A Z6-nál valóban célszerű egy olyan elsőt feltenni ha a hátsó Z6, hogy legyen vízkivetés bőven mert ahogy Zöldi írta a közepe gyakorlatilag sima.....amúgy még nagy hibája, hogy kockára kopik hamar....
Igen, megnéztem a mintát!
Valószínűleg az első vezeti el a vizet az útról a hátsó elől, hisz az első középen is mintás, és a hátsó - ahogy írod - szinte csupasz.
Szerintem a gyári Dunlop Sportmaxon is van elől annyi minta, hogy elvezesse a vizet a hátsó Z6 elől!
Vélemény?
Nekem 5500km-t bírt a contiforce az 1250-en, túra főleg kétszeméllyel. Azt hiszem a nyomaték "ette" meg
Pozitívum, hogy minden esetben jobban tapadt mint a pl. a gyári dunlop.
Hali! Ha már gumitémáztok, mit szoltok a Pirelli Angel ST-hez? Van már valakinek tapasztalata vele? Most Diablo Strada van fent (18 000-nél járok, és 2-3000 km még van benne....), az ugye szinte Metzeler Z6-os . Szoval kovetkezonek vagy Angel ST-t, vagy Bridgestone BT23-mast szeretnék.
Szia,daty!Holnap reggel megyek éppen gumiztatni.Az enyémre is a z-6 kerül fel.Előre a Bridgestone Battlax.Sokat várok tólük,mert a gyáriak itt a Mecsekben nem voltak valami meggyőzőek.Ha én lennék a gyártó,én is feltétlen párban ajánlanám!Amint az idő engedi,én már gurulok is,akkor a többit.Üdv
Mentem itt a városban 3-ban felfelé a ferdinánd hídra, utolértem egy belsősávharcost, fékeztem, tükörbenéztem kimentem a jobb sávba, és gázt húzva elhaladtam mellette jobbról. Eközben megkapart. Ennyi
Van aki épp az ellenkezőjét írja, hogy nem a borda vezeti el a vizet, hanem a sima rész nyomja ki alóla.
Szal jól belekavarodtam!
Én is úgy hallottam, hogy párban a jó, de nem tudom miért.
Ennyi erövel az összeset úgy lehetne használni.
Mert mint olvas6tad, azt írták, hogy máshoz ne tegyem fel!
Nagyon is jó a Z6, nekem is az van.
Esőben is faxa.
Most 15 ezernél jár, már kezd kopni.
Valószínűleg az első vezeti el a vizet az útról a hátsó elől, hisz az első középen is mintás, és a hátsó - ahogy írod - szinte csupasz.
Szerintem a gyári Dunlop Sportmaxon is van elől annyi minta, hogy elvezesse a vizet a hátsó Z6 elől!
Vélemény?
Kíváncsi vagyok!
Ha tudsz valamit mondani tapasztalatból, írd meg!
Nekem 5500km-t bírt a contiforce az 1250-en, túra főleg kétszeméllyel. Azt hiszem a nyomaték "ette" meg
Pozitívum, hogy minden esetben jobban tapadt mint a pl. a gyári dunlop.
Úgy néz ki Z6 lesz.
Egy gondom van.
Volt már valakinek Z6 hátsó feltéve más elsővel:
Mert van aki ezt írja:
"De a Z6-ot a gyártó ajánlása szerint PÁRBAN KELL cserélni! Nem sok guminál hívják erre fel a figyelmet, de ennél IGEN! Ajánlatos megfogadni."
Szóval?
Tapasztalat van valakinek a tarsolyában?