Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem a BT021 előtt PR2, azelőtt meg Road Attac volt fent. A PR2 kanyarban nagyon zsír volt, de egyenesben fékezéskor szerintem hamarabb csúszott mint a Road Attac. Én nem érzem a BT021.-et rosszabnak nekem ez sem csúszkál. Igaz, hogy összesen ezer kilómétert mentem eddig vele, azt is már októberi hideg aszfalton. Van is rajta még kb. 1 cm. majrécsik, pedig úgy éreztem, hogy ing-gatya szakad olyan keményen megyek, de az is lehet, hogy még van hova fejlődni.
Én is felraktam rá minden klafa, csak Én 25.-ért vettem. Hát lehet, hogy ezt beszoptam.
36 biztos, majd Sanyi mondja
Na ezt nekik magyarázd meg!
Nekem nem sikerült megmagyarázni, vagy nem akarták érteni.
Ja, van mégegy.
Be kell menni a főoldalra, kiválasztani a "Motorkerékpárok"-at, maj a szűrőbe a futott km-nél be kell írni 16100-at mindkét oldalra (min-max), és kiadja Sanyi motorját.
És mennyi volt benne mikor Sanyi eladta?
Ott van az még, csak sz@r a link. Meg az az egész weblap egy hányás. Úgy kell kimazsolázni.
Itt vannak a képek:
1
2
3
Sanyi "régi" B-kingjét.
Gyengébbek kedvéért: mit is hirdettek?
Bazz, már nekem se megy. 1.3 ért hirdették, lámpa+műszercsoport nélkül, 16e km-rel
Szerintem ennek csak vészféknél lehet jelentősége. Utcai körülmények között soha nem csúsztam még meg 2 vizes csatornafedélen kívül. Egy spanom NT700-as deauvillen BT023-mal eldarálta majdnem az egész lábtartót, neki se csúszik...
Az a baj a "király a nem tapadós is" történettel, hogy néha megállni ugyanolyan gyorsan kell pályázónak ás túrázónak egyaránt.......és akkor hirtelen fontos lesz, hogy a gumi mennyire tapadós....
Persze, mert mindenki a maga képességéhez méri a gumit általában!
És aki nem fektet nagyon annak király a nem annyira tapadós is, és ráadásul tovább is tart!
Én nem erőltetném.
Olyat már olvastam, hogy keskenyebbel jobb lett, de olyat még nem, hogy szélesebbel is!
Ez mi?
PR2 vagy PP2....az általában jó, igaz nem olcsók, de néha ki lehet fogni használtban is...
igazad van!
mit ajánlanál van egy pár banditos ismerősöm de kettőnek sincs egy forma gumija de mind a sajátját tartja a legjobbnak
Valami tapadósabbat keress ha lehet, igaz, hogy hamarabb kophat, de egy esés árán bejön több csere is...
Bt023 ?
Arról valami ?
Azon kívül hogy a motorrevüben marhára dicsérik.
Inkább azzal kezd, hogy ne vegyél 021-et.......nem lesz az jó...
Helló mindenkinek.
Az 1200es Banditomra Bridgestone bt 021et akkarok venni 180/55ös 32-33ezer, de 190/55öst 20e.-ért kapnék.
Fellehet-e rakni, és a menet tulajdonságban változik-e valami?
Ahogy kinézett értelmes ember nem venné meg.
Bár van az a pénz.
Lehet, hogy már el is kelt
nekem sem ment