Szevasztok Banditák!Scotty!Nekem maradt a 750-es Banditomrol egy kipufogo ,mert Raptor dobot rakatam fel.Ugyanaz az mint a 600-as.Annyi vele a probléma,hogy csusztak vele és a dob megkarcolodhatott és rátettek egy vékony rozsdamentes palástot.Szerintem nagyon igényes,mert ha gagyi lenne rá sem nézek a motorra vásárláskor.Megegyezhetünk nekem már biztos nem kell ha érdekel előbányászom és dobok fel képet Üdv!Zolti
Ahol én szoktam csináltatni a hidraulika csövet ott biztosan meg tudnák csinálni,már csináltak nekem hasonló csövet. Szerintem próbálkozz biztos hogy a gyári töredékért megoldják.
Mégnem volt időm hozzá, még csak most vakartam ki a gépeket a sárból! Persze meg is kellett járatni őket. Szerintem az enyém így marad, mert teljesen tökéletes, viszont a Danié egy új project lesz, oda fogom elhasználni. Várom az engedélyét hogy hozzá nyúlhassak!
Vedd le a cső mind a két darabját ,a hossza miatt . Vidd el egy hidraulika csővel foglalkozó céghez egy két ezresért legyártják. Ha nincs sok melójuk meg is várhatod szerintem.
Odaviszed pár nap vagy azonnal kész van.Dunakeszi.
Nano mester nagyon jól megcsinálta. Még az esőkapcsolót kell majd beforrasztani.
http://www.akmt.hu/sufnituning...