Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Engem érdekelne jó áron festés ha nem vagyunk túl messze egymástól.
Update: vizes 650-hez is.
Véletlen berendeltem egy standard keverékű hátsó pár betétet 1250-hez is passzol, ha valaki igényt tartana rá, szóljon. 5e pénz.
Könnyű annak aki tud festeni!
Nekem is, hisz épp ezért érdeklődök irányába!
Jól mondod!
Eddig sosem fázott a kezem hidegben sem a fejidomoson!
Szia!
Van fekete betétem is a doboztetőre, de az asszony megtiltotta, hogy kicseréljem!
Azt mondta, olyan mindenkinek van!
Úgy sem lesz olyan szép!
helló ha valakinek kell van olcsobban eladó 41-53-8/9,5 ös elsőteleszkóp szimeringem.Az én motoromhoz nem jó!sértetlen!Csak az egyiket húztam rá a szárra és le is vettem mert kiderült hogy nem jó!2500 a boltban odadom 2000 ért!20/5913818
Itt is ez az ar.1 deci festek+ lakk ...ingyer melo
Ez az.....
Csak ma, csak nekem:-)))

Amúgy egy tankfestés itt a környéken 15-20 közt mozog.....
A tankbőr meg volt 3-4000ft...és már fent van 2,5 éve
Csak ma csak neked 5000ert lefestem.azaz ingyen melo csak anyagkoltseg
Ahogy bocskor radios barat mondana:haleluja:-)
Én specc azért csináltam meg mert:
1., még van a gépen 5,5 év hitel, és nem sok kedvem van még egy plusz festést is bevállalni, ha netán nem tudom tovább fizetni a hitelt, ami a kezdeti 25-ről felment 40-re....

2., sajnos a tank fényezése nem épp első osztályú, így már a cordura kabát is megkarcolja

3., nekem tetszik.....
Remélem, igyexem!
Az elmaradt Grossglockner is lesz?
Szerintem inkább azért, mert a tied fejidomos, az övé meg csupasz.
Nagyon sokat számít! A fejidom többnyire eltereli a kézről a szelet.
Nekem volt S-es Bandi, meg kopasz GSX. Egyiken sem volt markolatfűtés, a kesztyű ugyanaz. A Bandin szinte sosem fázott a kezem, vagy csak már a legvégén. A GSX-en a kezem kezd el fázni legelőször.
Intruder jol nezett ki. Jo reggelt. En vagy a dobozt festenem feketere.
Ok, asszem tudok is egyet.
Vannak ilyen frankó gumiíró filcek, veszel párat, lesz fehér oldalfal ;-)
De ha van jobb 56leted, szívesen fogadom!
Engedd meg, hogy én válaszoljak.
Nekem csak és kifejezetten optikai "tuning" céllal kellene, ugyanis a hátsó doboz teteje fehér.
(A fotóim között meg is tekintheted.)
Előre is jó lenne valami fehér.
Ebből kifolyólag gondoltam, hogy egy fekete/fehér tankbőr "kiegyensúlyozná" az optikát.
De természetesen biztos, hogy nem mindenkinek fog tetszeni , de igazából ez nem érdekel, csak az hogy nekem bejöjjön!
Mint lát6od képeim között a csopperemen is fekete fehér volt, minden, gumik is, de mivel Bandit méretben nincs fehér falú gumi, így csak ki kell valamit találnom nem?
Az 5let annál is inkább kiváló, mert anno pl a 350-es Jawán, MZ-n, Pannoniákon stb... a bütykös főtengelyvégnek (ami nyitotta és zárta az üllő/kalapácsot) olajjal átitatott filc segítségével oldotta meg a kenést a gyártó!
Így állandóan tiszta volt, és csúszott rajta a bakelit megszakítótalp!
Egyik haverom egyszer egy darabig elfelejtette megolajozni, le is tört mindkét megszakító lába, a perec persze nem maradt el!
A láncot meg nem hiszem, hogy elkoptatja az olajos filc!
nem ugrataskepp kerdezem.
De mi a büdös francnak 1altalan 1 tankvedö?
ha borul akkor ugysem ved!
ha km a mociban van akkor ugyis mind1 hogy nez ki a tankl,festeni mindig lehet
meg 1 naked bikenal ahol joforman a tank adja a szint is meg optika 70%at az is eltüntettni?
amit a merkantil komunista tarsasag(ahol a penz nem szamit es senki vagy ha viszed) arul az mind a felet eri.nyaron voltam lenn motorhibas dizel autot megnezni,azota sem jelentkeztek.
A láncólajzóval kapcsolatban írok: a ti ötletdömpingetek alapján összeraktam én is. A különbség hogy én egy filcre csöpögtetem az olajat nem közvetlen a láncra így állandóan ken sőt törli is a koszt. Csak azért írtam be hátha valakinek felkeltem az érdeklődését. Úgy tűnik hibátlanul működik Bár még csak kb300km mentem vele.