Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neked is köszönöm a választ Blue!
Tangerine, idén mi a helyzet a mocival? Jössz velünk? Csepreg pl? Szervezgetem. ;-)
Zöldi!
Megattam a számodat az egyik havernak, Ő vette meg a 600 as banditomat és ma rátolattak, kellene neki egy első sárvédő. Az sem baj ha bontott, de akkor jó lenne feketébe.
Az Én tankbőröm ugye "egyedi".....hiszen jóanyám meg Én csináltuk.

A válaszok:
1., Nem, mert Én a bőr alatt be folpackoztam a tankot, az esetleges por miatt keletkező karcolásoktól is......
Szóval a vas nem lesz vízes, de ha igen akkor is kiszárad.
2., kiszárad
3., pattent
4., nem
5., elsőre mindent nehéz.....hiszen a csomagolásba összeáll.....
ezért ajánlatos előtte pl feldobni a radiátorra.....(vagy megvárni a nyarat:-))
6., Én csattosan csináltam meg.....
7., nem cibálja.......

Nekem sima műbőrből van.
Ha gyárit akarsz, vagy kárpitos csinálja bőrből, akkor az még fixebb, hiszen 2-3x a vastagsága.
Most lehiggadtam és megerősödött bennem, hogy akármennyire fájó, de 10 fok alatt én nem ülök fel, mert ez minden csak nem élvezet.
Köszi Kazam!
Na ezért kell a markolatfűtés!
Az enyém nem fázott!
Vow, kicsi a világ. Én Erzsébeten lakom. Betartottam a 100-as korlátozást Utána elhúztam 160-ig és elmentem a gyáli leágazánál Alsónémedi fele. Aztán mentem is haza, mert csúszós volt az út, meg xarrá fagyott a kezem
De igen!
Csodákoztam is a visszafogott tempón!
1. Passz idomos banditom van.
2. Minőségi cuccott kell rá rakni. Annak belül "bogyós" szivacs van
3. Gáz csak akkor van ha a a magasítót is használod a táskánál és egy 6kg-os lánc is van benne + eldőlsz
4. Áll mint Katiban a gyerek
5. Nekem könnyű
6. mágneses felejtős
7. lásd 2. pont
Na-na!
Igen, sunstar lánckerék volt rajta hátul. A fos gyári lánc simán nyúláshatáron lehet akár 18 ezernél is- ha valakinek nincs láncolajzója :D :D :D
Viszont a láncszett sztem nem eredeti. A telót is kiszúrtam, meg a blokkon látható sómarásokat is. Mindent összevetve láttam benne fantáziát...
"a kilométer állás biztosan hamis volt, meg szerintem a fara át volt fényezve"

Nem biztos, Macadam volt rajta...olyan ép elméjű ember újra nem tesz fel, valami 75ezerért láttam utoljára szettben. Fújva biztosan volt, mert hiányzott a matrica. Meg huncut gáztartályos rugóstag volt benne.
Én is kiszúrtam a hirdetést.

Csak beszéltem a csókával. Unokabátyámat szalajtottam volna érte (neki keresgetek motort), de több kérdés is felmerült a vassal kapcsolatban, így Ő kihagyta. Szóval a válasz nem, nem mi vettük meg, pedig nagyon korrekt darabnak tűnt. (a kilométer állás biztosan hamis volt, meg szerintem a fara át volt fényezve, de összességében ezért az árért cukor darab lehet valami ügyeskezűnek)
Megvetted?
Igen,de lecsúsztunk róla, tegnap megvették.
1250-est is lehet már alig milla fölött venni és az max. 3 éves és picit jobb.....szerintem egy 1200-as nem nagyon ér 8 kilónál többet......persze aki mindenáron azt akar annak igen....
Az 550 k Huf-ért mért ezüst 1200-ről beszéltek?
Hát igen erre Mi is rájöttünk, sajna igy jár aki kivár, hátha mégjobban leócsítják.
nem én csináltam .. én már így vettem ahogy a képen van
Tegnap vették le, reméltem, h sikerült . Ahogy elnézem a kínálatot, atom áron volt, ennyiért 2 év múlva is eladható lett volna...
Sajna lemaradtunk róla, most a cimbi tiszta depressziós , de magára vessen, mert több mint egy hónapig hírdették.
árban nem rossz de akkor már inkább hozatok be ennyiért és azt papírozom le, minthogy a javíttatással babráljak
Tegnap nem te suhantál el mellettem az M5 kivezetőn rá az M0-ra 3 körül?