Nem szedegettem le így ezt enm tudom, de nem is nagyon érdekelt, úgyis azzal együtt adtam el így fogalmam sincs,. hogy karcolta-e a tankot vagy sem.......,de ha már veszel egyet többet úgysem veszed le, akkor nem mindegy?
Volt bőrör tankom SV1000-en.....nekem nagyon tetszett, tanktáskát csak az ahhoz kaphatót lehet feltenni és annak megvannak a rögzítési pontjai, ez nem valódi bőr hanem egy jóféle műbőr ami nem nyúlik és nem bántja a benzin így évekig szép maradhat.......viszont nem tudom, hogy ha lekerül a motorról a tankot nem sérti-e fel az alákerült por stb........állítólag felrakás előtt érdemes fóliázni a tankot....
Tudom, unalmas leszek, hogy felhozom a témát.
És mielőtt szó érné a ház elejét, igen, végigolvastam az összes hozzászólást amelyikben a"tankbőr" kifejezés elhangzott!
Szal. lenne pár kérdésem azokhoz, akiknek van.
1-Ha megáztok, a tanksapka nyílásánál nem folyik be a víz a tank és a bőr közé?
2-Ha befolyik, ki tud száradni, vagy előbb utóbb el kezd rohadni a tank a nedvességtől?
3-Mennyire stabil a tankbőr?
4-Nem csúszkál a tankon ide oda?
5-Mennyire nehéz rá felfeszíteni (már ha kell feszegetni) és mennyire nehéz rögzíteni?
6-Ha tanktáskát is rögzítünk rá, mivel ajánlatos, mágnes megtartja, vagy hevederes kell rá, esetleg elég pár lefogató csat?
7-A tanktáska használata nem nyújtja el a bőrt, gondolok itt arra, hogy a menetszél azért gondolom rendesen cibálja.
Egyenlőre ennyi lenne, ha adódik még kérdésem, folytatom a faggatózást!
Anno nagyon jól tapadtak a 350-es Jawán a Barumok!
Egészen lábtartóig le lehetett vele fektetni.
Csak ehhez ki kellett venni a közép sztender tartó gumibakot, hogy feljebb hajoljon a közép sztender, mert ha nem, akkor az már karistolt jóval előbb.
Persze, hogy úgy hirdetik, de a mi használatunk mellett nem sok különbség van, talán a Z6 illetve más Metz guminál van az, hogy a hátsón ugye középen nem nagyon van vízkivető mert azt mondják, hogy azt az első végzi, de szerintem az sem nagyon észrevehető......nekem most elöl bt002 van hátul road attack, a hátulja csúszkál, de nem nagyon viszont az elejét még nem sikerült megcsúsztatnom és ez a lényeg....
És mielőtt szó érné a ház elejét, igen, végigolvastam az összes hozzászólást amelyikben a"tankbőr" kifejezés elhangzott!
Szal. lenne pár kérdésem azokhoz, akiknek van.
1-Ha megáztok, a tanksapka nyílásánál nem folyik be a víz a tank és a bőr közé?
2-Ha befolyik, ki tud száradni, vagy előbb utóbb el kezd rohadni a tank a nedvességtől?
3-Mennyire stabil a tankbőr?
4-Nem csúszkál a tankon ide oda?
5-Mennyire nehéz rá felfeszíteni (már ha kell feszegetni) és mennyire nehéz rögzíteni?
6-Ha tanktáskát is rögzítünk rá, mivel ajánlatos, mágnes megtartja, vagy hevederes kell rá, esetleg elég pár lefogató csat?
7-A tanktáska használata nem nyújtja el a bőrt, gondolok itt arra, hogy a menetszél azért gondolom rendesen cibálja.
Egyenlőre ennyi lenne, ha adódik még kérdésem, folytatom a faggatózást!
A válaszokat előre is köszönöm!
Vén csontok.
Akkor én mit szóljak a 47-tel?
Má mindennap ajándék.
kimaradtam belőle sajnos.
Egészen lábtartóig le lehetett vele fektetni.
Csak ehhez ki kellett venni a közép sztender tartó gumibakot, hogy feljebb hajoljon a közép sztender, mert ha nem, akkor az már karistolt jóval előbb.
Má motorra.