Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem jó a link vagy csak nekem nem megy?
hihi megkesett az angyalom
Összetörték?
Mennyi volt benne?
Jaaaaaaaaa
Sanyi, érdekel az exed olcsón?
http://webauto.ersteleasing.hu...

A km is kevesebb már benne...
Akkor még gyűjtsd a pénzt, és legyen új!
Ahogy mondod, K8-as beragadt 1,7-ért simán van új!
Eladó 2db vadiúj K&N sportlégszűrő...

SU-7596 20.000Ft helyett 12.000Ft
GSX-R 600 1997-2000
GSX-R 750 1996-1999

SU-7593 16.000Ft helyett 10.000Ft
GSX-R 600W 1992-1993
GSX-R 1100W 1993-1998
GSX-R 750W 1993-1995
GSF 600 Bandit 1996-1999
GSF 1200 Bandit 1996-2000
Köszi az infókat! Mindenképpen nézelődök még, úgyis várni akarok még kb. 1 hónapot.
mert=már
Nézd, 1.2-ért mert szépen extrázott vizeset lehet találni. Ha meg körbetelefonálsz pár szalont, újat is fogsz 1.7-ért, két év garanciával...Ha most kéne vennem, én a kabis-levegősre voksolnék, de nem minden áron
Ez most meglepett, hogy csak 1m-t ér. Én azt hittem többet.
Azért jó tudni... Bár én úgy vagyok vele, hogy ha tényleg olyan nagyon jó az a motor, akkor inkább megveszem picit drágábban, mint utána valami hulladékot vegyek 100.000 Ft-tal olcsóbban... Tudom, ezzel nincs mindenki így.
Tényleg, azok már a sportos dunlopon jöttek ki, így 9000nél már rég cserés..
Egy lesést megér a gép, ha tényleg annyi a Km, egy K6-os légolajos jó vétel. Az ára egyértelműen sok, 1m -nál 1 forinttal nem ér többet.
Szia!
1600 km-t futott Metzeler Roadtec Z6 gumik
(Bocsi, hogy kétszer írok, először véletlenül a sajátomra válaszoltam )
Szia!
1600 km-t futott Metzeler Roadtec Z6 gumik
Milyen gumi van rajta?
Értem amit kérdeztél és a válasz mol tulajdonú kúton tankolok, de viszont van másik kút is ahova a mol szállít de az egy magán tulajdonú. Ott viszont biztosan tudom hogy nagy mértékben vizezve van a benzin, gázolaj. Az autómat is mol-nál tankolom de egyszer kellet ennél a másik kútnál tankolnom akkor is tél volt reggelre nem indult be csak mikor vittem egy locsoló meleg vizet az adagolóra.
Wáá!
Grat, akkor jól kifogtad!
Többször tette, ezért a többesszám...
Persze, egyetértek!
Amúgy én sem tudtam annyit menni, mint szerettem volna!
Ennyi most csak azért jött össze, mert ugye 07.06.-án vettem, és azért csak húzta a szívemet, az hogy új!

Inkább nem ittam, nem cigiztem!

Ui: Sosem dohányoztam, és antialkoholista vagyok, aki ismer, az tudja.
ElsőKET?
Mé' mennyi van néki elűl?
Persze, hogy értem, csak húztalak!
A sajátomat 3év pár hónaposan vettem,3900km volt benne akkor,gyakorlatilag zsír új állapotot mutatott......
Milyen MOL kút?......MOL2000-es(tehát MOL tulajdon) vagy valami maszek aki leszerződött a MOL-lal?....ezt a számlán lehet látni ha nem személynév vagy más cégnév van rajta, csak azért mert ha maszek akkor könnyen vehetett bele valami mókolt külföldi benyát.....