Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A gyakorlat meg úgy szól, hogy ha a forgalmiban a legnagyobb megengedettnél nem nagyobb érték szerepel, akkor igen.
Ismerek Ak-s SV650et. Az mondjuk tényleg annyi, nem bugázott.
Ha ilyen jogsid van gondolom tisztában vagy vele, hogy max 25kW-os gépet vezethetsz. A 400-as Bandit teljesítményben jóval felette van (35-40kW), tehát a válasz nem.
lehet. most addig le nem veszem a toltorol, amig ismet rendszeresen motorral kozlekem.
De azt eldobja fél nap alatt, majd figyeld meg
13-14 is volt, mikor reggel ratettem a toltot.
Ha soha többet nem megy fesz 12.3 fölé, ne csodálkozz
nekem 4.5 V-ig sikerult. szerintem jol megedzettem az akksimat.
Nekem villanyász okosemberek mondták, hogy ha edzeni akarom az aksit, amikor nem használom- ez idén télen először fordult elő- akkor le kell meríteni 10.8 voltig és úgy feltölteni.
naja, valoszinu ez van nalam is. legkozelebb mar nem engedem ennyire lemerulni, a hosszabb piheno elott egybol teszem fel tolteni.
No igen... Túl intelligens a vezérelt töltő. Az az előnye legalább megvan a régimódi bazi trafós töltőknek, hogy nem finnyáskodnak, tolják az ampert ezerrel. :-)
ja, tenyleg, enyem Aldis. akkor a nagyon lemerult akkuval nem tud mit kezdeni...
holnap este beadom hazafele.
De enyém Lidlis :D
amugy ilyen.
Lidl töltő rulez
szevasztok 400-as banditot akarok venni nemtudjátok hogy A korlátozottal lehet e vele menni közúton?

ha valakai tuna segíteni azt meg köszönném!
98as evjarat bol van nekem is .ha az jo neked
hallod, jo lett az akksi. ejszaka a te toltodon volt, reggel attettem az enyemre, es tolti rendesen. feszultseg is van benne boven. most fennthagyom csepptolton amig vissza nem kerul a motorba.
Csak a lábtartó.
A nyereg mennyi lenne?
Fejidomom nincs, a farokidom 15000Ft.
de jóóó...mennyi a faridom?fejidom van hozzá?
Csak a lábtartó érdekel, vagy a konzolja is?
Szia gerippo!
Az első lábtartó érdekelne: +36/30/237-6696
Sziasztok.
Van pár 2004-es Bandit 1200 alkatrészem.
Pl: lábtartók, motorikus alkatrészek, ülés, idom, lámpa, gyújtás, karbi, légszűrő, fék- kuplung munkahengerek, kormánytartó, km óra.
zolszal@yahoo.com. Köszi