Zöldi!
Megattam a számodat az egyik havernak, Ő vette meg a 600 as banditomat és ma rátolattak, kellene neki egy első sárvédő. Az sem baj ha bontott, de akkor jó lenne feketébe.
Az Én tankbőröm ugye "egyedi".....hiszen jóanyám meg Én csináltuk.
A válaszok:
1., Nem, mert Én a bőr alatt be folpackoztam a tankot, az esetleges por miatt keletkező karcolásoktól is......
Szóval a vas nem lesz vízes, de ha igen akkor is kiszárad.
2., kiszárad
3., pattent
4., nem
5., elsőre mindent nehéz.....hiszen a csomagolásba összeáll.....
ezért ajánlatos előtte pl feldobni a radiátorra.....(vagy megvárni a nyarat:-))
6., Én csattosan csináltam meg.....
7., nem cibálja.......
Nekem sima műbőrből van.
Ha gyárit akarsz, vagy kárpitos csinálja bőrből, akkor az még fixebb, hiszen 2-3x a vastagsága.
Vow, kicsi a világ. Én Erzsébeten lakom. Betartottam a 100-as korlátozást Utána elhúztam 160-ig és elmentem a gyáli leágazánál Alsónémedi fele. Aztán mentem is haza, mert csúszós volt az út, meg xarrá fagyott a kezem
1. Passz idomos banditom van.
2. Minőségi cuccott kell rá rakni. Annak belül "bogyós" szivacs van
3. Gáz csak akkor van ha a a magasítót is használod a táskánál és egy 6kg-os lánc is van benne + eldőlsz
4. Áll mint Katiban a gyerek
5. Nekem könnyű
6. mágneses felejtős
7. lásd 2. pont
"a kilométer állás biztosan hamis volt, meg szerintem a fara át volt fényezve"
Nem biztos, Macadam volt rajta...olyan ép elméjű ember újra nem tesz fel, valami 75ezerért láttam utoljára szettben. Fújva biztosan volt, mert hiányzott a matrica. Meg huncut gáztartályos rugóstag volt benne.
Csak beszéltem a csókával. Unokabátyámat szalajtottam volna érte (neki keresgetek motort), de több kérdés is felmerült a vassal kapcsolatban, így Ő kihagyta. Szóval a válasz nem, nem mi vettük meg, pedig nagyon korrekt darabnak tűnt. (a kilométer állás biztosan hamis volt, meg szerintem a fara át volt fényezve, de összességében ezért az árért cukor darab lehet valami ügyeskezűnek)
1250-est is lehet már alig milla fölött venni és az max. 3 éves és picit jobb.....szerintem egy 1200-as nem nagyon ér 8 kilónál többet......persze aki mindenáron azt akar annak igen....
Megattam a számodat az egyik havernak, Ő vette meg a 600 as banditomat és ma rátolattak, kellene neki egy első sárvédő. Az sem baj ha bontott, de akkor jó lenne feketébe.
A válaszok:
1., Nem, mert Én a bőr alatt be folpackoztam a tankot, az esetleges por miatt keletkező karcolásoktól is......
Szóval a vas nem lesz vízes, de ha igen akkor is kiszárad.
2., kiszárad
3., pattent
4., nem
5., elsőre mindent nehéz.....hiszen a csomagolásba összeáll.....
ezért ajánlatos előtte pl feldobni a radiátorra.....(vagy megvárni a nyarat:-))
6., Én csattosan csináltam meg.....
7., nem cibálja.......
Nekem sima műbőrből van.
Ha gyárit akarsz, vagy kárpitos csinálja bőrből, akkor az még fixebb, hiszen 2-3x a vastagsága.
Az enyém nem fázott!
Csodákoztam is a visszafogott tempón!
2. Minőségi cuccott kell rá rakni. Annak belül "bogyós" szivacs van
3. Gáz csak akkor van ha a a magasítót is használod a táskánál és egy 6kg-os lánc is van benne + eldőlsz
4. Áll mint Katiban a gyerek
5. Nekem könnyű
6. mágneses felejtős
7. lásd 2. pont
Nem biztos, Macadam volt rajta...olyan ép elméjű ember újra nem tesz fel, valami 75ezerért láttam utoljára szettben. Fújva biztosan volt, mert hiányzott a matrica. Meg huncut gáztartályos rugóstag volt benne.
Csak beszéltem a csókával. Unokabátyámat szalajtottam volna érte (neki keresgetek motort), de több kérdés is felmerült a vassal kapcsolatban, így Ő kihagyta. Szóval a válasz nem, nem mi vettük meg, pedig nagyon korrekt darabnak tűnt. (a kilométer állás biztosan hamis volt, meg szerintem a fara át volt fényezve, de összességében ezért az árért cukor darab lehet valami ügyeskezűnek)