Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lalagsf nem írja, hogy kockára kopott volna neki.
a sima rész némi aquaplanning jelenséget produkál.....szárazon jobban fog, de a vízen sok vékony barázda többet ér......
Érdekes!
Van aki épp az ellenkezőjét írja, hogy nem a borda vezeti el a vizet, hanem a sima rész nyomja ki alóla.
Szal jól belekavarodtam!
A Z6-nál valóban célszerű egy olyan elsőt feltenni ha a hátsó Z6, hogy legyen vízkivetés bőven mert ahogy Zöldi írta a közepe gyakorlatilag sima.....amúgy még nagy hibája, hogy kockára kopik hamar....
Elöl is olyan van.
Én is úgy hallottam, hogy párban a jó, de nem tudom miért.
Ennyi erövel az összeset úgy lehetne használni.
Az első is olyan, vagy az más?
Mert mint olvas6tad, azt írták, hogy máshoz ne tegyem fel!
Szia!

Nagyon is jó a Z6, nekem is az van.
Esőben is faxa.
Most 15 ezernél jár, már kezd kopni.
A gyári dunlopnál jobb? Ez azért jó kis cím ennek a guminak.
Igen, megnéztem a mintát!
Valószínűleg az első vezeti el a vizet az útról a hátsó elől, hisz az első középen is mintás, és a hátsó - ahogy írod - szinte csupasz.
Szerintem a gyári Dunlop Sportmaxon is van elől annyi minta, hogy elvezesse a vizet a hátsó Z6 elől!
Vélemény?
Akkor ez is jól bírja!
Szia Endrike!

Kíváncsi vagyok!
Ha tudsz valamit mondani tapasztalatból, írd meg!
Sziasztok,

Nekem 5500km-t bírt a contiforce az 1250-en, túra főleg kétszeméllyel. Azt hiszem a nyomaték "ette" meg
Pozitívum, hogy minden esetben jobban tapadt mint a pl. a gyári dunlop.
Hali! Ha már gumitémáztok, mit szoltok a Pirelli Angel ST-hez? Van már valakinek tapasztalata vele? Most Diablo Strada van fent (18 000-nél járok, és 2-3000 km még van benne....), az ugye szinte Metzeler Z6-os . Szoval kovetkezonek vagy Angel ST-t, vagy Bridgestone BT23-mast szeretnék.
Szia,daty!Holnap reggel megyek éppen gumiztatni.Az enyémre is a z-6 kerül fel.Előre a Bridgestone Battlax.Sokat várok tólük,mert a gyáriak itt a Mecsekben nem voltak valami meggyőzőek.Ha én lennék a gyártó,én is feltétlen párban ajánlanám!Amint az idő engedi,én már gurulok is,akkor a többit.Üdv
A vízenfutásra gondolsz?
Nézd meg a mintát. Középen kopasz. Valószínűleg ezért.
B1200s K4, Leo slip on, ami nem volt hozzáállítva :D
Ehhez mit szóltok?
Szal. körvonalazódik a gumi kérdés.
Úgy néz ki Z6 lesz.
Egy gondom van.
Volt már valakinek Z6 hátsó feltéve más elsővel:
Mert van aki ezt írja:

"De a Z6-ot a gyártó ajánlása szerint PÁRBAN KELL cserélni! Nem sok guminál hívják erre fel a figyelmet, de ennél IGEN! Ajánlatos megfogadni."

Szóval?
Tapasztalat van valakinek a tarsolyában?
Vettem!
Erre célozgatok én is!
De az nem derült ki, hogy mi volt a kölcsön motor. Talán egy nagy gixer vagy egy busa?
Mentem itt a városban 3-ban felfelé a ferdinánd hídra, utolértem egy belsősávharcost, fékeztem, tükörbenéztem kimentem a jobb sávba, és gázt húzva elhaladtam mellette jobbról. Eközben megkapart. Ennyi
Most nézem, már 35 vagyok. Szülinap