Sos.Segitsetek.Ma sikerült eltörnöm a hütö összekötö csövemet.Vagyis engedett az olaj,nem tudom miért,már elég régota nem jártam vele olyan oktober ota,de minden héten beinditottam még a nagy hidegekben is.Na szoval,ugy láttam a tömitésnél szivárog az olaj(ez a hajlékony csö ami hozzá van csavarva a fix csöhöz)rá akartam huzni de sajna beletört menetestől.Na most az lenne a kérésem felétek,hogy nem e tudtok valahol valakit aki gyárt vagy van elado ilyenje,mert elég nehezen kapok.Válaszotokat köszönöm.
Én a nagy potit, meg az esőkapcsolót úgy gondolom kivezetem az Óra melletti részre.....így nem kap vízet....
Ma sikerült vennem kapcsolókat, kábelt....
Te? Merre viszed?
Felénk is van (Kazincbarcikán) egy olyan kárpitos, aki csinál ilyen ülés áthúzást stb.
De a szivacsot nem vállalja, mondván, hogy az ülésekben valami speciális szivacs van, és neki olyan nincs, ha meg sima szivacsból csinálja, akkor az pár 7 alatt eldeformálódik!
Ja a kárpitról-ígérem utoljára.
Ugye vannak a felkapott kárpitosok, akiknl 30 rongynál kezdődik az ülés. Múltkor egy csaj megkért, hogy keressek neki kárpitost. KLE500 ülsét kellett áthúzni. 5e-t mondtott rá egy kipróbált kecskeméti szaki, helyben viszont 8ért megcsinálták neki a Szabolcs utcában...és hibátlan lett...
Még valami az illetékesekhez!
Ti mennyiért is vettétek a tankbőrt?
Mert tegnap írt a srác akit itt javasoltatok, a szentendrei (http://www.motorkarpit.hu/kapc...)
és azt írta, hogy a vastagabb, erősebb, jobb minőségű 15 és 25 EFt között van!
Itt mintha valaki 14 vagy 16 EFt-ot írt volna!
Részemről nem a vitrinbe vettem a motort. Tanktáska rögzítésére a legjobb megoldás. Minden más plussz hozadék. Pl fékezéskor a naci jobban tapad amikor megszorítom combbal. Nem kell akkora erő koncentráció. Nem feszítesz rá annyira a kormányra. A rávart dudor még jobban ezt támogatja
Tanktáska nélkül sose indulunk el.
Nekem is kell ilyen asszony!
Nálunk fordítva van. Neki van autója, Nekem meg motorom, mármint üzemben tartója vagyok, mert az is az övé. A Fiam motorja az Enyém!
Van ám itt katyvasz!
Nano féle elektronikát beszereleted már?
Szerinted hova kellene tenni?
Én a nagy potit, meg az esőkapcsolót úgy gondolom kivezetem az Óra melletti részre.....így nem kap vízet....
Ma sikerült vennem kapcsolókat, kábelt....
Te? Merre viszed?
De a szivacsot nem vállalja, mondván, hogy az ülésekben valami speciális szivacs van, és neki olyan nincs, ha meg sima szivacsból csinálja, akkor az pár 7 alatt eldeformálódik!
Ugye vannak a felkapott kárpitosok, akiknl 30 rongynál kezdődik az ülés. Múltkor egy csaj megkért, hogy keressek neki kárpitost. KLE500 ülsét kellett áthúzni. 5e-t mondtott rá egy kipróbált kecskeméti szaki, helyben viszont 8ért megcsinálták neki a Szabolcs utcában...és hibátlan lett...
Ti mennyiért is vettétek a tankbőrt?
Mert tegnap írt a srác akit itt javasoltatok, a szentendrei (http://www.motorkarpit.hu/kapc...)
és azt írta, hogy a vastagabb, erősebb, jobb minőségű 15 és 25 EFt között van!
Itt mintha valaki 14 vagy 16 EFt-ot írt volna!
Tanktáska nélkül sose indulunk el.
Nálunk fordítva van. Neki van autója, Nekem meg motorom, mármint üzemben tartója vagyok, mert az is az övé. A Fiam motorja az Enyém!
Van ám itt katyvasz!
az asszony szava
Pl megszárítja a kesztyűt a hegyekben eső után!
Ujj nélküli kesztyűben sem fázott a kezem soha!
Persze nem extrém időre gondolok, mint pl. 0 fok!
Egy biztos: közel a 0-hoz markolatfűtés nélkül fázik a kezem!