Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A helyedben 1200-t vennék. Van különbség a 2000 és 2001-es között rendesen, előbbi vadabb, utóbii váza-futóműve feszesebb.
Mindent lehet kapni és jók is...
Sziasztok.
Mindenek előtt boldog új évet kívánok mindenkinek.
És amiért idetolakodtam, egy kérdésem lenne a t. társasághoz: mi a véleményetek a 2000-2001-es kiadású 600 és 1200-as bandithoz mennyire lehet még alkatrészeket kapni? Bele szabad e vágni egy vásárlásba? Előre is köszönök minden választ.
Nekem nullkilométeresen ilyen volt és nem is változott.
BUÉK!
Nekem se lenne,ha jóval korábban fékeznék,de abban meg mi a jó?Elötte sportmotorral is ekkor fékeztem,de sajnos a bandit fék..igaz nem sportmotor. R1-gyel is ekkor fékez haverom,tehát haladni kell,nem szeretek lemaradni,nem is nagyon szoktam igaz 1 pár ló még jól jönne.pedig:
http://www.agomotors.hu/websho...
A fenébe lecsúsztam a 4. helyre.
Oké,köszi,majd kereslek.
Folyik az orrom, könnyes a szemem,
a kipufogó füstje csípi a seggem.
Yosimura dobomból szívok egy picit,
mennyei érzés bebasztam kicsit.
Lánc spray.-böl fújok a hajamra,
Berikes cuccomban megyek a buliba.
Húzom a gázt, iszom a pezsgőt,
igy kivánok minden motorosnak:
BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT!
Én is kívánok minden kedves barátomnak, fórumtársnak!

Örömöt sokat, bánatot semmit, segítsen az Isten boldognak lenni! Legyetek mindig vidámak, örüljetek minden szépnek, én így kívánok nektek BOLDOG ÚJ ÉVET!
Nem megyek érte, házhoz hozzák, csak telefon......bár fékbetét szokott lenni nálam is némely típusokhoz, majd ha beférek a műhelybe megnézem van-e itthon...
Rendben, de csak akkor menj ha másért mész, miattam ne. Előbb a rárcsa kell csak aztán a betét
Jövő héten mert akkor nyit a nagyker és szeretek személyesen árat kérni, amúgy írj az adatlapomon található címre és akkor nem felejtem el...
Mondanál egy árat a brembora? Nekem még a kétdugós nissin fék van a gépen.
Norbu nem csak fékez....megy is.....
Persze, hétvégente motorozunk még......Brembo és Ferodo is van, amelyik kell bár Neked a Brembo a jó választás....
Szerintem túl sokat, és túl intenzíven fékezel.
Nekem a Bükkben, és Szlovákiában sem voltak ilyen gondjaim soha.
Pedig az sem kifejezetten egy Alföld.
Szia.
Akkor ezek szerint a Brembot be tudod szerezni?Legküzelebb 24 ezernél úgy is mennék hozzád megint porlasztó szinkronra , akkor betét csere is lenne.Kb most van benne 21e, 3-mat még ki kell bírnia a 3. garnitúra betétnek.Elötte még időben hívlak és egyeztetünk.Ja foglalkozol még szereléssel?Vagy már csak kamion?
Vegyél jobb betétet.... a Brembo nagyságrenddel jobb mint bármi más ha sportosan vezetsz, én máég a Ferodot használom, de a Brembo jobb csak hamarabb kopik.....a Brembonál a felégést egyszer sem tapasztaltam a Békán még ha pályára is keveredtem fel pedig szarul pályázok ami főleg abban nyilvánul meg, hogy haúzom mint az állat és a kanyarok előtt szinte állóra fékezem magam.....a gyári betéttel kékült a tárcsa míg a Bremboval érdekes módon nem pedig épp azzal használtam vadabbul.......utána Ferodot tettem bele és az sem volt rossz és tul.képp az ára és mert tovább tart ezért használtam.....persze csak a szintert, de a Brembonál még az utcai szinterből is van kétféle.....a többi betétet már el sem adom(pedig mindent be tudok szerezni) mert csak ezekkel nem volt semmi gond eddig...
Nekem itt a Mátrában beszokott égni a betét, utána rohadt nagy erővel kell húzni a féket,sajna ilyenkor ki kell venni a betétet és lecsiszolni a kemény réteget..Létezik olyan betét ami nem ég be?Elég xar hetente kivenni a betéteket,meg persze így hamar elfogynak.20 ezer alatt elfogyott két garnitúra gyári.Szóval olyan betétet keresek amit nem kell csiszolgatni.Elöre is köszi.
Ezen a videón 50 mp körül lehet látni, hogy kéne működnie a jó úszótárcsának. http://youtu.be/Ve35a0_DaL4
A nyíródás kezdetben nem látszik csak elfordul a kopó rész a felfogórészhez képest. A tied ha szilárdan áll akkor gyárilag nem pontosan rakták össze ami nem feltétlenül rossz, de ha kézzel tudod "forgatni" rajta, tehát lötyög a kopórész rajta akkor van a baj. Egyébként az úszótárcsának az lenne a lényege, hogy mozogjon kicsit, de ne forduljon.
Ez jó pár gixernél is előfordult, aki erőszakos volt annak kicserélték gariban másnak nem.....de bajt még nem okozott ha jól tudom......
Sziasztok. Beszéltük már ezt a gyári féktárcsa dolgot. Nekem is 1250 K8 van, és ilyen a tárcsám.
Ez sima gyártási pontatlanság. Nem nyírja a szegecset, mégpedig azért nem, mert nekem az egyik tárcsám előre felé áll, a másik meg hátra. Szóval semmi nyírás nincs itt, csak úgy látszik.
Egyéb okokból az én tárcsáim már voltak leszerelve, független szerelő kezében, és semmi rendelleneset nem talált benne.
A kép-ek
Sokan vettek már Kínai tárcsát és mindenki meg van elégedve vele! Eddig még senkitől sem halottam hogy probléma lenne vele! Viszont raktam már fel ÚJ Gold Freen tárcsát ami gagyibbnak tünt mint a kínai! A kopórészen lévő furatok sorjásak voltak! Mintha elfelejtették volna megmunkálni!
Mindenki olyan tárcsát tesz fel amilyet akar!
BUÉK mindenkinek!