Nézd, 1.2-ért mert szépen extrázott vizeset lehet találni. Ha meg körbetelefonálsz pár szalont, újat is fogsz 1.7-ért, két év garanciával...Ha most kéne vennem, én a kabis-levegősre voksolnék, de nem minden áron
Ez most meglepett, hogy csak 1m-t ér. Én azt hittem többet.
Azért jó tudni... Bár én úgy vagyok vele, hogy ha tényleg olyan nagyon jó az a motor, akkor inkább megveszem picit drágábban, mint utána valami hulladékot vegyek 100.000 Ft-tal olcsóbban... Tudom, ezzel nincs mindenki így.
Tényleg, azok már a sportos dunlopon jöttek ki, így 9000nél már rég cserés..
Egy lesést megér a gép, ha tényleg annyi a Km, egy K6-os légolajos jó vétel. Az ára egyértelműen sok, 1m -nál 1 forinttal nem ér többet.
Értem amit kérdeztél és a válasz mol tulajdonú kúton tankolok, de viszont van másik kút is ahova a mol szállít de az egy magán tulajdonú. Ott viszont biztosan tudom hogy nagy mértékben vizezve van a benzin, gázolaj. Az autómat is mol-nál tankolom de egyszer kellet ennél a másik kútnál tankolnom akkor is tél volt reggelre nem indult be csak mikor vittem egy locsoló meleg vizet az adagolóra.
Persze, egyetértek!
Amúgy én sem tudtam annyit menni, mint szerettem volna!
Ennyi most csak azért jött össze, mert ugye 07.06.-án vettem, és azért csak húzta a szívemet, az hogy új!
Inkább nem ittam, nem cigiztem!
Ui: Sosem dohányoztam, és antialkoholista vagyok, aki ismer, az tudja.
Milyen MOL kút?......MOL2000-es(tehát MOL tulajdon) vagy valami maszek aki leszerződött a MOL-lal?....ezt a számlán lehet látni ha nem személynév vagy más cégnév van rajta, csak azért mert ha maszek akkor könnyen vehetett bele valami mókolt külföldi benyát.....
Mennyi volt benne?
http://webauto.ersteleasing.hu...
A km is kevesebb már benne...
SU-7596 20.000Ft helyett 12.000Ft
GSX-R 600 1997-2000
GSX-R 750 1996-1999
SU-7593 16.000Ft helyett 10.000Ft
GSX-R 600W 1992-1993
GSX-R 1100W 1993-1998
GSX-R 750W 1993-1995
GSF 600 Bandit 1996-1999
GSF 1200 Bandit 1996-2000
Azért jó tudni... Bár én úgy vagyok vele, hogy ha tényleg olyan nagyon jó az a motor, akkor inkább megveszem picit drágábban, mint utána valami hulladékot vegyek 100.000 Ft-tal olcsóbban... Tudom, ezzel nincs mindenki így.
Egy lesést megér a gép, ha tényleg annyi a Km, egy K6-os légolajos jó vétel. Az ára egyértelműen sok, 1m -nál 1 forinttal nem ér többet.
1600 km-t futott Metzeler Roadtec Z6 gumik
(Bocsi, hogy kétszer írok, először véletlenül a sajátomra válaszoltam )
1600 km-t futott Metzeler Roadtec Z6 gumik
Grat, akkor jól kifogtad!
Amúgy én sem tudtam annyit menni, mint szerettem volna!
Ennyi most csak azért jött össze, mert ugye 07.06.-án vettem, és azért csak húzta a szívemet, az hogy új!
Inkább nem ittam, nem cigiztem!
Ui: Sosem dohányoztam, és antialkoholista vagyok, aki ismer, az tudja.
Mé' mennyi van néki elűl?