ránézésre az én K9-es 1250-esmre?
Az oldaltartást hogy érted?
Bedöntéskor?
Megnéztem, valóban alig van különbség!
És a"C"-t hol keressem?
Mert az R17-en ez a neve hivatalosan:

180/55ZR17M/C(73W)TL Roadtec Z6 INT Rear Metzeler motorgumi

Ebben hol a "C"?
Hát, kézi mosóban nagy nyomásúvan olyan havonta eccer szoktam.
De szerintem nem fogom levenni róla akkor sem.
Megqkkolom, thx az infót!
Sziasztok

Tudja valaki hogy GSF 650-re, vízhűtő milyen árban lehet.(használt)?
Vagy egy újnak mi az ára.
Melyik hozzászólását nézzem?
Semmi, csak valószínűleg a gyártási idő!
Oké, először átnyálazom mind a 20-at, és miután kiszáradtam, nyomogatom a körmöm letörésig, aztán hümmögök, majd alkuszok még 6.500 Ft-ot, és veszek van 3 db-ot 15.000 Ft/db áron, majd lezsírozom, és berakom a pincébe, hogy ne érje a nap!
És tudod miért nincs semmi sehol? Mert vásárló is az ablakban!
A válság szétkürtölése óta mindenkitől azt hallom hogy felére, negyedére esett a forgalom! legyen szó bármiről!
A kiszolgálás tényleg egy sarkos kérdés, mert bizony abban igazad van, hogy néhány kereskedésben olyan flegma gyökerek dolgoznak hogy a bicska valóban kinyílik az ember zsebében!
Meg aztán hiába van hogy szeretne az ember azonnal készletről adni valamit, ha a nagykerben is csak tárogatnak a mikor lesz ? kérdésre
Sokrétű ez az egész.... Nna megyek és körbenézek az e-bayen!

Nem mintha akarnék valamit, de hátha el tudom gondolatban költeni a nem létező pénzem felét
Én, mint ügyfél, vásárló értelemszerűen az árat és kiszolgálást nézem. Az én szemszögemből nézve akkor fogadnám el azt amit írtál, ha bemegyek egy boltba mondom hogy mit szeretnék és polcról leemelve a kezembe kapom. E helyett mit tapasztalok: bemegyek, raktáron semmi nincs és ami nincs az is drága. Én az a típus vagyok, hogy ha bekattanok az árat nem nézve akár kétszer annyiért is megveszek bármit, de csak ha azonnal megkapom. De ettől nem kell félnem, mert általában semmi nincs amit kinézek. A szóban forgó bukó sem volt raktáron, ezért volt időm nézelődni a neten. Kivétel ez alól a Superzone, ami minden nap nyitva van este 8-ig és még választék is van. Ott is hagytam már kb 200ezret
Az e-bay témához szólnék hozzá!
Én is vettem már nagyon sok mindent az e-bay-ről, szerintem is jó dolog!
De azért védeném a honi kereskedőt is, aki fenntart egy üzletet, fizeti a számlákat, az Áfát, az adókat stb. Ugyanakkor ő csak számlásan tudja megvenni a terméket feltéve hogy nem akar rizikózni egy esetleges ellenőrzés során! Itt is lerántódik, mert a nagyker természetesen a vámot, és a saját költségeit értelemszerűen tovább hárítja .
Ezek után bemegy hozzá az átlagos motoros aki egyébként a fórumokon köpköd minden kereskedőt, és azzal indít hogy "Mennyitengeccbelőlle?"
És akkor az átlagos kereskedő elgondolkodik hogy mi a francért vesződik a sok alkudozó, félévenként terméket visszacserélni óhajtó, sároscsizmára visszaveszed-e? kérdést megeresztő emberrel?
Ahelyett hogy lenne a ő is egy akármilyen fórumon seftelő , mindenttudó félisten, üzletet -adót - járulékokat nem fizető csencselő, aki a neten alá tud menni bármelyik korrekt számlával dolgozó kereskedőnek_! A garanciális kérdésekről meg ne is beszéljünk! Meg a kamu Motul-ról, és NGK hamisított gyertyákról
Szerintem ez is vérlázító! Csak bele kell gondolni ebbe is!
De ettől függetlenül mindenki ott, és azt vesz amit csak szeretne, és én is fogok még az e-bayről venni ezt azt!
A Z6-hoz. Volt sima diabol stráda-m. Ami ugye Z6. Utána Z6C lett. Az oldaltartásban éreztem különbséget. Tehát csak C-set javaslok a banditra.
2006-os 1200-as bandit ( ? ) és a K7 650-s között lehet váz különbség? Olodaldoboz felfogatására gondolok .
Ha ilyen gyakran mosod a mocit akkor attól fog elkopni.
Egyébként kerül alá por. Én nem folpakkozom. Tavaly raktam fel képet a tankról.

Egyébkét a légszűrőt illik porolni. Akkor meg a bőr is lecsapatom belülről nagynyomásúval.
Szia!
Ha megfigyeled a Z6 első és a D-218 első gumik mintázatát meglepő megállapítást tehetsz! Emlékezetem szerint nem sok különbség van közöttük!
kukkancs be a" motorgumik" topikba kawazsolti hsz.

még nem néztem, csak most fogom
Igen,és ha van rajta még szőr akkor izlelgetheti is

tavaj megfordultam nagy raktárakban,ahol rengeteg gumi volt, autó,motor ,traktor, teherautó stb,na mondom itt a kánaán,de aztán hamar alább hagyott a lelkesedésem,sok polc elején alábbi felirat "gyártó kérésére zárolva" ,nem lehetett tudni mi a baj a termékkel
Nyalni kell. Kívülről befelé, a teljes futófelületet. Ha valahol napízű lesz, akkor nem jó.

Nyomd bele a körmöd...referenciának jó lesz, ami a motoron van. Aztán hümmögjél, mint Gaben az üvegtigrisben, alkudj még 2000-et, és tied az év boltja
Thx!
Azt írta, szaxerűen, napfény mentesen volt bedepózva!
Na de ezt honnét tudnám megállapítani?
Harapjak rá?
Ugyanez volt, haver egy nolan n102-t vett valami 35 ezerért postával USA-ból.
Kb 100szer leírtam, de sosem árt az ismétlés. Tavaly egy pilot powerem volt elöl. 2004-es. Száraz úton bármikor megemeltem a hátsó kereket, illetve tapadt váltókarelhajlásig(most is görbe, ha kell lefotózom). Ne dőlj be a DOT mániának....ha viszont napon érlelt szart veszel, ami üvegkemény, akkor ne engem szidj