Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Banki visszavett.
Itt egy jó vétel: link
Igaz picit sérült, de jó 400-al olcsóbb mint társai és képek alapján nem vészesek a sérülései, de ki tudja...
Zsolt Bátya! Megvettétek az ezüsthátút?
Elvileg papíron az SV1000 erősebb minden szempontból és könnyebb.....,de a tapasztalat azt mutatja, hogy az új Bandit igen eltalált blokk lett és hiába csak 98 lovas sokkal erősebbnek tűnik és nem sokat kell variálni rajta, hogy komoly erősödést érjen el az ember.....és már a futóműve is és a fék-e is ugyanaz mint az SV1000-é ami ugye a régi gixer eleje.....na meg még egy, az SV1000-ek egyre öregebbek lesznek és a gondok szép lassan előjönnek, ha teheted akkor Banditot vegyél vagy keresni kell jó állapotú SV-t, igaz viszont elég olcsók manapság, bőven milla alatt már jót lehet kapni és igazából nem nagyon van típushiba....
Köszi a választ! És megerősítettél még egy dologban mert nem tudtam hogy az 1.2 vagy az 1250-est vegyem vagy cseréljem. Akkor ennyire jó lett az új bandit? Kényelem szempontjából minden féle képen a bandithoz húz a szívem de a v2 hang az isteni
Thx!
Mivel csináltad?
Csakis a Nagy Bandit!
Na ennek nem sok.....szerintem félreértette amit a neten látott kartergázszűrő néven....itt valaki már agyalt rajta ha jól tudom(talán KIstván?), de annak nem ez a megoldása....
Meg lehet gyújtani a kiáramló kartelgázt a kis lámpaernyőnél, és világít!
hy

ennak mi ertelme?
Szerintem nem csúnya!
Én is voltam, tegnap is, meg ma is és mindkét motor megszabadítva a sótól és sártól , tisztán és teletankova várja a garázsban a kiröppenést!
Az SV küzdősebb és az 1.2-es Bandithoz képest szerintem a kényelem kivételével mindenben jobb, viszont az 1250-es Bandit sokkal jobb......persze pályán az SV jobb hisz kicsit erősebb, könnyebb és így azért kanyarogni jobb vele, de utcára a Bandit jobb....viszont a V2 hang egy jó dobbal az verhetetlen.....a sor4-en bármilyen dob csak visít, de a V2 állat...
E-mail az adatlapomon. Frpeter
Hello, engem érdekelne a 7593-as ha van vmi elérhetőséged légyszives add meg és megbeszéljük.
Köszönöm szépen előre is
szia
Sziasztok!

2db vadiúj raktáron maradt K&N sportlégszűrő eladó!
K&N SU-7596 20.000Ft helyett 12.000Ft
GSX-R 600 1997-2000
GSX-R 750 1996-1999

K&N SU-7593 16.000Ft helyett 10.000Ft
GSX-R 600W 1992-1993
GSX-R 1100W 1993-1998
GSX-R 750W 1993-1995
GSF 600 Bandit 1996-1999
GSF 1200 Bandit 1996-2000
Ladies and Gentlemen.
Jelentem meg volt az idei első motorozásom
Csak egy szépség hiba volt az egészben a sok tetves traktoros felhordta a sarat az útra (meg köszönném ha valaki + tudná mondani mit csináltak a földön kint) de mindegy: -MEGÉRTE
jelentem alássan felvannak polirozva :)
Szia Sanyi!
Látom volt sv 1000-ed, érdekelne hogy mennyi különbség van az 1.2 bandithoz képest pl. erő, gyorsulás, nyomaték gondolom kényelembe meg se közelíti a banditot de nekem nagy álmom volt az sv és a kettő között vacillálok. De ha másnak is van tapasztalata megköszönöm ha leírja a véleményét
Sziasztok! Eladó Givi bukócső egy 2006-os banditról! A motoron volt, de "használva" nem volt, tehát hibátlan és sérülésmentes. Ha érdekel írj, és megegyezünk. Képet igény szerint tudok küldeni.
email:peter.gazso(kukac)gmail.com
Premo!

Felnijeid festettek, vagy csiszoltak?
Szép vas, csúnya kipufogó!
Na ebben igazad van!
eddig gondolkoztam azon hogy elő e vegyem :)
holnap megcsinálom a nagy szervízt és megyek én is
Nem bírtam magammal, ma mentem egy nagy kört