Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sos.Segitsetek.Ma sikerült eltörnöm a hütö összekötö csövemet.Vagyis engedett az olaj,nem tudom miért,már elég régota nem jártam vele olyan oktober ota,de minden héten beinditottam még a nagy hidegekben is.Na szoval,ugy láttam a tömitésnél szivárog az olaj(ez a hajlékony csö ami hozzá van csavarva a fix csöhöz)rá akartam huzni de sajna beletört menetestől.Na most az lenne a kérésem felétek,hogy nem e tudtok valahol valakit aki gyárt vagy van elado ilyenje,mert elég nehezen kapok.Válaszotokat köszönöm.
Erik rockfater

Nano féle elektronikát beszereleted már?
Szerinted hova kellene tenni?

Én a nagy potit, meg az esőkapcsolót úgy gondolom kivezetem az Óra melletti részre.....így nem kap vízet....
Ma sikerült vennem kapcsolókat, kábelt....
Te? Merre viszed?
Köszi!
A Bagster ha jól tudom 30 rugó körül van, keresd Zsifit a motorozz.hu-n, árulja....: link
Felénk is van (Kazincbarcikán) egy olyan kárpitos, aki csinál ilyen ülés áthúzást stb.
De a szivacsot nem vállalja, mondván, hogy az ülésekben valami speciális szivacs van, és neki olyan nincs, ha meg sima szivacsból csinálja, akkor az pár 7 alatt eldeformálódik!
Na épp ezért kérdezem!
Ja a kárpitról-ígérem utoljára.
Ugye vannak a felkapott kárpitosok, akiknl 30 rongynál kezdődik az ülés. Múltkor egy csaj megkért, hogy keressek neki kárpitost. KLE500 ülsét kellett áthúzni. 5e-t mondtott rá egy kipróbált kecskeméti szaki, helyben viszont 8ért megcsinálták neki a Szabolcs utcában...és hibátlan lett...
15 a simson, 25 a gs Adventure
15-25 az elég tág :D :D :D
Még valami az illetékesekhez!
Ti mennyiért is vettétek a tankbőrt?
Mert tegnap írt a srác akit itt javasoltatok, a szentendrei (http://www.motorkarpit.hu/kapc...)
és azt írta, hogy a vastagabb, erősebb, jobb minőségű 15 és 25 EFt között van!
Itt mintha valaki 14 vagy 16 EFt-ot írt volna!
Akkor az optikán kívül úgy látom, hoz majd némi pluszt is!
Hát igen, úgy látom nálatok sem eccerű a dolog!
Részemről nem a vitrinbe vettem a motort. Tanktáska rögzítésére a legjobb megoldás. Minden más plussz hozadék. Pl fékezéskor a naci jobban tapad amikor megszorítom combbal. Nem kell akkora erő koncentráció. Nem feszítesz rá annyira a kormányra. A rávart dudor még jobban ezt támogatja
Tanktáska nélkül sose indulunk el.
zöldi! Nem tudod esetleg itthon hol tudnék szerezni gyári jó állapotú bontott dobot értelmes áron a vashoz? (e-bay-t most kihagynám)
Van benne igazság. Nekem már 8-10 fokban tartós 100 feletti tempóban még "alákesztyű"-vel is fázik. A legjobban a kisujjam
Neveles kerdese.de jo ha van par jo hozott genje
Akkor ez a projekt megbukott
Nekem is kell ilyen asszony!
Nálunk fordítva van. Neki van autója, Nekem meg motorom, mármint üzemben tartója vagyok, mert az is az övé. A Fiam motorja az Enyém!
Van ám itt katyvasz!
Hát...ő finanszírozta nekem a vasat is..hát most mit tehetek?
bp-west side az 209km

az asszony szava
Látod, ezt elhiszem!
Nyáron is használom ha muszáj.
Pl megszárítja a kesztyűt a hegyekben eső után!
Az MP3-nál jöttem rá erre!
Ujj nélküli kesztyűben sem fázott a kezem soha!
Persze nem extrém időre gondolok, mint pl. 0 fok!
Mondjuk, azt nem gondoltam volna, hogy a fejidom számít a kéznek.
Egy biztos: közel a 0-hoz markolatfűtés nélkül fázik a kezem!