Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok Banditák!Scotty!Nekem maradt a 750-es Banditomrol egy kipufogo ,mert Raptor dobot rakatam fel.Ugyanaz az mint a 600-as.Annyi vele a probléma,hogy csusztak vele és a dob megkarcolodhatott és rátettek egy vékony rozsdamentes palástot.Szerintem nagyon igényes,mert ha gagyi lenne rá sem nézek a motorra vásárláskor.Megegyezhetünk nekem már biztos nem kell ha érdekel előbányászom és dobok fel képet Üdv!Zolti
Igazad van...
Igen,én is ezt találtam csak.Köszönöm szépen.
Asszem erre gondolt tsanyi: link
Sztem az Hősök tere.
Pontos hsz-ot nem tudok, de a kifelé a Béke tér utáni felüljáró után rögtön balra....van táblája is, észre lehet venni...
És konkrét hely,házszám?
Igen...
Ok.
Lám-lám mégiscsak lesz itt mindenféle elektronika
muszaly lessz mert a csöcsonk vége beleszakadt a flexisbe.nem tudom mit lehet ezzel kezdeni.meg tudja csinalni szerinted?
És a hűtőről is szereld le azt a csőcsonkot és vidd el....
Hozzád közel a Grassalkovics úton van egy, voltam már ott, rendes a fószer és azonnal megcsinálja szerintem...
Sajna nem . Amit én ismerek az Székesfehérváron van.
Esetleg pesten tudsz ilyet?
Én hozzányúltam:-)))
Nano mester nagyon jól megcsinálta. Még az esőkapcsolót kell majd beforrasztani.

http://www.akmt.hu/sufnituning...
Ahol én szoktam csináltatni a hidraulika csövet ott biztosan meg tudnák csinálni,már csináltak nekem hasonló csövet. Szerintem próbálkozz biztos hogy a gyári töredékért megoldják.
itt is tudsz érdeklődni és nem kerül semmibe max holnap válaszolnak!http://sportmotor.hu/motoros_f...
Köszönöm,de nem találok,itt sem,de felhivom holnap öket is.Addig is ha valaki tud,várom a segitségét.
www.sugomotor.hu nekik tuti hogy van!
Mégnem volt időm hozzá, még csak most vakartam ki a gépeket a sárból! Persze meg is kellett járatni őket. Szerintem az enyém így marad, mert teljesen tökéletes, viszont a Danié egy új project lesz, oda fogom elhasználni. Várom az engedélyét hogy hozzá nyúlhassak!
félig megcsináltuk, de megyünk a másik felére is, szóval osztrák év lenne, tervek szerint...nya akkor majd zajgassuk egymást ezügyekben .-)
Köszönöm.De magával a csövel is kell kezdeni valamit mert hogy azon volt a menet,és most ugye a menetes része benne van a flexis csöbe.
Vedd le a cső mind a két darabját ,a hossza miatt . Vidd el egy hidraulika csővel foglalkozó céghez egy két ezresért legyártják. Ha nincs sok melójuk meg is várhatod szerintem.