Szép jó napot motoros társaim kérdésem lenne hozzátok gumi csere előtt álok és érdekelne hogy milyen gumit ajánlatok sokat járok két személyel mi volna a jó választás
2000 valahányszáz ft-ért vettem egy jobbost,amit bal oldalra tettem fel,a kakasdi bontóban................egyébként a gumi része kiszedhető,alul két sülly.fejű csavar fogja,de külön nem akarják eladni!
Szia!
Hol van ez a doboztartó? Van egy ismerősöm aki most akar venni 2001-es 600-as Bandit S-re, és lehet érdelné. Csak oldaldoboztartó, vagy hátsó is?
Köszi! Szomorú lettem
Mondjuk megnéznék élőben egy K7re valót,mert megcsinálnánk a műhelybe.Van vkinek ilyen és megnézhetném,azt köszönettel venném!
Üdv
Valóban, az számít ami a forgalmiba be van jegyezve, DE:
Ha nincs motoros tapasztalatod, ne vegyél japán gépet mert ha a kapu előtt felborulsz vele és csak a gép törik, nagyon sokba lesz. Kezdeni MZ-vel kell, de ezt már sokszor elmondtuk itt is. Gondolj csak bele egy MZ tükör 1500 Ft míg egy japán még ha utángyártott is kb a háromszorosa.
A másik, hogy a 400-as bandit japán belpiacos gép, tehát alkatrész nem kapható hozzá.
A lábtartóra lehet rendelni külön gumit? Mert ha nem akkor lehet, hogy meg kell vennem gerippo.-ét
Hol van ez a doboztartó? Van egy ismerősöm aki most akar venni 2001-es 600-as Bandit S-re, és lehet érdelné. Csak oldaldoboztartó, vagy hátsó is?
Egy kicsit az adatlapon is látszik.
Mondjuk megnéznék élőben egy K7re valót,mert megcsinálnánk a műhelybe.Van vkinek ilyen és megnézhetném,azt köszönettel venném!
Üdv
Kis Jawa-ra a a cép piross, meg ződ keretes vót 300 Ft/pár!
Olyan kérdésem volna,h a 2000-s 600-as bandit oldaldoboz konzol jó-e K7-hez? Segítségeteket előre is köszönöm!
Ha nincs motoros tapasztalatod, ne vegyél japán gépet mert ha a kapu előtt felborulsz vele és csak a gép törik, nagyon sokba lesz. Kezdeni MZ-vel kell, de ezt már sokszor elmondtuk itt is. Gondolj csak bele egy MZ tükör 1500 Ft míg egy japán még ha utángyártott is kb a háromszorosa.
A másik, hogy a 400-as bandit japán belpiacos gép, tehát alkatrész nem kapható hozzá.