Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát...ez szinte minden árúnál így van!
Ebben tökéletesen igazad van!
Az elején úgy éreztem, hogy tudom kb mit akarok.
Már most azt sem tudom, akarok e egyáltalán gumit cserélni!
Na jó, ez csak vicc volt, mert muszáj lecserélni
De már végképp nem tudom mit csináljak!
Már mint írtam, Mitasban és Heydenauban is gondolkodtam, csak nincs belőle méret!
Mert mint írtam, nekem most az elsődleges a futásteljesítmény, nem a tapadás, hisz nem vagyok egy nagy kanyarvadász!
Ezzel egyetértek, tuti, hogy már nem tapad úgy az idősebb gumi, mintha új lenne!
Volt egy 8 éves szaladgálós Suzuki Sepiam.
Gyári gumi volt rajta.
Úgy meg volt keményedve, hogy ha egy kicsit megemeltem a seggemet még a meleg aszfalton is megforgott!
Ha meg vizes volt az út, arról ne is beszéljünk!
Szinte műanyag keménységű lett a kora miatt!
Igaz, tartós volt nagyon, mert 8 év után sem kopott le még félig sem!
Én is próbáltam így is infókat nyerni, hogy mások kérdezősködését is végigolvastam!
Párban csere vízkiszorítás miatt.
Minden gyártó úgy tervezi a gumijai profilját, hogy az első kiszorítsa a hátsó elől a víz nagy részét.
Épp ezért ha elől Dunlop van, az kiszorítja a hátsó elől a víz nagy részét még akkor is ha az történetesen nem Dunlop, hanem Pirelli.
Vagy te nem így gondolod?
Kicsit más téma. Kinéztem egy bukót, ami itthon listaáron 125ezer Ft. Ugyanez UK ebay-ről postaköltséggel 82ezer. Vérlázító a különbség...
Passz. Nem tudom. Esőben még nem motoroztam vele.
És akkor általában a gumikhoz: szvsz felesleges túlzottan belemerülni a témába, mert minél tovább olvasgat az ember, annál jobban össze lesz zavarodva majd rájön, hogy rengeteg értékes időt fecsérelt erre. Mondjuk ez igaz más területre is. Ki kell nézni egy szimpatikus típust és meg kell venni! Mondhat bárki bármit, úgy is a saját tapasztalat fog számítani.
Erről is leírom a véleményem: szerintem egy gumiban lévő adalék anyagok idővel kezdenek elillani, kezd öregedni a gumi. Hiába vadi új és nem használták, ha 4-5 évet állt ki tudja milyen körülmények közt.
Ez lehet megint csak az én elméletem, de nekem az új gumi az tényleg új, ami max 1 éven belüli gyártási időt jelent.
szia!
olvasom a gumival való problémáid,megértelek valóban nagy dilemma,mi legyen

lehet elkerülte a figyelmedet,de valakinek volt egy hsz.-a ,már nem tudom melyik gumit kérdezted,de azért ajánlották párban azt a fajta gumit párban, mert essőben az első gumi jobban szét veti a vizet a hátsó gumi elől,hogy valamelyest esőben is jobb legyen a tapadás

tudom írtad,hogy TE csak szép időben hasítasz

de csak igy tovább,kérdezgess ,én meg figyelek ,és elteszem magamnak az információkat,s ha gumit kell majd cserélnem,azért majd megkereslek a "választottaddal"kapcsolatben
Annyit sikerült még megtudnom a Z6-ról amit kinéztem, hogy valóban újak, de 2006 utolsó heteiben gyártották őket.
Ezek így már nem olyan vonzók még 21.500 Ft-ért sem ugye?
Vagy igen?
Úgy látom megoszlanak a vélemények.
Én csak a képről látom úgy, hogy nem olyan, mint az enyém. Akkor meg nem jó a 2000-es 600 ra.
Semmi jelentősége pedig. Asszem most van másodszor egyforma gumim.
Azt néztem én is!
Hívtam a srácot,deorvosnál volt,nem tudott választ adni. Azért írtam,h kettő után lesz.Nekem ezt mondta!
Én biztosan nem keverném, kizárólag egy típust tennék előre és hátra is.
Atom jó áraik vannak!
Ez a görbevázasé, '96-'99 között.
Megint Én vok
http://www.batszimotor.hu/inde...
Ez hátsó.Én itt oldaldoboztartót néztem,azt belebotlottam.
2 után hívhatod a srácot.
Köszi a választ, de nekem hátsó konzol kell.
Hali!

A linkelt vaterás csak akkor jó, ha tényleg 2000-es a motorod, és nem csak 2000-es forgalombahelyezés. Nekem az 1200 K5-ön ilyen tartó van, ha érdekel egyeztetünk, eljössz, leméred.
mail az adatlapon
El-BlueDiablo!

Egy régi hozzászólásodban etzr találtam:

"1., A tankbőr 2007 decembere óta rajta van.....MINDIG!
Azóta pedig 18.000km van a mociban és bizony semmi baja, hiszen a folpack tapad a tankhoz.
Mikor mocit mosok, akkor eleve leszedem a bőrt, és a folpackot is, és újat teszek rá (kb 1 perc meló)
Tavaly 40 fokban, 1 hetes túrán sem volt semmi, miközben pedig egy kb 15kg-os DUPLA tanktáska "cibbálta"......
Szóval csak jól kell megcsinálni, és nem szükséges kiadni sok-sok pénzt!"

Tényleg le kell szedni minden mosásnál a tankbőrt?
Mert úgy érzem, akkor hanyagolom.
Szia!
Vaterán van egy,ha nem vitték még el.
http://www.vatera.hu/item/view...
Itt megtalálod.
Sziasztok!
2000-es gsf600s bandithoz valaki tudna nekem segíteni konzol ügyben. Vagy kellen egy jó állapotú használt, vagy méretek, képek, hogy le tudjam gyártani. Kösz a segítséget.
Tudom.
Na jó, hagyjuk abba, mert a többiek mérgesek lesznek!
Jó éjt!
Na de azon csak a dizájn miatt!